Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ και μέρες και είναι πολύ καλό. Παίζει με πατσαρισμένο eboot.bin, έχει αρχεία μικρότερα από 4GB και παίζει κομπλέ από εξωτερικό δίσκο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι το διαβασα...

διαβασα επισης σε κατι σχολια οτι βγηκε κιολας αναβαθμιση 1.01; και δεν μπορει να παιξει σε cfw;

ισχυει κατι τετοιο;

Σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση για την 1.01 αλλά καλού-κακού δεν την εγκατέστησα. Θα ψάξω τι γίνεται με αυτήν και θα επανέλθω.

Σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση για την 1.01 αλλά καλού-κακού δεν την εγκατέστησα. Θα ψάξω τι γίνεται με αυτήν και θα επανέλθω.

Mην κανεις update γιατι μετα δεν θα παιζει το Infamous 2.Να πατας cancel καθε φορα.Αλλο και τουτο.Δεν θελω ρε παιδι μου update.Βαλε μια επιλογη να επιλεγω εγω ποτε θελω τα patches.Μετα φταιω εγω που λεω οτι οι κονσολες ειναι προορισμενες για ατομα retarded.

το πιο ωραιο ειναι οτι ανα 10 λεπτα σου ξαναπεταει για την αναβαθμιση και συνεχιζει το ιδιο βιολι σπαστικα...πρεπει να εισαι εκτος του ιντερνετ για να ηρεμισει...

το πιο ωραιο ειναι οτι ανα 10 λεπτα σου ξαναπεταει για την αναβαθμιση και συνεχιζει το ιδιο βιολι σπαστικα...πρεπει να εισαι εκτος του ιντερνετ για να ηρεμισει...

Αυτό που λές δεν ισχύει, πάντα τα updates των παιχνιδιών τα ψάχνει την ώρα που πατάμε στο εικονίδιο του παιχνιδιού για να ξεκινήσει, ποτέ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οπότε αυτό που λές περί κάθε δέκα λεπτών δεν ισχύει, σκέτη παραπληροφόρηση.

Αυτό που λές δεν ισχύει, πάντα τα updates των παιχνιδιών τα ψάχνει την ώρα που πατάμε στο εικονίδιο του παιχνιδιού για να ξεκινήσει, ποτέ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οπότε αυτό που λές περί κάθε δέκα λεπτών δεν ισχύει, σκέτη παραπληροφόρηση.

οταν το εχω δει στην ιδια μου την κονσολα καθολου παραπληροφορηση δεν ειναι.

ακομα θυμαμαι το gta iv να μου σπαει τα @@ ανα 10 η 15 λεπτα οτι εχει βγει η εκδοση 1.06 και να αναβαθμισω.

ακομα και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.Επρεπε να κλεισω το ιντερντετ για να παιξω!

Κάθε 10' ίσως δεν είναι αλλά χθες πχ. που έπαιζα Infamous2 για κανα 2ωρο, μου πέταξε μήνυμα για update στο ξεκάρφωτο στη μέση του παιχνιδιού (και μάλιστα πάνω σε μάχη).

Γίνεται και το άλλο.Τροποποιείτε το sfo αρχείο ώστε να λέει πχ έκδοση 1.05.Μετά απο αυτό δεν θα σας ξαναβγάλει να κάνετε update γιατί θα νομίζει ότι την έχετε είδη περασμένη αυτή την έκδοση.

οχι φιλε μου δεν υπαρχει κατι προς το παρων.

Το έψαξα αλλά ήθελα να σιγουρευτώ γιατί έγινε μια μ@λ@κι@.

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...