Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια το devil may cry 4 το παιζει κανοκικα αλλα οταν το βαλο αλλη μερα να συνεχεισω το παιχνιδει μου ζηταει ξανα εγκαταστασει ξερει κανεις γιατι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια το devil may cry 4 το παιζει κανοκικα αλλα οταν το βαλο αλλη μερα να συνεχεισω το παιχνιδει μου ζηταει ξανα εγκαταστασει ξερει κανεις γιατι;

εμενα αυτο μου ειχε συμβει στο kane & lynch 2.αιτια ηταν οτι ειχα 2 managers και ειχα παιξει το game 1η φορα με τον 1 manager,εκανε install κλπ & μια αλλη φορα το ειχα κανει launch απο τον αλλο manager και μου εκανε αυτο που ειπες & αν θυμαμαι καλα στο τελος δεν φορτωνε μετα το install.Το εκελεισα το εβαλα με τον 1ο manager & ολα οκ

παιδια, οταν παιζεις με CFW υπαρχει κανενα θεμα με το region των games?

Και γενικα απ'οτι καταλαβαινω (θεωρωντας οτι εχεις το αυθεντικο παιχνιδι αλλα δε ξερεις να το ριπαρεις μονος σου), πρεπει να βρισκεις απειραχτες εκδοσεις στο internet, ενω υπαρχουν πολλες με πειραγμενο eboot για να παιζουν σε jailbreak κλπ?

Ελεος καθε μερα βγαζει και εκδοση αυτος;

Χεχε.Τουλαχιστον με ενα κουμπακι κανεις update μεσα απο τον manager οποτε no harm. :rolleyes:

Πλεον και μετα τον 1.15.00 χρησιμοποιω μονο Multiman και ειδικα με το Select+X αφου πλεον παιζει και το Eternal Sonata με αυτον τον τροπο.Αυτο το παιχνιδι ειναι αριστουργημα, μια ωδη στον Chopin,με ποιητικη αφηγηση και εικονες.Μακαρι να γινει κατι και να βγαλουν στα αγγλικα και το Tales of Vesperia ή τουλαχιστον να προχωρησει το project με την μεταφραση του.

Με τον multiMAN 1.15.00 παίζουν πλέον τα CoD4:MW και MW2!

φιλε προφανως φανταζομαι οτι αναφερεσεαι σε CFW γιαυτα τα games. Ξερεις εαν με αυτους τους managers παιζουν και σε jailbreak με usb?

καλημερα, ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας να μου πειτε κι εσεις αν εχετε το ιδιο αποτελεσμα. εχω βαλει το KWEAW 3.55 (αν θυμαμαι πως γραφεται) και μπαινω κανονικοτατα στο PSN μεσω ps3proxi v1.1. r3. Εκανα οτι έλεγε στο τουτοριαλ και μπήκα μαλιστα να παιξω Black Ops (ειμαι και μαζοχας) δεν εγινε το παραμικρο. Α! μην ξεχασω έπαιζα με το οριτζιναλ δισκακι, αφου πρωτα ειχα τρεξει το whipe everything που διαβασα οτι σβήνει τα ίχνη απο ότι έχεις εγκαταστήσει. Λεμε τωρα... Πείτε μου αν παιζει και άλλος online, μηπως είμαι απλα κολωφαρδος μεχρι τωρα και δεν το ξερω. :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...