Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μαγκες μαλλον ειμαστε πολυ κοντα στο να βρεθει τροπος Για να παιζουνε τα games με 3.60 fw με πρωτο το brink που απο οτι φαινεται Δουλευει σε 3.55 cfw http://www.youtube.com/watch?v=JHfvAlpMJWw

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαγκες μαλλον ειμαστε πολυ κοντα στο να βρεθει τροπος Για να παιζουνε τα games με 3.60 fw με πρωτο το brink που απο οτι φαινεται Δουλευει σε 3.55 cfw http://www.youtube.com/watch?v=JHfvAlpMJWw

Δεν προκειται να βγει CFW 3.60 στο αμεσο μελλον.Απλα το patch του Brink εχει eboot.bin απο το OFW 3.50 και για αυτο παιζει τωρα το παιχνιδι.

Μα αυτο λεω και γω ρε παιδια στις προηγουμενες σελιδες. Δεν χρειαζομαστε νεα CFW, αρκεια να πατσαρουν τα οποια παιχνιδια χρειαζονται νεα modules...

Δεν προκειται να βγει CFW 3.60 στο αμεσο μελλον.Απλα το patch του Brink εχει eboot.bin απο το OFW 3.50 και για αυτο παιζει τωρα το παιχνιδι.

Όντως εδώ η sony την πάτησε και δεν άλλαξε το eboot του Brink και για αυτό τρέχει στην 3.55.Το θέμα είναι ότι οι hackers την έχουν σπάσει την 3.60 εδώ και πολύ καιρό απλά φοβούνται να την βγάλουν στο κοινό λόγο της sony.

Μα αυτο λεω και γω ρε παιδια στις προηγουμενες σελιδες. Δεν χρειαζομαστε νεα CFW, αρκεια να πατσαρουν τα οποια παιχνιδια χρειαζονται νεα modules...

Αυτη ειναι πολυ απλοικη σκεψη.Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.Πως θα πατσαρουν διχως τα κλειδια?

Ναι το ξερω φιλε μου .εγω δεν μιλησα για 3.60 cfw ..Δειτε ενα Γ@μ@το themes που ετοιμάζεται Για τον multiman 4x210.jpg

Αυτη ειναι πολυ απλοικη σκεψη.Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.Πως θα πατσαρουν διχως τα κλειδια?

Δεν ξερω τις λεπτομερειες, αλλα προφανως οπως το καναν οταν τα στικακαια ηταν στην 3.41 και παιζαν παιχνιδια απο την 3.50-3.55...

Θα θελα μια μικρή βοήθεια. Έχω fat ps3 40gb. Το κανα για πρώτη φορά jailbreak με Kmeaw Custom Firmware 3.55 . Aπευθείας από οfw 3.55. Όλα καλά αλλά.. δεν μου αναγνωρίζει τις ταινίες bluray. Δεν αντιδρά καθόλου το ps3 όταν βάζω τις ταινίες.. (Με τα games δεν έχω κανένα πρόβλημα). Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα ικανοποιητική λύση.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Θα θελα μια μικρή βοήθεια. Έχω fat ps3 40gb. Το κανα για πρώτη φορά jailbreak με Kmeaw Custom Firmware 3.55 . Aπευθείας από οfw 3.55. Όλα καλά αλλά.. δεν μου αναγνωρίζει τις ταινίες bluray. Δεν αντιδρά καθόλου το ps3 όταν βάζω τις ταινίες.. (Με τα games δεν έχω κανένα πρόβλημα). Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα ικανοποιητική λύση.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

BDEMU 355KM.pkg εβαλες? νομιζω πως χρειαζεται και αυτο για να διαβασει το blueray

και permissions fix για να τρεξουν τα backups παιχνιδιων που νομιμα εχεις αγορασει!!!!

και τα 2 τα κανεις install μια φορα απο usb stick απο το install package και μετα τελος

Επειδή είναι λίγο μεγάλο το συγκεκριμένο θέμα για να το ψάξω σελίδα σελίδα, μορει να μου δώσει κάποιος τα φώτα του για το πως θα χακαρω το ps3? έστω με ένα link, έχω το πρώτο που είχε βγει 60 gb νομίζω.

και εγω παιδια θα ηθελα λιγη βοηθεια για να χακαρω το ps3 μου. ενα απλο οδηγο για να ακολουθησω βημα βημα. ευχαριστω....

μολισ χακαρα το ps3 και δουλευει μια χαρα. ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους και ειδικα στον karoubas13 για την πολυτιμη βοηθεια του......

χμμμ απορία, έγραψα με επιτυχία τα: need for speed hot pursuit, grand turismo 5, και προσπάθησα να γράψω και το Heavy Rain αλλα δεν παίζει μου πετάει απλα μαύρη οθόνη... θέλει κάποιο πείραγμα..? :confused:

χμμμ απορία, έγραψα με επιτυχία τα: need for speed hot pursuit, grand turismo 5, και προσπάθησα να γράψω και το Heavy Rain αλλα δεν παίζει μου πετάει απλα μαύρη οθόνη... θέλει κάποιο πείραγμα..? :confused:

Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση το fix permitions.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...