Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν διάβασα καλά όμως, ο συμφορουμίτης πιο πάνω τα έχει συνδέσει απευθείας και όχι μέσω router.

Για τα router έχεις δίκιο, τα περισσότερα router που έχουν και 4-port switch είναι κατοστάρια, και η μέγιστη ταχύτητα στα 100άρια είναι εκεί, 10MB/s.

Respect στον εξωτερικό USB 3.0.

Σε εμένα η μεταφορά μέσω ftp είναι πιο γρήγορη από τη μεταφορά σε εξωτερικό USB 2.0. (22-24 MB/s vs. 19-20 MB/s).

Πως πετυχες 22-24mb ftp ? Με απευθειας συνδεση (ps3-pc) ?

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ψάξε για iFTP (δωρεάν, cross-platform λόγω Java). Είναι πολύ απλός client χωρίς καλούδια, αλλά δουλεύει.

Η καλύτερη λύση μέχρι στιγμής για μένα είναι το Transmit, αλλά δεν είναι δωρεάν.

Οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ είναι : Blackbox FTP 1.2 στο PS3, συνδεδεμένο με καλώδιο στον iMac, manually οι ip και οι DNS servers και στο PS3 και στον Mac.

Στο Transmit δεν άλλαξα τίποτα ίδιαίτερο, απλά να βάλεις ως username το FTPD12345 και ως password το 123456.

Για manually ρύθμιση των ip στο PS3 και στον Mac δες αυτά:

1) PS3 Setup

Go to the settings tab on the XMB, then select "Network Settings" followed by "Internet Connection Settings". Push ok on the prompt and select "Custom", "Wired Connection", "Auto-Detect" then "Manual". Fill out the form as follows.

IP Address 10.1.1.2

Subnet Mask 255.255.255.0

Defualt Router 10.1.1.0

Primary DNS 10.1.1.0

Secondary DNS 10.1.1.10

Select "Automatic", "Do Not Use" and "enable". Push X to save the settings. Test connection to verify you can acquire an IP Address. Internet Connection should fail.

Open your FTP Sever on your PS3. I prefer BlackB0x FTP 1.2, but you can use MultiMAN or other types if you wish. It should tell you your IP Address is 10.1.1.2 .

2) Στον Mac, βάλε τα αντίστοιχα νούμερα (με ip 10.1.1.1) με την διαδικασία που περιγράφει εδώ :

http://portforward.com/networking/static-Mac10.4.htm

Με τα παραπάνω, έχω σταθερά 20 - 25 MB/sec , που σημαίνει γύρω στα 10 GB το δεκάλεπτο (χονδρικά)

Λοιπόν το δοκίμασα με Transmit και BlackBox. Απλά SUPER!!!!! Επιτέλους ένας σωστός FTP για MAC!

Thanks και πάλι!

Πως πετυχες 22-24mb ftp ? Με απευθειας συνδεση (ps3-pc) ?

Απευθείας, gigabit controller στο pc (ενσωματωμένος σε m/b εξαετίας, όχι κάποιος ιδιαίτερος ), blackb0x 1.1 + flashfxp.

και ρυθμίσεις,

όπως τις είχα δει εδώ

στο ps3

IP address : 192.168.1.3

Subnet mask: 255.255.255.0

Default router: 192.168.1.2

DNS: 1.2.3.4

use proxy -> address: 1.2.3.4 | port number: 8080

και στο pc

IP address: 192.168.1.2

Default gateway: 192.168.1.2

Για να περασεις OFW 3.55 ενω εισαι (CFW 3.55), ειναι απαραιτητο να διαγραψεις εφαρμογες και homebrew? Αν τα αφησεις μεσα και απλως κανεις το update τι συμβαινει? Θελω να βοηθησω εναν φιλο μου που εχει φαγωθει να το γυρισει σε official για να ανεβει 3.56 και να παιζει online.

Παίδες έχω βάλει το CFW στο PS3 μου και τώρα πάω να βάλω τους managers.Θα βάλω rogero και multiman.

Ακολουθώ αυτόν εδώ τον οδηγό.

Θέλω να ρωτήσω αν είναι απαραίτητο να περάσω αυτό το patch και αν ναι πιο από όλα τα αρχεία .pkg του patch πρέπει να τρέξω ;

Ο φάκελος μέσα έχει 9 διαφορετικά !

