Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εχετε δει μηπως καμια καλη προσφορα (ελλαδα και εξωτερικο) σε εσωτερικο δισκο >500gb για το ps3?

εγώ παρήγγειλα τον 750 gb blue για 99 ευρω

ερώτηση

όταν μου έρθει ο δίσκος και κάνω την αλλαγή

παίζει ρόλο ότι έχω CFW 355 ?

'η πριν κάνω την αλλαγή πρέπει να περάσω OFW 355 ?

όποιος ξέρει και έχει εμπειρία ας πει

Επεξ/σία από aliakas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγώ παρήγγειλα τον 750 gb blue για 99 ευρω

ερώτηση

όταν μου έρθει ο δίσκος και κάνω την αλλαγή

παίζει ρόλο ότι έχω CFW 355 ?

'η πριν κάνω την αλλαγή πρέπει να περάσω OFW 355 ?

όποιος ξέρει και έχει εμπειρία ας πει

Φιλε μου δεν παιζει ρολο εγω εκανα αλλαγη σκληρου δισκου ολα μια χαρα cfw 355

Φιλε μου δεν παιζει ρολο εγω εκανα αλλαγη σκληρου δισκου ολα μια χαρα cfw 355

σε cfw εβγαλες τον σκληρο,βαζεις τον καινουριο,τον φορμαρει και τελος;;;

Πες μου σε παρακαλω λιγο τι ακριβως "ζητησε"η κονσολα για την αλλαγη,μιας και ενδιαφερομαι να αλλαξω τον 250αρη!

Αμα κατεβαζω τα patch updates απο store.brewlogy, αρκει να τα περασω σε root απο στικακι και να τα εγκαταστησω απο την επιλογη του xmb, και ειμαι κομπλε?

Καλησπερα,ελπιζω και ευχομαι να διαβασετε μεχρι το τελος αυτην την βαρετη ιστορια:

Ο σκληρος μου δισκος στο ps3 ειχε φουλαρει και αναγκαστηκα να αγορασω καινουριο.Στον παλιο σκληρο ειχα την 3.55 kmeaw.Στον καινουριο σκληρο επειδη επρεπε να κανω update τα παιχνιδια που εχω εβαλα την 3.56 (αυθεντικη).Επειδη ξεχασα να βαλω καποια save (μεσω του usb) απο τον παλιο στον καινουριο σκληρο ξαναεβαλα τον παλιο για να παρω τα save (μεχρι εδω καλα).ΟΜΩΣ μολις ανοιγω το ps3 με τον παλιο σκληρο μου λεει:The system software cannot be run correctly. Press the PS button to try to restart the system.

If the system cannot be restarted, you must reinstall the system software. Connect storage media that contains update data of version 3.56 or later, and then press the START and SELECT buttons at the same time.

For information on how to obtain update data, refer to the SCE web site for your region

Εγω προσπαθω να το κανω restart αλλα μου βγαζει παλι το ιδιο,τοτε παταω START and SELECT,λεει: Checking...Please wait. Και μετα μου λεει:The data is corrupted. (8002F2C5)

Εγω στην αρχη πιστευα οτι μου το ελεγε αυτο επειδη στο usb που εβαζα ειχα 3.55 (kmeaw) και οχι 3.56.Τοτε κατεβασα απο αυτο το siteLink την 3.56 (αυθεντικη),την εβαλα στο ps3 (μεσω usb),αλλα παλι μου λεει:The data is corrupted. (8002F2C5) και δεν μπορω να μπω στον παλιο σκληρο για να παρω τα save που χρειαζομαι...

ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE!!!!

Υ.Γ.:Ξερετε αν βγηκε cfw 3.56 ή πως μπορω να κάνω downgrade απο 3.56 σε 3.55???

Αμα κατεβαζω τα patch updates απο store.brewlogy, αρκει να τα περασω σε root απο στικακι και να τα εγκαταστησω απο την επιλογη του xmb, και ειμαι κομπλε?

Ναι. Μπορείς και από εδώ.

Μεγάλη ιστορία!

