Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κατεβασα το medal of honor αλλα οταν παω να παιξω μου βγαζει error και με τον gaia και με τον multiman τι πρεπει να κανω για να παιξει;;;;;;

άλλα παιχνίδια σου παίζουν? τι error σου βγάζει ακριβώς? more info plz..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βαλε τον τελευταιο multiman.ξεκινα το game με select+x αν κ νομιζω οτι το κανει αυτοματα ο μultiman στις τελευταιες εκδοσεις,

να εχεις δισκακι μεσα στο driver,δοκιμασε κ απο εσωτερικο κ απο εξωτερικο σκληρο δισκο,επισης τι CFW εχεις αν εισαι σε 3.41 λογικα χρειαζεται fix το medal of honor,τσεκαρε μπας κ κατεβασες καμμια τροποποιημενη εκδοση(eboot ktl)

είπα να δοκιμάσω κι εγω :) ...έβαλα custom kmeaw 3.55 και τo τελευταίο multiman με το bdemu.. έχω στο δίσκο τα crysis2 και το tron:legacy όμως είτε με X είτε με SELECT+X δεν τρέχουν.. το tron κάτι πάει να κάνει (δείχνει τις οδηγίες για το μπλιμπλικι που κουνάς χέρια πόδια και κάνεις τούμπες για να παίξεις) αλλα μετά μαύρη οθονη.. το crysis2 με πετάει στο αρχικο menu.. πρέπει να κάνω fix permissions (έκανα..)? πριν τα γράψω στο usb δίσκο έκανα drag&drop όλο το παιχνίδι στο ebootfix.exe και μετά αντέγραψα τα αρχεία από το retail φάκελο πάνω στα προηγούμενα και όλο μετά στο usb δίσκο...

Αποφασιστα σημερα να hack-αρω τελικα την κονσολα μου....

Ημουν ηδη στο 3.55 original, και επι τη ευκαιρια, πριν βαλω το CFW ειπα να αναβαθμισω και το σκληρο αφου ειχα εναν 500αρη να καθεται καιρο τωρα.

Αλλαζω το δισκο, και εκει που περιμενω μυνημα για format μου βγαζει error οτι δεν εχει system files Και τετοια.

Λοιπον δεν πανικοβαλομαι, ηξερα οτι μπορει να γινει αυτο, και ψαχνω να βρω το 3.55 software update να το κατεβασω να το περασω με φλασακι...

Αλλα δε το βρισκω με τιποτα ρε παιδια....στη sony δινει μονο το 3.60 , και γενικα φοβαμαι να κατεβασω απο οπου να'ναι, μη γινει και καμια μλκια και παω σε 3.56 ή 3.60 και μετα δε μπορω να βαλω και CFW...

Μπορει να βοηθησει κανεις με κανα Link για το official 3.55 software update? (ειναι διαφορετικο το software update απο το firmware? ή μαζι γινονται ουσιαστικα?)

Αποφασιστα σημερα να hack-αρω τελικα την κονσολα μου....

Ημουν ηδη στο 3.55 original, και επι τη ευκαιρια, πριν βαλω το CFW ειπα να αναβαθμισω και το σκληρο αφου ειχα εναν 500αρη να καθεται καιρο τωρα.

Αλλαζω το δισκο, και εκει που περιμενω μυνημα για format μου βγαζει error οτι δεν εχει system files Και τετοια.

Λοιπον δεν πανικοβαλομαι, ηξερα οτι μπορει να γινει αυτο, και ψαχνω να βρω το 3.55 software update να το κατεβασω να το περασω με φλασακι...

Αλλα δε το βρισκω με τιποτα ρε παιδια....στη sony δινει μονο το 3.60 , και γενικα φοβαμαι να κατεβασω απο οπου να'ναι, μη γινει και καμια μλκια και παω σε 3.56 ή 3.60 και μετα δε μπορω να βαλω και CFW...

Μπορει να βοηθησει κανεις με κανα Link για το official 3.55 software update? (ειναι διαφορετικο το software update απο το firmware? ή μαζι γινονται ουσιαστικα?)

nevermind, τελικα κατι βρηκα, εκανα την προσευχη μου, το εβαλα και ολα καλα, ειμαι 3.55 παλι και με 412gb free :)

Παω για το KMEW τωρα...

parasm.nfo...?

to .nfo εχει αλλο ονομα, και μεσα εχει μονο αυτο : "Install pkg from PATCH folder, 3.5+ fw needed"

To KMEW to βαζεις αφου βαλεις 3.55 oficial πρωτα ?

Τα παιχνιδια που παιζουν τωρα με φλασακι jb σε 3.41 θα παιζουν μετα ?

ty :huh:

παιδια δεν ποσταρετε εναν αναλυτικο οδηγο για το 3.55,γιατι και εγω σε 3.41 ειμαι και μπερδευτικα για το πως παω σε 3.55.Ουσιαστικα μπερδευτηκα στο τι βαζεις μετα το custom 3.55 κτλ...

παιδια δεν ποσταρετε εναν αναλυτικο οδηγο για το 3.55,γιατι και εγω σε 3.41 ειμαι και μπερδευτικα για το πως παω σε 3.55.Ουσιαστικα μπερδευτηκα στο τι βαζεις μετα το custom 3.55 κτλ...

Από 3.41 πάς αμέσως σε 3.55 kmeaw, μπορείς όμως να ακολουθήσεις πιστά τον παρακάτω οδηγό

Custom Firmware 3.55 kmeaw με υποστήριξη Backup Manager

http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=167&t=16362

Οδηγός FTP για PS3 Μεταφέρετε παιχνίδια στον εσωτερικό δίσκο

http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=60&t=16314

εγω απλως

βρηκα ενα custom

και το πεταξα πανω

χωρις μετατροπες και τα λοιπα

Να νέα είναι πως βγήκε καινούργιο showtime (v2.99-284). Δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά αναρωτιέμαι το τι θα κάνει με τους εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους.

Παιδιά μια ερώτηση που μου κατέβηκε από το πουθενά , μιάς και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το psn και το psp. Είναι δυνατό να αγοράσουμε DLC's μέσα από το psp και να τα χρησιμοποιήσουμε στο PS3 μέσω gamesharing? Ή το psp δίνει πρόσβαση μόνο σε games για αυτό?

Να νέα είναι πως βγήκε καινούργιο showtime (v2.99-284). Δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά αναρωτιέμαι το τι θα κάνει με τους εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους.

Λέει στο changelog:

Add support for all ISO 8859 character encodings and make it configurable in Language -> Settings which default character encoding to use for SRT files.

Και όντως στις ρυθμίσεις στο Languages έχει προστεθεί το "SRT character set" από όπου μπορούμε να επιλέξουμε τα ελληνικά (ISO-8859-7 (Latin/Greek)).

Το πρόβλημα που έχω εγώ βέβαια είναι ότι τις περισσότερες φορές τους .srt υπότιτλους δεν μου τους φορτώνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...