Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σου φαινεται να με νοιαζει? τους εχω γραμενους στα αγραφα...κ την σονυ μαζι...

η αχαριστια μου τι δινει. δε φτανει που εχουν τζαμπανταν παιχνιδια, θελουν και online.

απλιστια μπορεις να το πεις αχαριστια οχι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χαιρετώ..

είμαι τελείως άσχετος με το θέμα του ps3 hack. Υπάρχει ενα ps3 της αδερφής μου, απο τα πρώτα μοντέλα -νομίζω 40 ή 60αρι δίσκο-. Δυο ερωτησούλες..

1.. Έστω οτι περνάω το cfw, το μόνο θέμα είναι οτι δε παίζουμε online? Κατα τα άλλα όλα κανονικά?

2.. Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλουμε να το κάνουμε όπως ήταν original, απλώς περνάμε το original firmware και κυριλέ?

8εν3

1: Ναι

2: Διαγραφεις ΠΡΩΤΑ ΟΛΑ τα παιχνιδια μεσω καποιο backup manager και μετα ολα τα Homebrews σου μεσω του XMB. Μετα περνας την official 3.55 και μετα την official 3.56

ενημερωτικα τα dlc του gta iv (lost and damned+ballad of gay tony)τρεχουν μονο απο εξωτερικο με select+X και δισκακι μεσα.

Διαφορετικα φτανουν μεχρι εκει που επιλεγεις ποιο θες και μενει εκει χωρις να κανει κατι.

ιδεα δεν εχω,το νοικιασα απ το βιντεο κλαμπ

8.055 γιγα ειναι και απ τον εσωτερικο δεν κανει εγκατασταση το παιχνιδι

δεν ειχα σκεφτει για τις διαφοτερικες εκδοσεις,ασε που δεν εχω ιδεα τι εκδοση μου εδωσαν ειχα την εντυπωση οτι μονο μια υπηρχε

(η dlc θελει να εχεις και το gta iv δλδ; )

Παιδιά μήπως θα μπορούσε κανείς να βοηθήσει να βελτιώσω την ταχύτητα μεταφοράς με ftp? Χρησιμοποιώ το ftp του multiman 1.16 και cuteftp και filezilla και η ταχύτητα στα μεγάλα αρχεία είναι με το ζόρι 8 MB/s ενώ διαβάζω για κάτι 20ρια με 30ρια . Στο pc μου έχω την κλασική onboard realtek 1Gb και μία asus nx1101( που υποτίθεται ότι είναι και καλή με 16k jumbo frame).Αυτή τη στιγμή το ps3 συνδέεται στο realtek (πιάνει καλύτερες ταχύτητες) μέσω καλωδίου crossover και το ίντερνετ στην asus. Εκτός αυτού πολλές φορές μου κάνει περίεργα του στυλ πρέπει να απενεργοποιήσω πρώτα την lan με το Internet για να συνδεθεί στο ftp και μετά να την ξαναενεργοποιήσω .

Κάποιος που έχει εμπειρία στο θέμα?

Παιδιά μήπως θα μπορούσε κανείς να βοηθήσει να βελτιώσω την ταχύτητα μεταφοράς με ftp? Χρησιμοποιώ το ftp του multiman 1.16 και cuteftp και filezilla και η ταχύτητα στα μεγάλα αρχεία είναι με το ζόρι 8 MB/s ενώ διαβάζω για κάτι 20ρια με 30ρια . Στο pc μου έχω την κλασική onboard realtek 1Gb και μία asus nx1101( που υποτίθεται ότι είναι και καλή με 16k jumbo frame).Αυτή τη στιγμή το ps3 συνδέεται στο realtek (πιάνει καλύτερες ταχύτητες) μέσω καλωδίου crossover και το ίντερνετ στην asus. Εκτός αυτού πολλές φορές μου κάνει περίεργα του στυλ πρέπει να απενεργοποιήσω πρώτα την lan με το Internet για να συνδεθεί στο ftp και μετά να την ξαναενεργοποιήσω .

Κάποιος που έχει εμπειρία στο θέμα?

κατεβασε το Ps3 splitter για να σου σπασει το μεγαλο αρχειο σε μικροτερα βαλτο σε εξωτερικο Usb και μετα περνα τον στον εσωτερικο

Αν θες δοκίμασε το blackb0x απ'τη μεριά του ps3 και flashfxp στο pc.

έτσι ακριβώς το έχω και εγώ και πιάνω 10mb/sec

δεν είναι θέμα software

απ ότι καταλαβαίνω με κόβει το router

αφου στο pc η κάρτα δικτύου είναι 1000αρα

του ps3 είναι standar

οπότε μένει το router

βεβαίως το προβλημα εξαλείφεται με εναν εξωτερικο σκληρο δισκο

usb3 που να είναι συμβατός με usb2 για να τον αναγνωρίζει το ps3

οι ταχύτητες που πιάνω με usb3 είναι γύρω στα 75mb/sec

7 φορές πιο γρήγορα δηλ

και για να περάσει στον εσωτερικό δίσκο μέσα από τον manager, copy

Παίδες έχω βάλει το CFW στο PS3 μου και τώρα πάω να βάλω τους managers.Θα βάλω rogero και multiman.

Ακολουθώ αυτόν εδώ τον οδηγό.

Θέλω να ρωτήσω αν είναι απαραίτητο να περάσω αυτό το patch και αν ναι πιο από όλα τα αρχεία .pkg του patch πρέπει να τρέξω ;

Ο φάκελος μέσα έχει 9 διαφορετικά !

427_untitled3.png

έτσι ακριβώς το έχω και εγώ και πιάνω 10mb/sec

δεν είναι θέμα software

απ ότι καταλαβαίνω με κόβει το router

Αν διάβασα καλά όμως, ο συμφορουμίτης πιο πάνω τα έχει συνδέσει απευθείας και όχι μέσω router.

Για τα router έχεις δίκιο, τα περισσότερα router που έχουν και 4-port switch είναι κατοστάρια, και η μέγιστη ταχύτητα στα 100άρια είναι εκεί, 10MB/s.

Respect στον εξωτερικό USB 3.0.

Σε εμένα η μεταφορά μέσω ftp είναι πιο γρήγορη από τη μεταφορά σε εξωτερικό USB 2.0. (22-24 MB/s vs. 19-20 MB/s).

Παίδες έχω βάλει το CFW στο PS3 μου και τώρα πάω να βάλω τους managers.Θα βάλω rogero και multiman.

Ακολουθώ αυτόν εδώ τον οδηγό.

Θέλω να ρωτήσω αν είναι απαραίτητο να περάσω αυτό το patch και αν ναι πιο από όλα τα αρχεία .pkg του patch πρέπει να τρέξω ;

Ο φάκελος μέσα έχει 9 διαφορετικά !

427_untitled3.png

αν εχεις περασει τους τελευταιους μανατζερς(rogero 8 multiman 1.15)δεν χρειαζεται καποιο patch.Το εχουν ενσωματωμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...