Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CFW For Ever!!! Επιτέλους είχα πάθει πλάκα με το iPod όλη την ώρα κλείσε/άνοιξε για να κάνω το jailbreak. Εμένα το GT5 μου δουλεύει κανονικά, το έκανα copy όμως δε το κατέβασα. Κάπου είχα διαβάσει πως δε παίζουν καλά από εξωτερικό! Δε ξέρω κατα πόσο ισχύει..Επίσης δοκίμασε να το ξαναπεράσεις μήπως έφαγε κόλημα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς! Δοκίμασε και με άλλον backup manager.. Εγώ χρησιμοποιώ αυτούς που δίνουν κάτι παλικάρια εδώ. Με αυτό το tutorial έκανα το jailbreak στη 3.55 και όλα πάνε καλά. Και με το iPhone από αυτούς το είδα! :P Ααα επίσης κάπου είχα διαβάσει πως πρέπει να κοιτάμε τι έκδοση θέλουν τα games γιατί αν κάποιο game οπως το GT5 θέλει 3.50 και πάνω και εμείς του κάνουμε Patch για 3.41 ενώ είμαστε σε 3.55 ίσως γίνει βλακεία..δε ξέρω αν ισχύει κιόλας μπορεί βλακεία να λέω εγώ.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δοκιμασες να σβησεις οτι υπαρχει απο to data game φακελο απο το ps3 menu και υστερα να ξεκινησεις το παιχνιδι απο to icon του bluray με δισκακι μεσα?

υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν εκει αρχεια?μα δεν το ετρεξα καθολου..

Δημοσ.

αν είναι η πρώτη φορα που το τρέχεις, δεν έχει τίποτα στο game data. μάλλον έχεις την ΕU version και βάζεις eboot από την US?

Δημοσ.

να κανω το update 1.05?κατι τετοιο διαβασα καπου..επισης επειδη τα βαζω στον εσωτερικο αφου τα εχω κανει split(για να χωρεσουν στον εξωτερικο)πειραζει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...