Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αυτό ακριβώς

παιδιά όποιος έχει εξωτερικό σκληρό

να μην μπλέξει με FTP καλώδια κλπ

format σε fat32 και τέλος

γνώμη μου

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια αφου με αυτη την μεθοδο τα παιχνιδια βρικονται ηδη στον σκληρο, γιατι παλι δεν γλιτωνουμε το υποχρεωτικο install που κανουν καποια παιχνιδια?

Δημοσ.

Καταλαβα που το πας...σε αυτους που θα εχουν πχ 100 παιχνιδια στο PC συλλογη και θα περνανε καθε φορα με FTP αυτο που θελουν να παιξουν εκεινη τη στιγμη...

Ψιλοσυμφωνω μαζι σου σε αυτο.

Αλλα δε παραμενει το προβλημα των 4gb που κανει τη χρηση του ftp απαραιτητη?

Απο αυτα που ξερω ο εσωτερικος και οχι ο εξωτερικος δίσκος δεν έχει κανενα θεμα με μεγαλα αρχεια.

Γιαυτο το λεω. Αν πεφτω εξω παω πασο και κοβω αυτη την κουβεντα. Αν ομως ειναι ετσι ποιος ο λογος να παιδευομαι. Πριν μια βδομαδα εκανα σπλιτ το GT5 και το ένωσε μονος του ο μανατζερ, δεν ειχε κανενα πρόβλημα να δεχτει 11gb αρχειο ο εσωτερικος δίσκος, αρα νομιζω οτι εχω δικιο :-D

Δημοσ.

Πραγματικα δεν καταλαβα γιατι γινεται θεμα.Οπως βολευει στον καθενα ειναι.Εγω συνηθως στελνω με ftp τα παιχνιδια στον 1TB Fat32 που εχω εξωτερικο στο ps3.Μερικες φορες πηγαινω τον εξωτερικο στο ps3 (κυριως οταν εχω να περασω αρκετα πραγματα μαζι).Τα >4GB συνηθως τα στελνω απευθειας με FTP ή καποιες φορες τα κανω split και τα στελνω στον fat32.Ο,τι κεφι μου κανει εκεινη τη στιγμη.Υπαρχει και η δυνατοτητα να παιζουν τα παιχνιδια >4GB και απο τον εξωτερικο αλλα δεν ειναι ολα συμβατα και βαριεμαι μια εξτρα διαδικασια.Παντως το ftp->usb δεν ειναι καθολου παιδεμα ειναι η αληθεια.Βολικο ειναι, καλο tranfer κανει, μια χαρα.

Δημοσ.

Υπάρχει μια αναφορά για ένα project που ετοιμάζει υποστήριξη για NTFS και MKV.

psgroove.com/content.php?716-WIP-PS3-Media-Center-MKV-and-NTFS-Support

Δημοσ.

ο rogue warrior(rogero manager v7.9b) κολλαει και σε αλλους;;;;

σ εμενα δεν παει σωστα 1 στις 2 φορες που θα τον εκκινησω...

αν δεν κανω lvl2(v2) στην αρχη δεν βρισκει payload και μετα κολλαει το συστημα

Δεν υποτιθεται οτι πατσαρει την lvl2 Μονος του;;;

Ο multiMAN τελικα 1.14.02 φαινεται πολυ καλυτερος σε σχεση με τους υπολοιπους..

Δημοσ.

Ακριβως...περασα και εγω τον multiman και παιζει τα παιχνιδακια ανετα και χωρις κολληματα.

Μακραν καλυτερος απο Rogero και Gaia...

Τι παραπανω πιστευετε πως εχει? Δεν τον εχω δοκιμασα ακομα. Εγω με Rogero δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα...

Δημοσ.

Τι παραπανω πιστευετε πως εχει? Δεν τον εχω δοκιμασα ακομα. Εγω με Rogero δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα...

συμφωνα με το pspgr

ο Multiman πλέον χρησιμοποιεί μονο το syscall36 και αυτό το καθιστά το πιο σταθερό backup manager, επίσης υπάρχει μεγαλύτερη συμβατότητα με τα παιχνίδια.

η αληθεια ειναι οτι με τον rogero στις 10 φορες που θα τον ανοιξω τη μια πιθανοτατα θα κολλησει (μονο ο 7.9b)

ο multiman,τον ανοιξα 25 φορες σερι και δεν κολλησε καν...

ετυχε;

δεν ξερω πραγματικα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...