Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

guys τελικα επελεξα να παραμεινω στο x3max και να μην παω ακομα σε cfw εχρι να βγει κατι τελειως λειτουργικο γιατι αποτι διαβαζω απιρα προβληματα

τεσπα με payloads pl3 τελικα παιζουν οκ τα παιχνιδια που εχω δοκιμασει

απο τον σκληρο του πσ3 ομως πως θα τα μεταφερω στο pc μ φλασακι χωρις ftp γινεται καποιου ειδους copy? και δεν εννοω να ξαναbackup το παιχνιδι αστο καλυτερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο τον σκληρο του πσ3 ομως πως θα τα μεταφερω στο pc μ φλασακι χωρις ftp γινεται καποιου ειδους copy? και δεν εννοω να ξαναbackup το παιχνιδι αστο καλυτερα

Όλοι οι manager έχουν επιλογή για copy, το κάνεις μέσα από τους manager, είναι το ίδιο που αντιγράφει και από τα δισκάκια. Αν επιλέξεις ένα backup που είναι ήδη στον εσωτερικό θα σου πει θέλετε να το μεταφέρετε στο usbτάδε;

δυστηχως δεν μπορω να τρεξω το gran turismo μολονοτι το εβαλα στον εσωτερικο(απο εξωτερικο αφου τα ειχα κανει split)Μαζι με τα original eboot & param..τιμπορει να φταει?

εχω μια απορια. Αν θελω να παιξω ενα παιχνιδι online για παραδειγμα buzz τοτε προφανως το ps3break μην υποστηριζοντας psn πρεπει να τρεξω σε original fw 3.55. Εχω cfw 3.55 με usb dongle 1.2. Γινεται να ανοιξω την κονσολα χωρις στικακι ωστε να τρεξει σε 3.41 και να κανω Update σε 3.55 και να γυρισω παλι με την γνωστη διαδικασια του downgrade σε 3.41 οταν θελω να τρεξω backup games?

να κανω το update 1.05?κατι τετοιο διαβασα καπου..επισης επειδη τα βαζω στον εσωτερικο αφου τα εχω κανει split(για να χωρεσουν στον εξωτερικο)πειραζει?

To παιχνίδι παίζεται μόνο από τον εσωτερικό.Το update 1.05 μπορείς να το κάνεις,αλλά για να κατέβει γρήγορα κάντο από εδώ(είναι μεγάλο)

Βάζεις το νούμερο του παιχνιδιού και σου βγάζει το update

http://www.yifanlu.com/psn/

Μετά το περνάς με install package

Καλησπερα σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ και 8α ηθελα τη βοηθεια σας.Xρησιμοποιω ps3key και bacκup manager 1.1 σε ορισμενα παιχνιδια οταν παω να τα φορτωσω απο τον εξωτερικο μου μου εμφανιζει error 80028f08.Yπαρχει περιπτωση να φταiει ο manager?Αλλα παιχνιδια που εχω κανει backup με τον συγγεκριμενο manager μου παιζουν κανονικα.Μπορω να χρησιμοποιω 2 διαφορετικους manager στηην ιδια συσκευη?Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μην σας κουρασα.

To παιχνίδι παίζεται μόνο από τον εσωτερικό.Το update 1.05 μπορείς να το κάνεις,αλλά για να κατέβει γρήγορα κάντο από εδώ(είναι μεγάλο)

Μετά το περνάς με install package

πρεπει να αλλαξω και το eboot 1.05?

<To παιχνίδι παίζεται μόνο από τον εσωτερικό.Το update 1.05 μπορείς να το κάνεις,αλλά για να κατέβει γρήγορα κάντο από εδώ(είναι μεγάλο)

Μετά το περνάς με install package>

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ UPDATE Κ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ USB Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ GT5 ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ INTERNET???

Α!!ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ?

Η ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ SAVES?ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???

παιδια εχω "σπασει" το ps3 slim μου με το psbreak v1.2 κ παιζω κανονικα τα αντιγραφα των παιχνιδιων μου.πριν απο λιγεσ μερες αγορασα ολοτ ον playstation move εξοπλισμο(χειρηστηρια κ καμερα)κ ξεκινησα να παιζω παιχνιδια για playstation move.αντεγραψα το time crisis k το sports champions κ μου επαιξε κανονικα.ομως τα cabellas dangerous hunts 2011 k start the party δεν μου τα επαιζε!!!εχω κανει update το filmware tou usb stick psbreak στην τελευταια εκδοση.

μηπως ξερετε τι παει στραβα???μου βγαζει κ ενα μηνυμα που λεει...only games with controller issues works in patched mode!!!

αν μπορει ασ με βοηθησει καποιος.

σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...