Αν το δοκίμασες ήδη άκυρο, αν όχι, δοκίμασε να περάσεις το fw που θες από το recovery menu.

Υ.Γ.:Ξερετε αν βγηκε cfw 3.56 ή πως μπορω να κάνω downgrade απο 3.56 σε 3.55???

Όχι και στα δύο προς το παρόν!

Τώρα μπορούμε να κατεβάζουμε, να αντιγράφουμε και saves από άλλους!Άντε γεια!Ήταν κάτι games που τα ήθελα όλα unlocked και δε μπορούσα!Άσε που μια φορά έβαλα διαφορετικό user μετά από φορματ και δε μπορούσα να παίξω τα saves μου!!!Δείτε πως γίνεται εδώ!!!

Το δικο μας param.sfo που ζηταει απο που το βρισκουμε? Πρεπει πρωτα να δημιουργησουμε ενα save για το συγκεκριμενο παιχνιδι και επειτα να παρουμε το αρχειο με ftp?

Ναι. Μπορείς και από εδώ.

Ευχαριστω. Και αυτα ειναι παντοτε τα τελευταια? Αν δεν εχει για καποιον τιτλο αυτο σημαινει πως δεν εχει βγαλει update? ΠΧ δεν βρισκω κατι για το ευρωπαικο demon souls.

Αυτο εδω τι λεει? Καλο ακουγεται...

http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/Video-Connecting-to-PSN-on-PS3-CFW-3-55-Kmeaw/

Είναι δύσκολο να το κάνει κάποιος αν δεν κατέχει και πολλά.

ρε σεις μπορει να εξηγησει καποιος τι αλλαξε στην τελευταια εκδοση του multiman?την 1.16. δεν πρεπει να την εγκαταστησουμε?

αφαιρεσαν το ενσωματωμενο payload

δεν μπορω να καταλαβω γιατι

εγω γυρισα σε rogero 8

αφαιρεσαν το ενσωματωμενο payload

δεν μπορω να καταλαβω γιατι

εγω γυρισα σε rogero 8

το ειχα παθει κ εγω μια φορα για καποιο λογο δεν εβρισκε payload.Δοκιμασε να ξανακατεβασεις την εκδοση που του περασες,εμενα ετσι διορθωθηκε

Συγκεκριαμενα ειναι προβλημα με τον rogero 7.9c δεν εβρισκε payload!!!

επισης σημερα εβαλα την 1.15.05 βγηκε καινουρια;;;

Είναι δύσκολο να το κάνει κάποιος αν δεν κατέχει και πολλά.

Αυτο που πρεπει να υπογραψεις τα certificate λες? Ναι και εγω δεν το πιασαα. Απο οτι καλταλαβα παλι με τους προηγουμενους dns παιζει, απλως πιστοποιησε οτι εισαι απο την Sony. Το χει δοκιμασει ομως κανεις ακομα?

το ειχα παθει κ εγω μια φορα για καποιο λογο δεν εβρισκε payload.Δοκιμασε να ξανακατεβασεις την εκδοση που του περασες,εμενα ετσι διορθωθηκε

Συγκεκριαμενα ειναι προβλημα με τον rogero 7.9c δεν εβρισκε payload!!!

επισης σημερα εβαλα την 1.15.05 βγηκε καινουρια;;;

βγηκε 1.16 που δεν εχει ενσωματωμενο payload, απο οτι διαβασα πρεπει να εγκαταστησεις ενα αρχειο που λεγεται bdemu. Προς το παρον δεν ειμαι σιγουρος αν θα πρεπει να το εγκαθιστεις καθε φορα που κανεις μια αναβαθμιση στο multiman...

οποιος ξερει ας απαντησει

καταλαβα..Μαλλον θα περιμενω με τον 1.15.05μεχρι να δω τι παιζει με τον 1.16,αν και απ οτι διαβασα στο pspgr χρειαζεται απλα εγκατασταση,δεν αναφερει πουθενα οτι θα πρεπει να το τρεχουμε καθε φορα..

ειδωμεν!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...