Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια καλυτερο ftp client για mac ποιο ειναι? να εχει γρηγορο file transfer

Transmit (δεν είναι δωρεάν). Κοίτα μερικές σελίδες πιο πίσω, έγραψα αναλυτικό οδηγό για mac

Edit: Για να μην ψάχνεις, ο οδηγός ftp για mac είναι στην σελίδα 270 του παρόντος thread

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά που είναι τα save των games μέσα στο ps3?

Ωστε να τα περάσω όλα μαζί με ftp....

Γιατι θα μου πάρει καμια ώρα να τα βάλω ένα ένα....Όπως έκανα με backup...

Ευχαριστώ!

Transmit (δεν είναι δωρεάν). Κοίτα μερικές σελίδες πιο πίσω, έγραψα αναλυτικό οδηγό για mac

Edit: Για να μην ψάχνεις, ο οδηγός ftp για mac είναι στην σελίδα 270 του παρόντος thread

Thanx φίλε. με συμβουλεψε και άλλος που με παρεθεσε σε σενα :rolleyes:

τελικά το linux έχει επιστρέψει στο ps3 ?

Απ ότι έχω δει προς το παρόν δεν έχει γίνει μία φιλική προς το χρήστη (εγκατάσταση κλπ) διανομή που να δουλέυει καλά.

Αναρωτιέμαι και εγώ.

Μάλιστα περιμένω τώρα να έχει και τη δυνατότητα πλήρους εκμετάλλευσης όλων των πηρύνων και της κάρτας γραφικών.

Αλήθεια έχει ακούσει κανείς τι παίζει; μιλάω για διανομή σε επίπεδο ubuntu, suse, fedora κλπ.

Και επίσης με εύκολη εγκατάσταση, όχι να τρέχεις 40 προγράμματα και άλλα 40 fixes.

Υποθέτω ότι όταν γίνει αυτό θα λυθεί και το θέμα του NTFS εξωτερικού σκληρού στον οποίο θα υπάρχουν HD mkv ταινίες που θα τις παίζουμε κανονικά.

Εγώ με την μεταφορά κατευθείαν από ntfs σκληρό στο Ps3 βρήκα την υγειά μου. Ούτε δίκτυα, ούτε pc τίποτα. Ξερό data transfer από δίσκο σε δίσκο...

Aπο σκληρό σε σκληρό είναι το καλύτερο λόγω ταχύτητας και λόγω λεπτων μεταφοράς...

Με ftp που περιορίζεται στα 10mb/sec κάποια μεγάλα games κάνουν πάνω απο μισή ώρα...

κάτι λάθος έκανες έχω το 60αρη της πρώτης μέρας ποθ σίγουρα έχει 256 και παίζει μια χαρά. Είμαι σε kmeaw CFW

τίποτα, απλά κόλλησε στο successful k δεν πατιόταν τίποτα, περίμενα πόση ώρα k το έκλεισα από πίσω... k μετά τέλος..

παιδια πως μπορω να παιξω backups καινουργιων παιχνιδιων (gt5 - assasins creed brotherhood κτλπ) σε ps3 σπασμενο με psbreak?ακουσα οτι πρεπει να πειραξεις ή να αντικαταστησεις καποια αρχεια!μονο τη monopoly streets καταφερα να "σπασω" με ενα pkg file των ATAX!το εγκατεστησα κ μετα μου επαιξε κατευθείαν το παιχνιδι!αν γνωριζει καποιος ας μου πει.ευχαριστω εκ των προτερων

παιδια πως μπορω να παιξω backups καινουργιων παιχνιδιων (gt5 - assasins creed brotherhood κτλπ) σε ps3 σπασμενο με psbreak?ακουσα οτι πρεπει να πειραξεις ή να αντικαταστησεις καποια αρχεια!μονο τη monopoly streets καταφερα να "σπασω" με ενα pkg file των ATAX!το εγκατεστησα κ μετα μου επαιξε κατευθείαν το παιχνιδι!αν γνωριζει καποιος ας μου πει.ευχαριστω εκ των προτερων

http://www.pspgr.net θα βρείς ότι ψάχνεις, με καλογραμμένους οδηγούς στα Ελληνικά (και χωρίς λάθη) για να περάσεις custom firmware πολύ εύκολα.!

Custom Firmware 3.55 kmeaw με υποστήριξη Backup Manager

http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=167&t=16362

Οδηγός FTP για PS3 Μεταφέρετε παιχνίδια στον εσωτερικό δίσκο

http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=60&t=16314

Συνδεθείτε στο PSN χωρίς να έχετε 3.56 fw σε 1 λεπτό!

http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=127&t=16830

gherudo που είναι τα save των games μέσα στο ps3?

Ωστε να τα περάσω όλα μαζί με ftp....

Γιατι θα μου πάρει καμια ώρα να τα βάλω ένα ένα....Όπως έκανα με backup...

Ευχαριστώ!

Πρώτα θα περάσεις το 3.60 spoofer 1.1 και μετά το multiman 1.16.08

Εχω ηδη στο ps3 το multiman και δεν θελω να το βγαλω γιατι θα σβηστουν τα παιχνιδια που εχω περασει απο αυτον (την πατησα ηδη μια φορα). Υπαρχει αλλος τροπος να περασουμε το spoofer? Το spoofer ειναι μονο για psn η κανει και για παιχνιδια οπως το dragon age που θελει πανω απο 3.55;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...