Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην παρέα,

μιά μικρή ερωτησούλα...βρήκα επιτέλους και κατέβασα το buzz, και το έχω στο USB μου(BCES00831/κλπ).

Τωρα; Έχω έτοιμο το PS3(ps3break, openmanager) και δουλεύει για παιχνίδια που μεταφέρω από original DVD.

Από USB πως γίνεται;

Ευχαριστώ

φιλε μπορεις να μου στειλεις το λινκ απο το buzz???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή έχω 40gb εσωτερικό και σκέφτομαι να τον αλλάξω έχω δυο ερωτήσεις...

1)Με το που βάλω τον νέο σκληρό πιο firmware περνάει το playstation πριν κάνω restore γιατί έχω το custom 3.55 και όπως καταλαβαίνετε δεν θέλω να περαστεί το 3.56

Εδώ λέει (είναι από τότε που είχαμε όλοι 3.41):

Σε περιπτωση που θελουμε στην 3.41 (jailbreak) να αλλαξουμε τον σκληρο και μας βγαλει σφαλμα μολις ανοιξουμε την κονσολα μετα την αλλαγη του δισκου κανουμε τα παρακατω:

1) Κατεβαζουμε το firmware απο ΕΔΩ

2) Περναμε το firmware σε ενα usb flash φορμαρισμενο σε fat32 στον φακελο PS3/UPDATE (τον δημιουργουμε)

3) ανοιγουμε την κονσολα μας εχοντας συνδεσει το φλασακι μας με το firmware.

4) Θα σας ζητησει να συνδεσεται το χειριστηριο με το καλωδιο και να πατησεται το ps button.

5) Αφου πατησεται το ps button αμεσως μετα πατατε τα κουμπια START+ SELECT μαζι και ξεκιναει να κανει φορματ τον δισκο.

Μολις τελειωσει ειστε ετοιμοι για το restore οπως αναφερω πιο πανω.

Φαντάζομαι ότι μπορείς να κάνεις το ίδιο, να περάσεις δλδ me στικάκι το cfw που θες αλλά επειδή δεν το έχω κάνει δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

2)Tα Throphys που έχω περνάνε στο back up ???

Κοίτα και αυτό, Πως να επαναφερετε ολα τα Saves και τα Trophies και τον λογαριασμο σας μετα την αλλαγη σκληρου δικου

Kαλησπέρα.

Θέλω να μεταφέρω ένα παιχνίδι από τον εσωτερικό σκληρό του PS3 (που κοντεύει να γεμίσει) σε έναν εξωτερικό για να κρατήσω backup και να μη χρειάζεται να το ξανακάνω rip από το bluray. Αυτό έχει πιθανώς και αρχεία μεγαλύτερα από 4GB που δεν είναι συμβατά με fat32. Ένας δίσκος NTFS πάλι, δεν αναγνωρίζεται από το PS3. Υπάρχει λύση μέσω κάποιου manager? Ευχαριστώ!

Όλα πολύ σωστά που σου είπε ο hollow_83, αν θες να το ψάξεις λίγο παραπάνω μπορείς να παίξεις από τον εξωτερικό backup με splitαρισμένα αρχεία, ρίξε μια ματιά και εδώ.

Μεσω του Backup manager, και ενω εισαι πανω στο επιμαχο game, πατα κυκλο και ο manager

θα κανει το game copy στον εξωτερικο (FAT32).

Αν το παιχνιδι εχει αρχεια μεγαλυτερα των 4γβ ο manager θα τα κανει split, αλλα το

game δε θα παιζει, για να τα παιξει κανεις το αντιστροφο, δλδ τα ξανακανεις μεσα απο τον

manager copy στον εσωτερικο. Τα μεγαλα αρχεια θα τα κανει join και το

παιχνιδι θα παιζει παλι. Με αυτο το τροπο απελευθερωνεις χωρο στον εσωτερικο σου

και κρατας τα games στον εξωτερικο για μελλοντικη χρηση.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση! Θα δοκιμάσω το Multiman.

παιδια υπαρχει κανενας οδηγος για εγκατασταση multiman?

Κατεβασε το MULTIMAN 1.15.03 απο εδω

Βαζεις το pkg αρχειο στο root directory σε ενα στικακι

Συνδεεις το στικακι με το PS3

Ινσταλλαρεις μεσω install pkg file απο το ΧΜΒ

Κατεβασε το MULTIMAN 1.15.03 απο εδω

Βαζεις το pkg αρχειο στο root directory σε ενα στικακι

Συνδεεις το στικακι με το PS3

Ινσταλλαρεις μεσω install pkg file απο το ΧΜΒ

και μετα βαζεις τις νεες εκδοσεις με R3

για βοηθηστε λιγο ρε παιδια εχω multiMAN 1.15.03 αλλα δεν μπορω να το παιξω gt5 απο τον εσωτερικο σκληρο βγαζει μαυρη οθονη τι πρεπει να κανω αν γινεται βεβαια

για βοηθηστε λιγο ρε παιδια εχω multiMAN 1.15.03 αλλα δεν μπορω να το παιξω gt5 απο τον εσωτερικο σκληρο βγαζει μαυρη οθονη τι πρεπει να κανω αν γινεται βεβαια

Και εμενα δεν μου ετρεχε με τιποτα με multiman... με rogero κανενα προβλημα... τρεχει κανονικα

thanks,απλα σε 2-3 μερουλες θα πεσει στα χερια μου ενα gt5 και θελω να παιξω:-D

ρωτησα μηπως εβρισκα κανενα προβληματακι,μιας και χρησιμοποιω μονο multiman,

Τώρα μπορούμε να κατεβάζουμε, να αντιγράφουμε και saves από άλλους!Άντε γεια!Ήταν κάτι games που τα ήθελα όλα unlocked και δε μπορούσα!Άσε που μια φορά έβαλα διαφορετικό user μετά από φορματ και δε μπορούσα να παίξω τα saves μου!!!Δείτε πως γίνεται εδώ!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...