Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμένα μου βγάζει δισκάκι του οποίου αλλάζει το όνομα ανάλογα

με το game που έχω φορτωμένο στον multi manager

καλά ο εσωτερικός δίσκος γέμισε κιόλας δυστυχώς πολλά δεν τρέχουν

από τον εξωτερικό πρέπει να τα κάνεις split και copy στον εσωτερικό

ερώτηση

τι δίσκο να αγοράσω εσωτερικό για το PS3 ?

να είναι τύπου SATA η από τους παλιούς EIDE

του έχει βάλει κανείς 1TB τα βλέπει ?

απο οσα εχω διαβασει οποιοσδήποτε 2.5" δισκος κανει. εχω βρει 500γβ με 35-60 ευρω. λεω να τον βαλω μεσα στην βδομαδα. 1τβ δεν ξερω αν υπαρχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10085041

sata πρεπει να ειναι μεσα,ψαχτο

αν σε ενδιαφερει επειδη τον ειχα για λιγο η θηκη ανοιγει με βιδιτσες torx

Αυτα παθαινει οποιος απο την εγωμανια του βγαινει και δινει συνεντευξεις και το παιζει guru των χακερ.Για τον Georgaki αυτο.Μονο στο CNN δεν εδωσε συνεντευξη.Και αν μεινει San Fransisco η υποθεση τον βλεπω στα κατεργα.

Αυτα παθαινει οποιος απο την εγωμανια του βγαινει και δινει συνεντευξεις και το παιζει guru των χακερ.Για τον Georgaki αυτο.Μονο στο CNN δεν εδωσε συνεντευξη.Και αν μεινει San Fransisco η υποθεση τον βλεπω στα κατεργα.

ε μα το ψωνακι καμερα για καμερα δεν ειχε αφησει

και μετα πιστευε οτι η sony θα μασαγε με τα πτανιστικα του στυλ να δεν δινω το master key αλλα παρτε ελευθερα το cfw μου να παιξετε μπαλα αλλα οχι εγω δεν υποθαλπω την πειρατια

οι καιροι ειναι πονηροι γιωργακη και η sony μαλλον δεν σε γουσταρε για υπαλληλο

ε μα το ψωνακι καμερα για καμερα δεν ειχε αφησει

και μετα πιστευε οτι η sony θα μασαγε με τα πτανιστικα του στυλ να δεν δινω το master key αλλα παρτε ελευθερα το cfw μου να παιξετε μπαλα αλλα οχι εγω δεν υποθαλπω την πειρατια

οι καιροι ειναι πονηροι γιωργακη και η sony μαλλον δεν σε γουσταρε για υπαλληλο

Πιθανως να τον γουσταρει η M$ τωρα. :devil:

αχ παιδια βοηθειστε!προσπαθω να τρεξω το gran turismo 5 dcomics usa version στο

Custom Firmware 3.55 kmeaw με αλλαγη του eboot.in με το ΕΒΟΟΤ.bin του veritas αλλα δεν μου παιζει με τιποτ!Εχω και bluray δισκακι μεσα..τι να κανω?

Αν δεν κάνω λάθος δεν χρειάζεται αλλαγή eboot.bin στο 3.55 (δεν λέω με σιγουριά γιατί δεν έχω 3.55 cfw) και αν βρήκα το ίδιο, αυτό που βάζεις λέει "GT5 US 3.41 EBOOT.BIN by Veritas", άρα δεν κάνει για kmeaw, στην kmeaw αφήνεις το κανονικό eboot.bin.

Επεσαν τα πρωτα μπανακια:

http://www.ps3news.com/PS3-Online/cod-black-ops-hackers-hit-with-ps3-firmware-3-56-ban-hammer/

Πρεπει ομως να επιβεβαιωθει και σε αλλα παιχνιδια.

ωχ δηλαδη με οριτζιναλ παιχνιδι τους εκανε μπαν? η με μουφα? εγω παιζω στο COD αλλα με οριτζιναλ παιχνιδι.... πο μαλακια... απο την μερα που βγηκε το 3.56 δεν εχω μπει για να μην κανω update

ωπα περιμενε διαβασα λιγο παραπανω και δεν τους εχει κανει μπαν απο το PSN αλλα απο το COD. Αρα δεν ειναι μπαν για το πσ3 αλλα γιαυτους που ηακαρουν το παιχνιδι. ΜΑλλον αυτο καταλαβαινω. Εχω παιξει μια φορα ονλαιν και ειανι ενας τυπας που εχει ενα υπεροπλο και μας βλεπει οπου και να κρύβεσαι και ριχνει σφαιρες που περνανε και απο τοίχους και σε σκοτωνει και φυσικα αυτος δεν πεθαινει. μηπως εννοει τετοιες φασεις?

παιδια κατεβασα το original eboot για το gran tourismo 5 usa BCUS98114..εκανα copy το παιχνιδι απο τον εξωτερικο σε εσωτερικο με το gaia 2.0.6 αλλα οταν το τρεχω αν κ φορτωνει μου δειχνει μαυρη οθονη..τι συμβαινει?

παιδια κατεβασα το original eboot για το gran tourismo 5 usa BCUS98114..εκανα copy το παιχνιδι απο τον εξωτερικο σε εσωτερικο με το gaia 2.0.6 αλλα οταν το τρεχω αν κ φορτωνει μου δειχνει μαυρη οθονη..τι συμβαινει?

δοκιμασες να σβησεις οτι υπαρχει απο to data game φακελο απο το ps3 menu και υστερα να ξεκινησεις το παιχνιδι απο to icon του bluray με δισκακι μεσα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...