Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι το Grand Turismo το οποιο εχει big file πανω απο 4gb.

μηπως το περνας στον εξωτερικο κ κολλαει στο συγκεκριμενο αρχειο?

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας.εχω ενα ps3 slim jailbreak(αν λεγετε ετσι).δοκιμασα να περασω 2 παιχνιδια ολοκληρα στον σκληρο κ μου βγαζει το πρωτο μυνημα.γνωριζει κανενας τι μπορει να φταίει?

πηγενε μέσα στον multiman και κανε copy χειροκίνητα στο path dev_hdd0/GAMES/

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα προσπαθήσει κ με το god of war αλλα τα ιδια.μηπως ειναι ρύθμιση?

Φιλε mikele13 πρωτη φορα παιρνω σπασμενο κ δεν γνωριζω κ πολλα.στο copy εναν σκληρο μου βγαζει.δεν μου δινει επιλογη.

Δημοσ.

Ειχα προσπαθήσει κ με το god of war αλλα τα ιδια.μηπως ειναι ρύθμιση?

Φιλε mikele13 πρωτη φορα παιρνω σπασμενο κ δεν γνωριζω κ πολλα.στο copy εναν σκληρο μου βγαζει.δεν μου δινει επιλογη.

η τα δισκακια που θες να κανεις αντιγραφη εχουν γρατσουνιες,(λιγο δυσκολο σε ολα)

η σιγουρα το λειζερ εχει θεμα κ χρειαζεται αντικατασταση.

δοκιμασε να τρεξεις τα παιχνιδια να δεις αν στα παιζει κανονικα.

αν κολλαει καπου,πας για αλλαγη λειζερ....

Δημοσ.

ξαναφλάσαρα το ps3,πέρασα την τελευταία έκδοση rebug και είναι οκ

είχα να πάιξω από τον χειμώνα που οι θερμοκρασίες ήταν το πολύ 72 βαθμούς σε cpu/gpu (είχα βάλει αρκετή πάστα τελικά,το είδα τώρα που το ξανάνοιξα)

έπαιξα τώρα με τις ζέστες και πιάνει 80 η cpu μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς καν να φορτώσω παιχνίδι,η gpu δεν υπερβαίνει τους 65

άλλαξα πάστα 2 φορές τοποθετώντας την ίδια ποσότητα με τον ίδιο τρόπο και στα δύο αλλά δεν αλλάζει,η cpu πιάνει 80άρια ενώ η gpu είναι 60-65

να δοκιμάσω να αλλάξω την πάστα κάτω από το μεταλλικό καπάκι της cpu ή να περιμένω να χειμωνιάσει? :-D

Δημοσ.

ξαναφλάσαρα το ps3,πέρασα την τελευταία έκδοση rebug και είναι οκ

είχα να πάιξω από τον χειμώνα που οι θερμοκρασίες ήταν το πολύ 72 βαθμούς σε cpu/gpu (είχα βάλει αρκετή πάστα τελικά,το είδα τώρα που το ξανάνοιξα)

έπαιξα τώρα με τις ζέστες και πιάνει 80 η cpu μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς καν να φορτώσω παιχνίδι,η gpu δεν υπερβαίνει τους 65

άλλαξα πάστα 2 φορές τοποθετώντας την ίδια ποσότητα με τον ίδιο τρόπο και στα δύο αλλά δεν αλλάζει,η cpu πιάνει 80άρια ενώ η gpu είναι 60-65

να δοκιμάσω να αλλάξω την πάστα κάτω από το μεταλλικό καπάκι της cpu ή να περιμένω να χειμωνιάσει? :-D

Να βάλεις να δουλεύει το ανεμιστηρακι!

Δημοσ.

το έχω ρυθμίσει στο 65% μέσω webman και έχω αυτές τις θερμοκρασίες

λύγισα τα λαμάκια για να ασκούν μεγαλύτερη πίεση και με το ζόρι η cpu έπεσε στο 78 (δεν το άφησα πολύ ανοιχτό,στον ίδιο χρόνο όμως το είχε πιάσει πρίν το 80άρι) και η gpu στο 55

η gpu είναι μια χαρά,η cpu έχει το πρόβλημα,

Δημοσ.

Έχει χαλάσει η πάστα κάτω από το ihs του επεξεργαστή γι αυτό πιάνει τόσο μεγάλη θερμοκρασία.Για να το βγάλεις θέλει πολύ υπομονή και προσοχή,αν το κάνεις στα γρήγορα όπως δείχνουν στο youtube τότε το ylod το έχεις στο τσεπάκι.Θέλει πολύ προσοχή αν σκέφτεσαι να το κάνεις.

Δημοσ.

θα το ρισκάρω γιατί κι έτσι που είναι τώρα,ουσιαστικά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω

θέλω μόνο μια διευκρίνιση,όποιος γνωρίζει,τι υλικά χρειάζονται στο κέντρο του chip και περιφερειακά.Στο κέντρο αρκεί μια κοινή θερμοαγώγιμη πάστα και το υλικό γύρω γύρω απλά συγκρατεί το μέταλλο?

Δέν θέλω να βάλω κάτι που θα κολλήσει δυνατά και δεν θα βγαίνει με τίποτα,μπορεί να χρειαστεί να το ανοίξω ξανά

Δημοσ.

θα το ρισκάρω γιατί κι έτσι που είναι τώρα,ουσιαστικά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω

θέλω μόνο μια διευκρίνιση,όποιος γνωρίζει,τι υλικά χρειάζονται στο κέντρο του chip και περιφερειακά.Στο κέντρο αρκεί μια κοινή θερμοαγώγιμη πάστα και το υλικό γύρω γύρω απλά συγκρατεί το μέταλλο?

Δέν θέλω να βάλω κάτι που θα κολλήσει δυνατά και δεν θα βγαίνει με τίποτα,μπορεί να χρειαστεί να το ανοίξω ξανά

Δεν χρειάζεται να βάλεις την ρητίνη που συγκρατεί το ihs στον επεξεργαστή απλά βάλε νέα πάστα στον επεξεργαστή και βάλε από πάνω το ihs και τέλος.Έτσι αν θες να ξανα αλλάξεις πάστα δεν θα ξανά μπεις σε αυτήν την διαδικασία.Θέλω να σου τονίσω το εξής όταν θα το κάνεις να έχεις την μητρική σε σταθερό σημείο και να μην την λυγιζεις καθόλου.Θέλει προσοχή.

Δημοσ.

Γιατί? Μόνο για τα δύο προηγούμενα μοντέλα?

και τα υπολοιπα μοντελα(fat & slim) δεν γινονται ολα.

οσο αφορα το "γιατι",δεν κατεβαινει σε 3.55 που ειναι η βαση

για να περαστει το custom firmware.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...