Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mέσα απο multiman πάντα κάνω fix permissions σε κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά αλλά τίποτα.Multiman έβαλε πρώτα 1,16 με bdemu το αρχειο μετά τον 1,15,05 και gai και rogero αλλά τζίφος.Τώρα θα το ψάξω ακόμα λίγο να δω τι παίζει.Και θα δοκιμάσω και ακόμα 4 games.

Ποιά παιχνίδια είναι αυτά που έχεις θέμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καποια backups δεν παιζουν

select+x στον multiman 1.16 δοκιμασε

επισης βγαινει τελος του μηνα onyx 3.56 cw firmware

Πρώτα πρωτα έβαλα τον multiman 1.16 αλλά τζίφος.Τα ξανα έβγαλα και τώρα τα ξαναπερνάω τα games να δω τι γίνεται.

Ποιά παιχνίδια είναι αυτά που έχεις θέμα;

Το sonic unleased κολάει στο loading στην αρχή.Το f1 2010 βγάζει corrupt file και λέει ότι πρέπει να σβήσω τα data files για να παίξει.Και το vanquish κολάει σε μαύρη οθόνη.

Το black ops και το little big planet 2 που έβαλα τώρα παίζουν κανονικά.Οπότε θα φταίνε τα games.

παιδια help!!!!αλλαξα εσωτερικο κ μ λεει οτι δν μπωρει ν ξεκινησει και οτι θελει το 3.55!!!!ποιο να βαλω?το ofw η το cfw?????ευχαριστω εκ των προτερων

παιδια help!!!!αλλαξα εσωτερικο κ μ λεει οτι δν μπωρει ν ξεκινησει και οτι θελει το 3.55!!!!ποιο να βαλω?το ofw η το cfw?????ευχαριστω εκ των προτερων

Κατεβασε και βαλε πρωτα το OFW 3.55 και μετα σε recovery το CFW 3.55 για να εισαι σιγουρος.

πρωτα το ofw ε?σορυ για τις πολλες ερωτισεις!!!

Σε οποιο CFW firmware κι αν εισαι παντα θα πηγαινεις σε OFW του αντιστοιχου firmware εαν θελεις να περασεις εκ νεου αλλο CFW

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ CFW ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ OFW ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΠΡΙΚ

Σε οποιο CFW firmware κι αν εισαι παντα θα πηγαινεις σε OFW του αντιστοιχου firmware εαν θελεις να περασεις εκ νεου αλλο CFW

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ CFW ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ OFW ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΠΡΙΚ

ευχαριστω παρα πολλη αγορινα!!!!νασε καλα!σου ειμαι υποχρεος!!!!!!!

Παίδες αγόρασα πρόσφατα το PS3 και θέλω να μπω στη διαδικασία του JB.. Είδα αυτό εδώ το guide. Είναι αξιόπιστο ή θα κάνω καμιά ζημιά ;

Στο μυαλό μου έχω να παίζω παιχνίδια χωρίς να τα αγοράζω. Κάνοντας το JB θα γίνεται αυτό;

βαζεις official 3.55 και μετα κατεβασε το 3.55cfw kmeaw

αν δεν μπαινει το βαζεις απο recovery mode

περνας εναν δυο backup managers(πχ rogero manager 8,multiman 1.16)

και τελειωσε

εχε υποψιν σου οτι τα παιχνιδια παντως ειναι αρκετα γιγα(σχεδον ολα ειναι πανω απο 8 γιγα και αλλα φτανουν μεχρι και 41 πχ GOW3)

Yπαρχει και η λυση να τα τρεχεις απο εξωτερικο σκληρο φορμαρισμενο σε fat32 αλλα εχει το μειονεκτημα οτι δεν παιρνει αρχεια πανω απο 4 γιγα και ισως σε αρκετα παιχνιδια συναντησεις προβλημα.

Σε γενικες γραμμες αυτα χρειαζεσαι.

Ο,τι αλλο προκυψει το συζηταμε εδω!

ξεχασα να πω οτι(επειδη προφανως θα τα περασεις σε στικακι)θελουν ως διαδρομη πχ

X:/ps3/update

το χ ειναι το γραμμα του στικακιου!

οταν ξεζιπαρεις τa updates κλπ εχουν τη διαδρομη αυτη!

Παίδες αγόρασα πρόσφατα το PS3 και θέλω να μπω στη διαδικασία του JB.. Είδα αυτό εδώ το guide. Είναι αξιόπιστο ή θα κάνω καμιά ζημιά ;

Στο μυαλό μου έχω να παίζω παιχνίδια χωρίς να τα αγοράζω. Κάνοντας το JB θα γίνεται αυτό;

Για να κάνεις το Jailbreak πρώτα δες σε ποια έκδοση είσαι.Για να το κάνεις αυτό πας ρυθμίσεις,κάπου εκεί λέει πληροφορίες συστήματος κτλπ εύκολο είναι θα το βρεις. Επίσης για να κάνεις το Jailbreak μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν εδώ τον οδηγό ο οποίος είναι και ελληνικός.

Επίσης βγήκε και τρόπος να παίζουμε online!!! Μπείτε στο PSN με CFW 3.55 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλεια !! Το τσέκαρα αυτό πριν σας γράψω !! Ευτυχώς βρίσκομαι στην 3.50 επομένως πρέπει να πάω στην 3.55 και μετά να κάνω ότι λέει ο οδηγός που μου έστειλες έτσι ; :mrgreen:

οσοι εχετε cfw και μπαινετε στο psn με τις γνωστες μεθοδους που κυκλοφορουνε καλο θα ηταν να κανετε logout και να αποσυνδεθειτε μεχρι νεωτερας.

η σονυ εβγαλε επισημη ανακοινωση εδω http://blog.us.playstation.com/2011/02/16/official-statement-regarding-ps3-circumvention-devices-and-pirated-software/

που αναφερει οτι θα αρχισουν να πεφτουν bans του στυλ x-box

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...