Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα το ps3 δεν εχει πρόβλημα όταν περνάς παιχνίδι με files>4giga στον εσωτερικο δίσκο το θέμα είναι αν αλλάξουμε τον εσωτερικό με έναν μεγαλύτερο θα μπορούμε πάλι να περάσουμε αρχεία >4giga;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα το ps3 δεν εχει πρόβλημα όταν περνάς παιχνίδι με files>4giga στον εσωτερικο δίσκο το θέμα είναι αν αλλάξουμε τον εσωτερικό με έναν μεγαλύτερο θα μπορούμε πάλι να περάσουμε αρχεία >4giga;

Κανονικά. Όταν βάζεις τον καινούργιο δίσκο στο PS3 τον κάνει format οπότε χωράει.

Ναι το ξερω αυτο, αλλα ο εσωτερικος δεν ειναι FAT32, ειναι ενα πρoprietary συστημα της Sony.

Είχα διαβάσει νομίζω κάπου αλλά δεν το βρίσκω ότι είναι FAT32, το ίδιο λέει κι εδώ:

Steve: .....but what file system does the ps3 use on its hdd

James : The hard drive is formatted in FAT32

Εκτός κι αν ο της τεχνικής υποστήριξης δεν κατάλαβε καλά ή ήταν τελείως άσχετος!

Είχα διαβάσει νομίζω κάπου αλλά δεν το βρίσκω ότι είναι FAT32, το ίδιο λέει κι εδώ:

Εκτός κι αν ο της τεχνικής υποστήριξης δεν κατάλαβε καλά ή ήταν τελείως άσχετος!

Μαλλον αυτο το δευτερο πυ ειπες ισχυει...

NTFS is Microsoft's proprietary disk format, and wouldn't be used by Sony in the PS3. Sony has made their own disk format system (unsure of the name) and have encrypted it. As for your question on drive speeds, 7200 will obviously load faster than 5400 rpm drives, but won't effect compatibility.

Read more: http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=12610#ixzz1C30AoG8n

Μαλλον αυτο το δευτερο πυ ειπες ισχυει...

NTFS is Microsoft's proprietary disk format, and wouldn't be used by Sony in the PS3. Sony has made their own disk format system (unsure of the name) and have encrypted it. As for your question on drive speeds, 7200 will obviously load faster than 5400 rpm drives, but won't effect compatibility.

Read more: http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=12610#ixzz1C30AoG8n

Unsure of the name κι αυτός, όλο πηγές από φόρουμ βρίσκω κι εγώ, δεν βρίσκω κάτι πιο σίγουρο, γιατί τόση μυστικοπάθεια ρε Sony!

FF13=final fantasy 13. Α οποτε εσυ λες για εξωτερικους με FAT32. Ο σωτερικος παιρνει αρχεια με μεγαλυτερο απο 4 αρχειο δλδ...

EDIT:Ρε παιδια απο εξωτερικους μονο FAT διαβαζουν οι manager? Το οτι η sony δεν εχει πληρωσει δικαιωματα για NTFS στην M$ tο ξερω, αλλα νομιζω πως μονο στο XMB δεν θα διαβαζονται. Πιστεψα δλδ οτι οι manager θα ειχαν ενσωματωσει δικο τους support για NTFS δισκους. Απο οτι φαινεται ομως δεν παιζει κατι τετοιο ε?

Στην φαση που ειμαστε μεχρι σημερα μονο Fat32 παιζει αλλα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα των manager.Ειναι καθαρα θεμα του λειτουργικου του ps3.Το ιδιο το ps3 οταν του βαλεις πανω δισκο ntfs δεν τον αναγνωριζει οποτε υστερα λογικο και ο manager να μην βλεπει καθολου τον δισκο.ο εσωτερικος δεν ξερω ακριβως τι ειναι παντως σε φακελο πχ (στο ΜΟΗΑ) που ειχε μεγαλυτερο file απο 4Gb και δεν μου περνουσε, το εκανα ftp και περασε κανονικα μεσα στον καταλληλο φακελο στο ps3.Απλως οταν ολοκληρωθει το copy με FTP,δεν κληρονομει ο φακελος τα απαιτουμενα δικαιωματα που χρειαζονται.Αυτο διωρθονεται ειται μεσω του προγραμματος (πχ το smart ftp) που τσεκαρεις τα permissions που χρειαζονται ωστε να παιξει μετα το game ή καλυτερα κανεις launch απο το ps3 μετα το copy εναν manager (πχ GAIA) που "καταλαβενει" απο μονος του & βγαζει μηνημα οτι χρειαζεται να τροποποιησει τα καταλληλα αρχεια για να παιξει το game.Του λες οκ και αυτοματα φτιαχνει τα permissions οπως πρεπει και εισαι οκ

