Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το cfw του kmeaw μπορει να λειτουργησει και κανονικα ετσι;;Δηλαδη δεν ειναι αναγκη να χρησιμοποιεις τα features που προσφερει;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω ενα ps3 και ειμαι εντελως ασχετος στο θεμα του hacking υπαρχει καπου καποιος οδηγος που να λεει απο την αρχη τι πρεπει να κανω?

Καλησπέρα... είπα να μπώ και εγώ στο hacking του ps3 (επιτέλους!) μιας και βλέπω ότι φτάσαμε στο σημείο να λειτουργούν τα back-ups...

Έβαλα λοιπόν OFW 3.55, CFW KMEAW 3.55, έβαλα και 2-3 managers όπως multiman+Gaia... πέρασα 2 games απο BD + 1 απο στικάκι (FIFA 10+Pro 10, Pro 11 αντιστοιχα..) αλλά δεν βλέπω να τρέχουν... κάθε launch με πετάει sto XMB and nothing happens. Also, έχω το lv2 (v6 patcher) και το fix permissions. Any ideas? pm / replyz δεκτά!

EDIT: Rogero manager worked για το pes 2011! έπρεπε να ποστάρω για να ξυπνήσει!

αφου εχεις επιλεξει παιχνιδι,πρεπει να εχεις και ενα δισκακι μεσα(δεν εχει σημασια ποιο)

πχ βαζεις προ 08 και εχεις φορτωσει το προ 11

αντι για προ 8 θα σου λεει στο δισκακι προ 11

Αν εχεις παλιοτερες εκδοσεις των managers δεν χρειαζεται απαραιτητα καποιο δισκακι μεσα το τρεχεις απο το app_home/ps3_game

fix permissions καθε φορα που βαζεις κατι στον δισκο

lvl2 πριν τρεξεις καποιον manager

μετα τον manager και αφου εχεις διαλεξει καποιο game πηγαινε στο εικονιδιο του bd rom και βουαλα!

tip βοηθαει να εχεις καποιο original game μεσα στο bd rom

αφου εχεις επιλεξει παιχνιδι,πρεπει να εχεις και ενα δισκακι μεσα(δεν εχει σημασια ποιο)

πχ βαζεις προ 08 και εχεις φορτωσει το προ 11

αντι για προ 8 θα σου λεει στο δισκακι προ 11

Αν εχεις παλιοτερες εκδοσεις των managers δεν χρειαζεται απαραιτητα καποιο δισκακι μεσα το τρεχεις απο το app_home/ps3_game

ναι κομπλε! app_home/ps3_game τώρα... μου πετάει error και δεν ανοίγει κάτι. Χμ?

EDIT: οκ κομπλε όλα. thanks για τα άμεσα reply!

Όποιος έχει MAC υπολογιστή ποιόν FTP χρησιμοποιεί για την μεταφορά των Games επειδή εγώ τον FileZilla που χρησιμοποιώ είναι για κλάματα...(συνδέεται όποτε του κάνει κέφι, δεν περνάει πάντα όλα τα αρχεία και μιλάω πάντα μέσω καλωδίου) Έχω δωκιμάσει και άλλους αλλά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος. Όποιος καταφέρνει με Mac απροβλιμάτιστη μεταφορά αρχείων παρακαλώ ας μου πεί τι χρησιμοποιεί και με τι ρυθμίσεις...

Ευχαριστώ!

Όποιος έχει MAC υπολογιστή ποιόν FTP χρησιμοποιεί για την μεταφορά των Games επειδή εγώ τον FileZilla που χρησιμοποιώ είναι για κλάματα...(συνδέεται όποτε του κάνει κέφι, δεν περνάει πάντα όλα τα αρχεία και μιλάω πάντα μέσω καλωδίου) Έχω δωκιμάσει και άλλους αλλά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος. Όποιος καταφέρνει με Mac απροβλιμάτιστη μεταφορά αρχείων παρακαλώ ας μου πεί τι χρησιμοποιεί και με τι ρυθμίσεις...

