Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ, δηλαδη τα στικακια ειναι σχεδιασμενα για να τρεχουν μονο τα payloads?

Και κατι ακομα, αφου τρεξεις για πρωτη φορα το explloit, μετα χρειαζεται καθε φορα για να ανοιξει η κονσολα? Δλδ ας πουμε αν εγω θελω να ανοιξω την κονσολα για να κανω κατι ασχετο, παλι θα πρεπει να εχω συνδεδεμενη την συσκευη που τρεχει το exploit?

Δημοσ.
Πως το παραλαμβανω εγω ? Μου το φερνουν τα ελτα ή αυτοι? Θα με ενηρωσουν ? Σε εσας πως εγινε ?
αν στο εστειλαν με air mail δηλαδη απλο ταχυδρομειο στο φερνει ο ταχυδρομος σπιτι υπολογιζε 10 μερες αν αργει πολυ στειλε e-mail η πηγενε με το truck number στο ταχυδρομειο της περιοχης σου
Δημοσ.
Οκ, δηλαδη τα στικακια ειναι σχεδιασμενα για να τρεχουν μονο τα payloads?

Και κατι ακομα, αφου τρεξεις για πρωτη φορα το explloit, μετα χρειαζεται καθε φορα για να ανοιξει η κονσολα? Δλδ ας πουμε αν εγω θελω να ανοιξω την κονσολα για να κανω κατι ασχετο, παλι θα πρεπει να εχω συνδεδεμενη την συσκευη που τρεχει το exploit?

Καθε φορα που θες να κανεις backup η να παιξεις backup πρεπει να ανοιγεις την κονσολα με το στικακι συνδεδεμενο. Αμα θες να κανεις κατι αλλο πχ να δεις ενα βιντεο οχι δεν χρειάζεται.

Δημοσ.
Καθε φορα που θες να κανεις backup η να παιξεις backup πρεπει να ανοιγεις την κονσολα με το στικακι συνδεδεμενο. Αμα θες να κανεις κατι αλλο πχ να δεις ενα βιντεο οχι δεν χρειάζεται.

Οκ thanx αυτο ηθελα να μαθω, οτι ανοιγει κανονικα και χωρις να τρεξεις το exploit αν θες να κανεις κατι ασχετο.

Δημοσ.

Παιδιά μπητε στο ps3-hacks.com και δείτε αν υπάρχουν patch

---------- Προσθήκη στις 21:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:27 ----------

Παιδια μπορειτε να προτεινετε καποιοα μαγαζια απο οπου μπορω να αγορασω το ps3break???και σε τι τιμη περιπου

φιλαρακη γιανα βρεις jailbreak μπες εδω αλλα απο τιμη δεν θα την ελεγα και καλη http://modguru.gr/eshop/index.php?cPath=71_96

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το heavy rain και εβγαζε μαυρη οθονη γιατι ηθελε dvd μεσα στο drive του ps3. για δειτε μηπως και για το GT5 θελει το ιδιο

Δημοσ.

Εχω την εκδοση 3,50 υπαρχει τροπος να την αντικαταστησω με τη σπασμενη 3,50 ????"Λογικα θα βλεπει πως ειναι ιδιες"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...