Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

46e μαζί με μεταφορικά δεν συμφαίρει, μπορεί να πάρει το teensy με πολύ λιγότερα ,γύρω στα 25 μαζί με μεταφορικά απο την official page τους http://www.pjrc.com/teensy/

εγώ θα περιμένω για psp πάντος,σε 1-2 μέρες θα γίνει πιστέυω,αλλα αργότερα θα περάσουν 1-2 μήνες για να βρεθεί μόνιμη λύση να μην το έχεις συνδεδεμένο συνέχεια το Psp.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

^^ Ο,τι χρειαζεσαι ειναι ακριβως απο πανω σου.

Δηλαδή για να καταλάβω:

1) Αγοράζω αυτό που βλέπω στο πρώτο link.

2) Φορτώνω χύμα(; ) τα αρχεία που βλέπω στο δεύτερο link.

Μετά κάνω κάτι άλλο;

Ευχαριστώ.

Δηλαδή για να καταλάβω:

1) Αγοράζω αυτό που βλέπω στο πρώτο link.

2) Φορτώνω χύμα(; ) τα αρχεία που βλέπω στο δεύτερο link.

Μετά κάνω κάτι άλλο;

Ευχαριστώ.

περίμενε 1-2 μέρες για κάνα Ελληνικό guide καλύτερα,εδώ καλά καλά τα ξένα guide δεν έχουν εμφανιστεί...

46e μαζί με μεταφορικά δεν συμφαίρει, μπορεί να πάρει το teensy με πολύ λιγότερα ,γύρω στα 25 μαζί με μεταφορικά απο την official page τους http://www.pjrc.com/teensy/

εγώ θα περιμένω για psp πάντος,σε 1-2 μέρες θα γίνει πιστέυω,αλλα αργότερα θα περάσουν 1-2 μήνες για να βρεθεί μόνιμη λύση να μην το έχεις συνδεδεμένο συνέχεια το Psp.

Ήδη δεν χρειάζεται. Και γώ το έχασα κάπου στα άπειρα quotes σήμερα αλλα η έκδοση του mathieulh δεν χρειάζεται dongle always on ;)

Μια φορά όλο κ όλο για το softmod.

Ήδη δεν χρειάζεται. Και γώ το έχασα κάπου στα άπειρα quotes σήμερα αλλα η έκδοση του mathieulh δεν χρειάζεται dongle always on ;)

Μια φορά όλο κ όλο για το softmod.

μπερδέυτηκες μάλλον ,λένε οτι στην έκδοση psgroove μπορείς να βγάλεις το φλασάκι όταν έχεις κάνει ήδη την διαδικασία(για κάθε φορά που ανοίγεις το ps3,όχι κάνεις την διαδικασία μία φορά),απλά το psj κολούσε το ps3 αμα το έβγαζες απο την θύρα ,αυτό διόρθωσαν.

Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί μετά από τόσες λύσεις που έχουν βγει και προτείνει ο καθένας και δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη! Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι είναι καλύτερο να αγοράσω/κατεβάσω και να κάνω για το PS Jailbreak εντέλει;;;;

Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί μετά από τόσες λύσεις που έχουν βγει και προτείνει ο καθένας και δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη! Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι είναι καλύτερο να αγοράσω/κατεβάσω και να κάνω για το PS Jailbreak εντέλει;;;;
Ναι βρε παιδια..Γιναν τοσα πολλα σε λιγες μερες και εχουμε μπερδευτει.Μπορει καποιος να γραψει τι υπαρχει αυτη τη στιγμη και ποτε θα ερθει απο τα μερη μας και σε τι τιμη γιατι κατι ακουστηκε οτι θα το κανουμε και μονοι μας.Ευχαριστω!

λοιπόν υπάρχει το 1ο official psjailbreak στικάκι modchip (κόστος γύρω στα 120ε)

3 κλώνοι τα : x3jailbreak/ps3stinger/ps3key με τιμή γύρω στα 50ε

κατασκευαστικά είναι ακριβώς ίδια, και κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά,κανένα δεν έχει κυκλοφορίσει επίσημα ακόμα,μέχρι και το Psjailbreak ακόμα δεν έγινε shipped.

τα παραπάνω θα πωλούνται στην αγορά, μετά υπάρχουν και τα σχετικά tutorials και hex αρχεία για να φτιάξεις το δικό σου στικάκι, αυτή τη στιγμή γίνεται μόνο με πλακέτες teensy/at90usbkey οι οποίες κάνουν 25-35ε ,δλδ αν την παραγγειλετε και κάνετε την διαδικασία μόνοι σας γλυτώνετε 15ε περίπου.

σε λίγες μέρες ακούγεται οτι θα μεταφερθεί ο κώδικας σε Psp/android/smart devices οπότε αν είστε κάτοχος μιας τέτοιας συσκευής περιμένετε καλύτερα.