Ευχαριστώ!

WinSCP port 21,Host το IP του ps3 σου,username FTPD12345,password κενο.Μπηκες και δεν ξαναβγηκες.100% reliable.

[...] η Sony εχει βαλει firmware updates.Για παραδειγμα στο Social Network εχει το 3.55.

Τι μορφή έχει αυτό, σου λέει ότι απαιτείται update πριν παίξεις την ταινία ή σου βγάζει κατευθείαν dialog box θέλετε να συνδεθείτε να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση;

Πρεπει να κανεις update αν θελεις να μπεις στο PSN. Μονο τοτε σου βγαζει μηνυμα. Αν εισαι σε 3.55, υπαρχει DNS hack. Διαβασε στο ps3-gr.com για να μην τα λεω παντου συνεχια.

Ευχαριστώ!

Ψάξε για iFTP (δωρεάν, cross-platform λόγω Java). Είναι πολύ απλός client χωρίς καλούδια, αλλά δουλεύει.

Η καλύτερη λύση μέχρι στιγμής για μένα είναι το Transmit, αλλά δεν είναι δωρεάν.

Οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ είναι : Blackbox FTP 1.2 στο PS3, συνδεδεμένο με καλώδιο στον iMac, manually οι ip και οι DNS servers και στο PS3 και στον Mac.

Στο Transmit δεν άλλαξα τίποτα ίδιαίτερο, απλά να βάλεις ως username το FTPD12345 και ως password το 123456.

Για manually ρύθμιση των ip στο PS3 και στον Mac δες αυτά:

1) PS3 Setup

Go to the settings tab on the XMB, then select "Network Settings" followed by "Internet Connection Settings". Push ok on the prompt and select "Custom", "Wired Connection", "Auto-Detect" then "Manual". Fill out the form as follows.

IP Address 10.1.1.2

Subnet Mask 255.255.255.0

Defualt Router 10.1.1.0

Primary DNS 10.1.1.0

Secondary DNS 10.1.1.10

Select "Automatic", "Do Not Use" and "enable". Push X to save the settings. Test connection to verify you can acquire an IP Address. Internet Connection should fail.

Open your FTP Sever on your PS3. I prefer BlackB0x FTP 1.2, but you can use MultiMAN or other types if you wish. It should tell you your IP Address is 10.1.1.2 .

2) Στον Mac, βάλε τα αντίστοιχα νούμερα (με ip 10.1.1.1) με την διαδικασία που περιγράφει εδώ :

http://portforward.com/networking/static-Mac10.4.htm

Με τα παραπάνω, έχω σταθερά 20 - 25 MB/sec , που σημαίνει γύρω στα 10 GB το δεκάλεπτο (χονδρικά)

Καλά το PSN, για αυτό ξέρουμε τίποτα, ισχύει, υπάρχει κανένα link?

Ψιλοασχετο αλλα ας το εχουν υποψιν αρκετοι: Σε αρκετα προσφατα Blu-ray ταινιων η Sony εχει βαλει firmware updates.Για παραδειγμα στο Social Network εχει το 3.55.Το λεω μην την πατησει κανεις που ειναι στην 3.41.

Εκτός κι αν ο συμφορουμίτης εννοεί για να δεις τα online features του blu-ray, δεν με ενδιαφέρουν αυτά, δεν ασχολούμαι!

Παιδια, μια ερωτησουλα. Σκεφτομαι να βαλω CFW στο PS3 μου οταν σταθεροποιηθει ακομα πιο πολυ η κατασταση, αλλα με ενδιαφερει κατι αλλο. Διαβασα τι γινεται με τον εσωτερικο και εξωτερικο σκληρο κλπ, και μια που απο εσωτερικο παιζουν τα παντα, και δε θελω να συνδεω με LAN και να μεταφερω με FTP κλπ, σκεφτηκα την εξης λυση :

1)Αγορα κουτιου HDD 3.5" με e-sata και usb

2)Συνδεση με καλωδιο esata female to sata male (δεν ειναι ευκολο να βρεθει, αλλα υπαρχει ebay) του κουτιου με την sata female υποδοχη εκει που μπαινει ο 2.5" του PS3. Οι θηκες 3.5" εχουν και μετασχηματιστη οποτε δε μας ενδιαφερει η τροφοδοσια απο το ps3, μονο η συνδεση sata.

