Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε μου ερώτηση:

Με ftp θα πρέπει υποχρεωτικά σύνδεση pc-ps3 με ethernet?Η αρκεί και το wifi?Επίσης πολλά παιχνίδια είναι αρκετά πιο πάνω απο 4gb.Πως θα περάσουν στον σκληρό του ps3 που είναι fat?Έχω ακούσει κάτι για split αλλά μετά δεν θα γίνεται μπάχαλο στον σκληρό του ps3?

Αρκει το wifi αλλα δεν συνισταται!!!

1GB κανει upload σε περιπου 1 ωρα με wifi (ισως και παραπανω)

απ τη στιγμη που σε 1 ωρα περνας 30 GB με ethernet

Meσω φτπ περνανε στον σκληρο του PS3 αρχεια >4GB (δεν ξερω τι φορματ ειναι παντως φατ δεν ειναι!!!) Η ουσια ειναι πως τα περναει και τα δεχεται οσο μεγαλα και ναναι μεσω φτπ (Δοκιμασμενο)

Για σπλιτ δεν εχω ιδεα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε!! Υπαρχει δουλευει εχω ακουσει και μαλιστα καλα, αλλα προτιμω την πεπαλαιωμενη μεθοδο του φτπ τρανσφερ για μεγαλα αρχεια!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλε μου ερώτηση:

Με ftp θα πρέπει υποχρεωτικά σύνδεση pc-ps3 με ethernet?Η αρκεί και το wifi?Επίσης πολλά παιχνίδια είναι αρκετά πιο πάνω απο 4gb.Πως θα περάσουν στον σκληρό του ps3 που είναι fat?Έχω ακούσει κάτι για split αλλά μετά δεν θα γίνεται μπάχαλο στον σκληρό του ps3?

Ο εσωτερικός σκληρός του ps3 δεν έχει κανένα πρόβλημα με μεγάλα αρχεία.

παιδια εχω ps3 slim με psbreak v1.2 αλλα σε καποια παιχνιδια (sport champions,cabellas dangerous hunts,need for speed hot pursuit)εχω μαυρη οθονη!χρησιμοποιω τον open manager!μπορω να βαλω τον multiman με το psbreak??θα μου λυσει το προβλημα?

Αρκει το wifi αλλα δεν συνισταται!!!

1GB κανει upload σε περιπου 1 ωρα με wifi (ισως και παραπανω)

απ τη στιγμη που σε 1 ωρα περνας 30 GB με ethernet

Meσω φτπ περνανε στον σκληρο του PS3 αρχεια >4GB (δεν ξερω τι φορματ ειναι παντως φατ δεν ειναι!!!) Η ουσια ειναι πως τα περναει και τα δεχεται οσο μεγαλα και ναναι μεσω φτπ (Δοκιμασμενο)

Για σπλιτ δεν εχω ιδεα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε!! Υπαρχει δουλευει εχω ακουσει και μαλιστα καλα, αλλα προτιμω την πεπαλαιωμενη μεθοδο του φτπ τρανσφερ για μεγαλα αρχεια!!!

Ευχαριστώ φίλε μου οπότε με ένα καλώδιο ethernet κάνεις τα πάντα τέλεια.

Ο εσωτερικός σκληρός του ps3 δεν έχει κανένα πρόβλημα με μεγάλα αρχεία.

Αυτό δεν το ήξερα γιατί παντού διάβαζα ότι θέλει split για να περάσουν τα μεγάλα αρχεία και ότι δεν υποστηρίζει ntfs αλλά μάλλον μύθος θα ήταν.

Ευχαριστώ και τον gherudos για τα 2 κατατοπιστικότατα θέματα στο pspgr.Βοηθάνε πάρα πολύ.