ρε παιδια μιας και ειμαι ασχετος μπορει να γραψει ενας, ενα how to, step by step πραγμα που να λεει τι κανεις με μεγαλα αρχεια γιατι εχω χαθει λιγο. το κατεβαζεις στον υπολογιστη και μετα? το κανεις ολο αυτο καπως pkg και μετα με σπλιτερ το ξαναπερνας στο εξωτερικο δισκο? εχω χαθει λιγο, αν μπορει καποιος να βοηθισει. ευχαριστω

Παίδες καλησπέρα,

ποιός είναι ο καλύτερος manager για να αντιγράφω ps3 games απο original ή να κατεβάζω απο sites και να τα περνάω μέσα;

Επίσης πιο ps3 splitter να χρησιμοποιώ;

Έχω τον open manager είναι καλός; Εχω μεταφέρει καποια παιχνίδια με αυτόν άν αλλάξω manager θα τα δεί;

Ευχαριστώ sorry για τις πολλές ερωτήσεις

Στην φαση που ειμαστε μεχρι σημερα μονο Fat32 παιζει αλλα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα των manager.Ειναι καθαρα θεμα του λειτουργικου του ps3.Το ιδιο το ps3 οταν του βαλεις πανω δισκο ntfs δεν τον αναγνωριζει οποτε υστερα λογικο και ο manager να μην βλεπει καθολου τον δισκο.ο εσωτερικος δεν ξερω ακριβως τι ειναι παντως σε φακελο πχ (στο ΜΟΗΑ) που ειχε μεγαλυτερο file απο 4Gb και δεν μου περνουσε, το εκανα ftp και περασε κανονικα μεσα στον καταλληλο φακελο στο ps3.Απλως οταν ολοκληρωθει το copy με FTP,δεν κληρονομει ο φακελος τα απαιτουμενα δικαιωματα που χρειαζονται.Αυτο διωρθονεται ειται μεσω του προγραμματος (πχ το smart ftp) που τσεκαρεις τα permissions που χρειαζονται ωστε να παιξει μετα το game ή καλυτερα κανεις launch απο το ps3 μετα το copy εναν manager (πχ GAIA) που "καταλαβενει" απο μονος του & βγαζει μηνημα οτι χρειαζεται να τροποποιησει τα καταλληλα αρχεια για να παιξει το game.Του λες οκ και αυτοματα φτιαχνει τα permissions οπως πρεπει και εισαι οκ

Ο GAIA Manager εχει διαφορετικο φακελο απο τον Rogero? Επειδη οτι εχω περασει μεσα απο Rogero δεν τα βλεπει ο GAIA στον εσωτερικο. Θα δοκιμασω και με FTP τωρα να δω τι γινεται.

Ο GAIA Manager εχει διαφορετικο φακελο απο τον Rogero? Επειδη οτι εχω περασει μεσα απο Rogero δεν τα βλεπει ο GAIA στον εσωτερικο. Θα δοκιμασω και με FTP τωρα να δω τι γινεται.

Δεν ξερω για τον rogero.θελει ψαξιμο.Εγω ειχα openmanager καιεβαζε ολα τα games στο \omni1234 κατι .οταν κατεβασα αργοτερα τον gaia ειχε 2 pkg files. To ενα ηταν για εγκατασταση ωστε να διαβαζει οτι ειχε σαν default location ο gaia απο μονος του και το αλλο pkg ηταν για να διαβαζει απο το dir που ειχα ηδη απο τον open manager που προυπηρχε στο ps3μου.οποτε εκανα εγκατασταση το 2ο και ολα οκ γιατι με το 1ο δεν μου εβλεπε και εμενα οτι ειχα κανει install με τον open...

Προσπαθησα μεσω ρουτερ blackbox/filezilla nα μπω και ενω εβλεπα τα directory, Μου εβγαζε timeouts οταν προσπαθουσα να μεταφερω απο PC σε PS3. Μονο ενα μικρο .ini Καταφερα να στειλω απο το PS3 στο PC και αυτο με καθυστερησει. Γιατι τετοιο Lag?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...