3)Τοποθετηση σκληρου 2tb 3.5" μεσα στη θηκη

4)Συνδεση της USB υποδοχης της θηκης με το PC

To concept (αν πετυχει) ειναι να εχεις τα εξης 2 κερδη. Πρωτον να μπορεις να χρησιμοποιησεις 3.5" δισκο σαν εσωτερικο του PS3 με προφανη ωφελη σε κοστος/gb και στο οτι θα παιζουν ολα τα παιχνιδια και ταχυτερα αποτι με usb. Δευτερον, εισαι συνδεμενος και με usb με το PC, οποτε με ενα διακοπτη πισω στη θηκη την γυρνας σε USB mode και περνας οποιο παιχνιδι θες χωρις FTP κλπ, και μετα ξαναγυρνας σε e-sata mode και εισαι αρχοντας στο PS3.

Το μοναδικο ζητημα που βλεπω, ειναι επειδη το ps3 εχει δικο του format για τον εσωτερικο δισκο (παραλλαγη του NTFS ας πουμε), ειναι οτι το PC δε θα μπορει να τον διαβασει για να μεταφερεις πραγματα με usb, εκτος αν υπαρχει κανενα προγραμμα για win7 που διαβαζει αυτο το format (οπως υπηρχε για το Wii πχ προγραμμα που διαβαζε το περιεργο nintendo WBFS format...).

Πως το βλεπετε? Νομιζω αξιζει αν μπορει να πετυχει...

WinSCP port 21,Host το IP του ps3 σου,username FTPD12345,password κενο.Μπηκες και δεν ξαναβγηκες.100% reliable.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά ο WinSCP δεν πρέπει να βγαίνει για Mac που το έψαξα...

Ψάξε για iFTP (δωρεάν, cross-platform λόγω Java). Είναι πολύ απλός client χωρίς καλούδια, αλλά δουλεύει.

Η καλύτερη λύση μέχρι στιγμής για μένα είναι το Transmit, αλλά δεν είναι δωρεάν.

Οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ είναι : Blackbox FTP 1.2 στο PS3, συνδεδεμένο με καλώδιο στον iMac, manually οι ip και οι DNS servers και στο PS3 και στον Mac.

Στο Transmit δεν άλλαξα τίποτα ίδιαίτερο, απλά να βάλεις ως username το FTPD12345 και ως password το 123456.

Για manually ρύθμιση των ip στο PS3 και στον Mac δες αυτά:

1) PS3 Setup

Go to the settings tab on the XMB, then select "Network Settings" followed by "Internet Connection Settings". Push ok on the prompt and select "Custom", "Wired Connection", "Auto-Detect" then "Manual". Fill out the form as follows.

IP Address 10.1.1.2

Subnet Mask 255.255.255.0

Defualt Router 10.1.1.0

Primary DNS 10.1.1.0

Secondary DNS 10.1.1.10

Select "Automatic", "Do Not Use" and "enable". Push X to save the settings. Test connection to verify you can acquire an IP Address. Internet Connection should fail.

Open your FTP Sever on your PS3. I prefer BlackB0x FTP 1.2, but you can use MultiMAN or other types if you wish. It should tell you your IP Address is 10.1.1.2 .

2) Στον Mac, βάλε τα αντίστοιχα νούμερα (με ip 10.1.1.1) με την διαδικασία που περιγράφει εδώ :

http://portforward.com/networking/static-Mac10.4.htm

Με τα παραπάνω, έχω σταθερά 20 - 25 MB/sec , που σημαίνει γύρω στα 10 GB το δεκάλεπτο (χονδρικά)

Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...