427_untitled3.png

και εγω ακριβως την ιδια απορια μετον yayawoot εχω...

ναι τα σβήνεις όλα αλλιώς παίζει πιθανότητα για toubliasma k ban

Α ναι αφου εχει rootkit η νεα εκδοση και βλεπει αν εχει τπτπ περιεργο περασμενο στον δισκο, οποτε καλο ειναι να μην υπαρχει τπτ πονηρο. Τωρα για τουβλιασμενο δεν ξερω, αλλα ας εχουμε το κεφαλι μας υσηχο.

Απευθείας, gigabit controller στο pc (ενσωματωμένος σε m/b εξαετίας, όχι κάποιος ιδιαίτερος ), blackb0x 1.1 + flashfxp.

και ρυθμίσεις,

όπως τις είχα δει εδώ

στο ps3

IP address : 192.168.1.3

Default router: 192.168.1.2

use proxy -> address: 1.2.3.4 | port number: 8080

και στο pc

IP address: 192.168.1.2

Default gateway: 192.168.1.2

Blacκbox 1.1 και όχι 1.2 για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ?

Ρε παίδες αντιγραμμένα παιχνίδια σε BD-rom δεν παίζουν?

Όχι "ακόμα".Κάτσε να πέσουν κι άλλο οι τιμές τους και να είσαι σίγουρος ότι θα βγεί και αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Blacκbox 1.1 και όχι 1.2 για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ?

Όχι, όχι για κάποιο λόγο, απλά δεν έβαλα τον πιο καινούριο.

Λίγο κάτω στη σελίδα εδώ έχει link για download τον 1.2 για 3.55 cfw.

(Αν και νομίζω ότι ειδικά το kmeaw παίρνει γενικά όλα τα προγραμματάκια (unsigned?) ακόμα και αυτά που έβγαιναν για την 3.41. Νομίζω, δεν έχω kmeaw.) Άκυρο :P

Επεξ/σία από economymousemat

Όχι, όχι για κάποιο λόγο, απλά δεν έβαλα τον πιο καινούριο.

Λίγο κάτω στη σελίδα εδώ έχει link για download τον 1.2 για 3.55 cfw.

(Αν και νομίζω ότι ειδικά το kmeaw παίρνει γενικά όλα τα προγραμματάκια (unsigned?) ακόμα και αυτά που έβγαιναν για την 3.41. Νομίζω, δεν έχω kmeaw.)

Το ακριβός αντίθετο . Θέλει να είναι signed για την 3.55 , αλλιώς βγάζει error . Λοιπόν , με blackbox 1.2 και flashfxp στα μεγάλα αρχεία πιάνω πλέον 41.9 ΜΒ/s . Να έβρισκαν και ένα τρόπο να επιταχύνουν τα μικρά τώρα θα ήταν τέλειο

Το ακριβός αντίθετο . Θέλει να είναι signed για την 3.55 , αλλιώς βγάζει error . Λοιπόν , με blackbox 1.2 και flashfxp στα μεγάλα αρχεία πιάνω πλέον 41.9 ΜΒ/s . Να έβρισκαν και ένα τρόπο να επιταχύνουν τα μικρά τώρα θα ήταν τέλειο

To need for speed hot pursuit που έχει 18000 αρχεία έκανα κανα 20λεπτο.Στα μεγάλα πάει σφαίρα η χιλιάρα.

Λοιπόν παιδιά απο χθες το βράδυ έψαχνα τρόπο να παίξω τα παιχνίδια που είχα backup αλλα με MM δεν έπαιζαν με τίποτα.

Και κατάφερα στο τέλος να έχω τα:

call of duty black ops

need for speed hot pursuit limietd edition

vanquish

Little big planet 2

Dead Space 2

Red Dead Redemption

και να παίζουν χωρίς multiman και χωρίς disk μέσα στο drive και κανονικά να είναι έξω στο xmb το εικονίδιο και με ένα X να τρέχουν άψογα.Όποιος έχει πρόβλημα με αυτά τα παιχνίδια η θέλει να τα παίζει χωρίς multiman και χωρίς disk μέσα ας μου στείλει πμ.

Λοιπόν το δοκίμασα με Transmit και BlackBox. Απλά SUPER!!!!! Επιτέλους ένας σωστός FTP για MAC!

Thanks και πάλι!

Να είσαι καλά φίλε, χαίρομαι που έλυσες το πρόβλημα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...