τέλος όλα τα παραπάνω είναι το psjailbreak είτε κλώνος/είτε Homemade/είτε αυθεντικό(δεν υπάρχει άλλος τρόπος για αντίγραφα στο ps3 μέχρι στιγμής) ,δλδ δεν είναι ακριβώς μόνιμο, πρέπει να κάνετε μια μικρή διαδικασία ΚΑΘΕ φορά που ανοίγετε το ps3.(κλείσιμο απο πίσω,άνοιγμα με power,reset κρατημένο 5 δέυτερα κ.α.),σε μερικές εβδομάδες θα κυκλοφορίσουν και τα πρώτα homebrew και ελπίζουμε και κάνα custom firmware για να μην κάνουν συνέχεια αυτή τη διαδικασία αλλα μπας και δούμε και Nfts support για τον εξωτερικό δίσκο(καθώς παιχνίδια που έχουν αρχεία πάνω απο 4gb παίζουν μόνο απο εσωτερικό δίσκο,ο μεγαλύτερος που κυκλοφορεί στην αγορά είναι 750gb ,πρέπει να είναι 2,5 ίντσες . 9.5mm ύψος και 5400rpm για να χωρέσει στο Ps3)

αν έχετε ερωτήσεις γράφτε και αν γνωρίζω θα απαντήσω.

λοιπόν υπάρχει το 1ο official psjailbreak στικάκι modchip (κόστος γύρω στα 120ε)

3 κλώνοι τα : x3jailbreak/ps3stinger/ps3key με τιμή γύρω στα 50ε

κατασκευαστικά είναι ακριβώς ίδια, και κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά,κανένα δεν έχει κυκλοφορίσει επίσημα ακόμα,μέχρι και το Psjailbreak ακόμα δεν έγινε shipped.

τα παραπάνω θα πωλούνται στην αγορά, μετά υπάρχουν και τα σχετικά tutorials και hex αρχεία για να φτιάξεις το δικό σου στικάκι, αυτή τη στιγμή γίνεται μόνο με πλακέτες teensy/at90usbkey οι οποίες κάνουν 25-35ε ,δλδ αν την παραγγειλετε και κάνετε την διαδικασία μόνοι σας γλυτώνετε 15ε περίπου.

σε λίγες μέρες ακούγεται οτι θα μεταφερθεί ο κώδικας σε Psp/android/smart devices οπότε αν είστε κάτοχος μιας τέτοιας συσκευής περιμένετε καλύτερα.

τέλος όλα τα παραπάνω είναι το psjailbreak είτε κλώνος/είτε Homemade/είτε αυθεντικό(δεν υπάρχει άλλος τρόπος για αντίγραφα στο ps3 μέχρι στιγμής) ,δλδ δεν είναι ακριβώς μόνιμο, πρέπει να κάνετε μια μικρή διαδικασία ΚΑΘΕ φορά που ανοίγετε το ps3.(κλείσιμο απο πίσω,άνοιγμα με power,reset κρατημένο 5 δέυτερα κ.α.),σε μερικές εβδομάδες θα κυκλοφορίσουν και τα πρώτα homebrew και ελπίζουμε και κάνα custom firmware για να μην κάνουν συνέχεια αυτή τη διαδικασία αλλα μπας και δούμε και Nfts support για τον εξωτερικό δίσκο(καθώς παιχνίδια που έχουν αρχεία πάνω απο 4gb παίζουν μόνο απο εσωτερικό δίσκο,ο μεγαλύτερος που κυκλοφορεί στην αγορά είναι 750gb ,πρέπει να είναι 2,5 ίντσες . 9.5mm ύψος και 5400rpm για να χωρέσει στο Ps3)

αν έχετε ερωτήσεις γράφτε και αν γνωρίζω θα απαντήσω.

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!!!Δηλαδη εγω που εχω PSP και Iphone(γιατι ακουσα οτι και Iphone κανει)καλα θα κανω να περιμενω.Γνωριζεις μηπως και το ποτε θα ειναι ετοιμο για το PSP η το Iphone?

τα νέα για την psp έκδοση απο τον eavpsp ,δεν γνωρίζω αν και η ομάδα του Mathieu το δουλέυει και πόσο μακριά έχει φτάσει...

http://www.psp-hacks.com/forums/f120/ps3-jailbreak-port-project-for-psp-t265263/

15% είναι μόνο .

Τί είναι ακριβώς τα "homebrew";; Δεν έχω καταλάβει.

Λέτε να βγει και κανά PSJailbreak application για JB iPhone (εννοείται JB, δεν θα κυκλοφορήσει και στο Apple store δα! :) ) στο Cydia;;;

Τί είναι ακριβώς τα "homebrew";; Δεν έχω καταλάβει.

Λέτε να βγει και κανά PSJailbreak application για JB iPhone (εννοείται JB, δεν θα κυκλοφορήσει και στο Apple store δα! :) ) στο Cydia;;;

homebrew είναι τα προγράμματα που μπορεί να τρέξει μια σπασμένη συσκευή.βασικά είναι προγράμματα τα οποία τα φτιάχνουν users.

μετά το Psp πιστέυω το iphone είναι η επόμενη συσκευή που θα το δουλέψουν μην ανησυχείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...