Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και ναι μωλις αχρίστεψα το μπλου ραϊ μου :confused: :-( :-( θα μου πεις αγοράζεις εναν player με 100 ευρω τωρα πια αλλά μαλακία. το παιχνιδ επαιζε κανονικοτατα αλλα δεν ειδα να φορτωνει και πιο γρηγορα, μαλλον πιο αργα μου φανικε που ειναι λιγο περιεργο, ισως ειναι η εντυπωση μου... αλλα ήθελε μεσα ενα οριγκιναλ δικσακι, επαιζα προ με το σπεσιαλ οπς στο cd. τωρα θα δοκιμάσω αν παιζουν και απο external drive. ξενερωσα λιγο με το bluray. αν ξερει κανεισ αν διορθωνεται αυτο θα ήθελα μια βοήθεια, αν και φανταζομαι οτι αν κανεις νεο update κανονικο οχι μουφα, τοτε λογικα θα επανελθει?? η απλα εχω φοβερη φαντασία...

ααα και να πω οτι το παιχνιδι ηταν δικο μου αγορασμένο κανονικα.

στο μελλον ομως...

Δημοσ.

Τι σου βγαζει δλδ και δε παιζει το blu-ray?Γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι απαξ και βαλεις το cfw ,για να μπορεσεις μετα να δεις blu-ray πρεπει να μπεις μεσα σε back up manager και να επιλεξεις τη ταινια απο κει οπως κανεις δλδ και με τα παιχνιδια.Και μετα νομιζω βγενει στο xmb και μπορεις να τη τρεξεις.Δε το εχω δοκιμασει γτ δν εχω ταινια blu-ray εγω αλλα διαβασα οτι αυτο γινεται γτ το cfw κανοντας το bd emulation ανακατευθυνει στον σκληρο (η καπως ετσι τελος παντων :P).Για δοκιμασε να μας πεις.

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή το έχω αφήσει κανά 2μηνο το θέμα με το ps3break και τώρα μου ήρθε να πάρω φλασάκι :rolleyes:, μπορείτε να μου πέιτε ποιο πρέπει να πάρω και γενικά ποιο είναι το ποιο συμφέρον site για να κάνω την αγορά?

Αυτό που βρήκα μετά απο λίγο googling είναι αυτό. Είμαι σε σωστό δρόμο :P ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή το έχω αφήσει κανά 2μηνο το θέμα με το ps3break και τώρα μου ήρθε να πάρω φλασάκι :rolleyes:, μπορείτε να μου πέιτε ποιο πρέπει να πάρω και γενικά ποιο είναι το ποιο συμφέρον site για να κάνω την αγορά?

Αυτό που βρήκα μετά απο λίγο googling είναι αυτό. Είμαι σε σωστό δρόμο :P ?

διαβασε καμια σελιδα πιο πριν...πλεον δεν χρειαζεται να αγορασεις τπτ...

Δημοσ.

και ναι μωλις αχρίστεψα το μπλου ραϊ μου :confused: :-( :-( θα μου πεις αγοράζεις εναν player με 100 ευρω τωρα πια αλλά μαλακία. το παιχνιδ επαιζε κανονικοτατα αλλα δεν ειδα να φορτωνει και πιο γρηγορα, μαλλον πιο αργα μου φανικε που ειναι λιγο περιεργο, ισως ειναι η εντυπωση μου... αλλα ήθελε μεσα ενα οριγκιναλ δικσακι, επαιζα προ με το σπεσιαλ οπς στο cd. τωρα θα δοκιμάσω αν παιζουν και απο external drive. ξενερωσα λιγο με το bluray. αν ξερει κανεισ αν διορθωνεται αυτο θα ήθελα μια βοήθεια, αν και φανταζομαι οτι αν κανεις νεο update κανονικο οχι μουφα, τοτε λογικα θα επανελθει?? η απλα εχω φοβερη φαντασία...

ααα και να πω οτι το παιχνιδι ηταν δικο μου αγορασμένο κανονικα.

στο μελλον ομως...

δοκιμασε να κλεισεις και να ανοιξεις το ps3 χωρις να τρεξεις καποιον manager η το lvl2 (δεν χρειαζεται με τους καινουργιους managers) και λογικα το br σου θα ειναι οκ

πες μας ε

Δημοσ.

διαβασε καμια σελιδα πιο πριν...πλεον δεν χρειαζεται να αγορασεις τπτ...

Από ότι βλέπω δεν το γλιτώνω το διάβασμα σήμερα :P. Ευχαριστώ

Δημοσ.

οταν αντιγραφετε παιχνιδια απο εξωτερικο δισκο σε εσωτερικο, σε ποιο directory τα βαζετε? εξηγηστε λιγο τη διαδικασια πλζ.

Δημοσ.

οταν αντιγραφετε παιχνιδια απο εξωτερικο δισκο σε εσωτερικο, σε ποιο directory τα βαζετε? εξηγηστε λιγο τη διαδικασια πλζ.

GAMES Η GAMEZ και μετα ρυθμιζεις τους managers να βλεπουν εκει,μερικοι τα βρισκουν auto

ειναι λιγο νωρις σε λιγο δεν θα καταλαβαινουμε οτι ειμαστε με cfw

Δημοσ.

δοκιμασε να κλεισεις και να ανοιξεις το ps3 χωρις να τρεξεις καποιον manager η το lvl2 (δεν χρειαζεται με τους καινουργιους managers) και λογικα το br σου θα ειναι οκ

πες μας ε

έχεις δικιο δουλευει μια χαρα με δυο ταινιες που δοκιμασα, βαριομουν να βαλω κι αλλες φανταζομαι οτι ειμαστε οκ ομως. τωρα θα δοκιμασω αλλο μανατζερ και σε εξωτερικο δισκο. Ειναι φοβερο παντως οτι αλλοι πουλανε μια τετοια λυση και εδω την εχουμε φορ φρι και με 3 απλα βηματα... αιωνιο ρισπεκτ στο ιντερνετ! :-D :-D :-D

Δημοσ.

γιατι ρε παιδια δεν μου περναει τα παιχνιδια στο ps3;;;;

παταω dev_hdd0----->GAMEZ τα μεταφερει στο ps3 αλλα οταν παω να παιξω δεν υπαρχουν πουθενα

Δημοσ.

γιατι ρε παιδια δεν μου περναει τα παιχνιδια στο ps3;;;;

παταω dev_hdd0----->GAMEZ τα μεταφερει στο ps3 αλλα οταν παω να παιξω δεν υπαρχουν πουθενα

ρυθμισε τους managers να βλεπουν τον φακελο gamez

βαζεις παντα τις νεωτερες εκδοσεις των managers και τρεχεις το fix permissions μονο μετα απο την εγκατασταση νεων παιχνιδιων στον σκληρο

ευχαριστουμε που μας καλεσατε :)

Αν βαλεις αυτο to cfw και μετα γυρισεις παλι στο ofw χανεται η εγγυηση??

οχι

Δημοσ.

ρυθμισε τους managers να βλεπουν τον φακελο gamez

βαζεις παντα τις νεωτερες εκδοσεις των managers και τρεχεις το fix permissions μονο μετα απο την εγκατασταση νεων παιχνιδιων στον σκληρο

ευχαριστουμε που μας καλεσατε :)

οχι

O gaia μου βγαζει μηνυμα για fix permissions, πατας yes και δουλευει κανονικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...