Να πω ότι βγήκε καινούργια έκδοση multiman:

01.15.03 -

* Improved copy/backup speed (again)

* Fixed stability during copy

* Delete folders/games is now faster

* Fixed a minor problem with FTP server

* Fixed COVER/POSTER PNG/JPG for external USB AVCHD movies

* New shortcut to check for game updates within multiMAN ([sTART]+[R3])

Επίσημο thread εδώ:

http://psx-scene.com/forums/f187/multiman-multifunctional-tool-your-ps3-game-manager-file-manager-ftp-avchd-bdmv-72826/

Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά να παίξω backups και δούλεψαν κανονικά και έκαναν update τα: Call of duty: Black Ops, Medal Of Honor, Battlefield: Bad Company 2, NFS Shift, PES 2010 :) όλα αυτά με τον Rogero Manager v8.0 με Kmeaw CFW V3.55

Αυτό δεν το ήξερα γιατί παντού διάβαζα ότι θέλει split για να περάσουν τα μεγάλα αρχεία και ότι δεν υποστηρίζει ntfs αλλά μάλλον μύθος θα ήταν.

αυτό ισχύει για τον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ δίσκο αν έχεις

Φίλε μου ερώτηση:

Εγώ χρησιμοποιώ το PS3Spliter(free) και τα περνάω στο εξωτερικό δίσκο (GAMEZ) πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα.(δεν χρειάζεται άλλη ενέργεια για να ενώσουμε τα αρχεία)

παιδια εχω ps3 slim με psbreak v1.2 αλλα σε καποια παιχνιδια (sport champions,cabellas dangerous hunts,need for speed hot pursuit)εχω μαυρη οθονη!χρησιμοποιω τον open manager!μπορω να βαλω τον multiman με το psbreak??θα μου λυσει το προβλημα?

Το NFS: Hot Pursuit θέλει και modified eboot.bin για να τρέξει στην 3.41. Για τα άλλα δεν ξέρω τίποτα αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις το κόλπο του multiman 1.15.00 και πέρα!

Το NFS: Hot Pursuit θέλει και modified eboot.bin για να τρέξει στην 3.41. Για τα άλλα δεν ξέρω τίποτα αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις του κόλπο του multiman 1.15.00 και πέρα!

δηλαδη μπορει να τρεξει ο multiman σε psbreak v1.2?

τι διαδικασια πρεπει να κανω για το modified eboot.bin???

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας εκ των προτερων

δηλαδη μπορει να τρεξει ο multiman σε psbreak v1.2?

τι διαδικασια πρεπει να κανω για το modified eboot.bin???

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας εκ των προτερων

Βέβαια και μπορεί να τρέξει ο multiman.

Για το eboot, πρέπει να βρεις το modified eboot.bin και να αντικαταστήσεις το ήδη υπάρχον με το modified.

ειμαι σε ofw 3.55 σε ps3 fat 40 gb, εκανα μπακαπ σε εναν εξωτερικο.πηρα ενα εσωτερικο 500αρι και λεω να το βαλω αυριο και μετα να περασω το cfw του kmeaw. Οταν βαλω τον καινουριο σκληρο, το ps3 ξεκιναει παλι σε ofw 3.55 ετσι(πριν περασω το cfw)?

το ps3splitter συνεργαζεται με τον multiman ?γιατι σαν καπου να διαβασα οτι ειναι μονο για τον gaia.(ενταξει ειδα οτι ο mman εχει το δικο του utility.)

ειμαι σε ofw 3.55 σε ps3 fat 40 gb, εκανα μπακαπ σε εναν εξωτερικο.πηρα ενα εσωτερικο 500αρι και λεω να το βαλω αυριο και μετα να περασω το cfw του kmeaw. Οταν βαλω τον καινουριο σκληρο, το ps3 ξεκιναει παλι σε ofw 3.55 ετσι(πριν περασω το cfw)?το ps3splitter συνεργαζεται με τον multiman ?γιατι σαν καπου να διαβασα οτι ειναι μονο για τον gaia.(ενταξει ειδα οτι ο mman εχει το δικο του utility.)

Σε 3.55 cfw μετά την αλλαγή σκληρού, το σύστημα κάνει boot κανονικά;

Θα ζητησει οταν ανοιξει να του βαλετε ενα flashaki που θα εχει μεσα το 3.55 για να το κανει install απο κει.Κατεβαζετε δηλαδη το 3,55 ofw update σε μορφη .pup και το περνατε στο φακελο PS3/UPDATE μεσα στο flashaki.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...