Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3.60 ειναι το L.A. Noire.

Δεν ξερω αλλα λογικα 3.60 Δεν θα ειναι και αυτο ; οπως τα τελευταια που εχουνε βγει .. Operation Flashpoint Red River .Portal 2 ..& Thor: God of Thunder ..σε καμια εβδομαδα θα σκασει και θα μαθουμε . μακαρι να ειναι 3.55
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Aν δεις σε όλα τα games έχει το ίδιο μέγεθος είναι το ίδιο αρχείο(βασικά αυτό είναι πχ αν χρειάζεται το game άλλο firmware) το οποίο μας είναι άχρηστο εφόσον όλα τα games τα τρέχουμε σε kmeaw 3.55. 100 παιχνίδια απο 256mb είναι 25gb που δεν χρειάζονται.

Σβήνουμε όλο τον φάκελο Update ή μόνο το αρχείο που είναι μέσα (PS3UPDAT.PUP)?

Δεν παίζει μετά να έχουμε κανένα πρόβλημα με τα updates των παιχνιδιών, ε?

Το καλυτερο θα ταν να ενσωματωνανεν τις πληροφοριες της 3.60 ανα παιχνιδι να παιζει στην 3.55. Τωρα θα αγχονομαστε παλι για μπρικια με το που βγουν οι νεες εκδοσεις, ενω τοσο καιρο μας εχει κατσι καλα η 3.55.

Σβήνουμε όλο τον φάκελο Update ή μόνο το αρχείο που είναι μέσα (PS3UPDAT.PUP)?

Δεν παίζει μετά να έχουμε κανένα πρόβλημα με τα updates των παιχνιδιών, ε?

Ολο το φάκελο update ναι δεν χρειάζεται για τίποτα.Update στο παιχνίδι κάνεις κανονικά μέσω του multiman.

εγω οσα καταβασα απο 10 και πανω ειναι αλλα ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, μαλλον με βλεπω να τα νοικιαζω και απο εκι να τα περνω

Ξαναδιάβασε το post μου πιο προσεχτικά.

όλα 3.60 από δω και πέρα, δε θα αργήσει το 3.60 cfw λένε

Δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξει CFW 3.60 πριν το Σεπτεμβρη εκτος και αν εμφανιστει κανα τζιμανι στα ξαφνικα που χλωμο το κοβω.Τη λυση θα τη δωσει και παλι η Sony..Θα κανει το δωρακι της μετα το καλοκαιρι.

Δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξει CFW 3.60 πριν το Σεπτεμβρη εκτος και αν εμφανιστει κανα τζιμανι στα ξαφνικα που χλωμο το κοβω.Τη λυση θα τη δωσει και παλι η Sony..Θα κανει το δωρακι της μετα το καλοκαιρι.

Κατά 99% οι hackers ξέρουν πως να το σπάσουν το 3.60 αλλά με όλα αυτά που έγιναν τώρα με τη sony φοβούνται να το δώσουν στο κοινό.Κάτσε να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα και δεν θα αργήσει το 3.60.

Ολο το φάκελο update ναι δεν χρειάζεται για τίποτα.Update στο παιχνίδι κάνεις κανονικά μέσω του multiman.

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου! :-D

εκανα fat32 τον σκληρο μου εβαλα μεσα μερικα παιχνιδια τα διαβαζει κανονικα ο μυλτιμαν αλλα δεν καταλαβενω πως θα τα κανω εγκατασταση για να τα παιξω

με Χ θα επιλεξεις ποιο παιχνιδι θες

θα βαλεις ενα αυθεντικο δισκακι μεσα και θα δεις οτι αντι πχ να σου λεει το ονομα του παιχνιδιου απο το δισκακι που εβαλες θα σου λεει το ονομα που φορτωσες απο μουλτιμαν,το πατας και βουαλα!

Παίδες μία ερώτηση, έχω βάλει το Gutar Hero World Tour στον εσωτερικό, είμαι με kmew 3.55 και multiMAN 1.17.04 και μόλις πατάω να παίξει το game με βγάζει στην αρχική οθόνη που δείχνει τα γράμματα του παιχνιδιού (με μία υδρόγειο που γυρίζει) και μένει εκεί αιώνια! Το λαμπάκι λειτουργίας του σκληρού (πορτοκαλί) αναβοσβήνει όλη αυτή την ώρα που περιμένω να φορτώσει το παιχνίδι αλλά δεν γίνεται τίποτα! Επειδή το δοκίμασα 4-5 φορές με permitions και τέτοια φοβήθηκα μην μου κάνει καμιά ζημιά στον σκληρό του PS3! Ξέρετε αν έχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας το game ή χρειάζεται να κάνω εγώ κάτι παραπάνω?

Με όλα τα άλλα games που έχω δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...

Παίδες μία ερώτηση, έχω βάλει το Gutar Hero World Tour στον εσωτερικό, είμαι με kmew 3.55 και multiMAN 1.17.04 και μόλις πατάω να παίξει το game με βγάζει στην αρχική οθόνη που δείχνει τα γράμματα του παιχνιδιού (με μία υδρόγειο που γυρίζει) και μένει εκεί αιώνια! Το λαμπάκι λειτουργίας του σκληρού (πορτοκαλί) αναβοσβήνει όλη αυτή την ώρα που περιμένω να φορτώσει το παιχνίδι αλλά δεν γίνεται τίποτα! Επειδή το δοκίμασα 4-5 φορές με permitions και τέτοια φοβήθηκα μην μου κάνει καμιά ζημιά στον σκληρό του PS3! Ξέρετε αν έχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας το game ή χρειάζεται να κάνω εγώ κάτι παραπάνω?

Με όλα τα άλλα games που έχω δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...

Μολις μπεις στο multiman θα πας στο game θα πατήσεις τετράγωνο και απο διπλα θα βάλεις ως επιλογή internal και το BD Mirror.Λογικά θα σου παίξει κανονικά.

καιρος για ερωτηση noob!!!xaxa

με το ntfs support ο μουλτιμαν κοπιαρει παιχνιδια απο τον εσωτερικο στον εξωτερικο και αντιστροφα;

η μονο απο εξωτερικο σε εσωτερικο;

Μην αρχιζω τα πειραματα:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...