Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Θα είμαι σύντομος και περιεκτικός:

Έχω το slim με official 4.31 με date code 0D, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Ωραια το εθεσες. Μακαρι να ταν ολοι σαν εσενα.

Downgrade με Ε3-Flasher για να πας 3.55 και μετα CFW Rogero 4.30 v2.05. Εαν πιανουν τα χερια σου και σε εμπιστευεσαι το αγοραζεις (κανα 50ρικο απο εξωτερικο γυρω στα 80 εδω ελλαδα). Θελει και πολυ διαβασμα.

Εαν οχι υπαρχουν ατομα που το κανουν με 40 ευρω (οχι εγω παντως).

Συντομος και περιεκτικος και εγω :)

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια το εθεσες. Μακαρι να ταν ολοι σαν εσενα.

Downgrade με Ε3-Flasher για να πας 3.55 και μετα CFW Rogero 4.30 v2.05. Εαν πιανουν τα χερια σου και σε εμπιστευεσαι το αγοραζεις (κανα 50ρικο απο εξωτερικο γυρω στα 80 εδω ελλαδα). Θελει και πολυ διαβασμα.

Εαν οχι υπαρχουν ατομα που το κανουν με 40 ευρω (οχι εγω παντως).

Συντομος και περιεκτικος και εγω :)

Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Χωρίς Ε3 δηλαδή δεν γίνεται με τίποτα η δουλειά έτσι;

Δημοσ.

Καλημέρα. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω Nand clip ( για flashάρισμα PS3 PHAT με progskeet 1.2 tar edition), κατά προτήμιση από Ελλάδα?  Έχω είδη το progskeet.

Δημοσ.

Οταν παω να τρεξω το Tomb Raider (απο εξωτερικο) ο multiman καθε φορα κανει resetting usb bus, reconnecting usb devices. Αυτο προσθετει 10 δευτερο λεπτα waiting time, + δεν μου αποθηκευει το παιχνιδια στο last game για να το τρεχω απο το εικονιδιο της εφαρμογης στο xmb. Καμμια ιδεα? Αυτο μου γινοταν καμμια φορα και παλιοτερα αλλα με καποια updates ο dean θεωρητικα το εφτιαξε, τωρα στην 4.20.00 μου το ξανακανει? το εχει παθει και κανεις αλλος?

Δημοσ.

Εμένα δυστηχώς δε τρέχει κάν το Tomb Raider internal discless (εχω χαλασμένο laser) με Rogero CFW v2.05 και Multiman 4.20.. μαυρη οθόνη μου βγάζει και κολλάει εκεί..

btw βγήκε το God of War Ascension PS3-DUPLEX Freeleech

Size: 34.862 GB

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Άντε να δουμε αν θα παίζει discless)

Δημοσ.

Εμένα δυστηχώς δε τρέχει κάν το Tomb Raider internal discless (εχω χαλασμένο laser) με Rogero CFW v2.05 και Multiman 4.20.. μαυρη οθόνη μου βγάζει και κολλάει εκεί..

btw βγήκε το God of War Ascension PS3-DUPLEX Freeleech

Size: 34.862 GB

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Άντε να δουμε αν θα παίζει discless)

για το tom raider δοκιμασε να βαλεις επιλογη bd mirror εμενα ηθελε το ιδιο στο cod3 γιατι μ εβγαζε μαυρη οθονη

Δημοσ.

Έχει αλλάξει κάτι για την εγκατάσταση rogero 4.30 2.05 από τότε που έγινε η δημοσίευση του παρακάτω οδηγού; Είμαι ακόμα με kmeaw 3.55

Εγω στην ιδια περιπτωση εβαλα τη rogero σε

USB και εκανα update απο storage απο το menu του ps3

http://www.insomnia.gr/topic/251838-ps3-hacking/?p=5143092

Δημοσ.

για το tom raider δοκιμασε να βαλεις επιλογη bd mirror εμενα ηθελε το ιδιο στο cod3 γιατι μ εβγαζε μαυρη οθονη

Το χω δοκιμάσει και έτσι φίλε μου..και πάλι μαύρη οθόνη βγάζει

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση..!!

Δοκιίμασα με mM 4.20.04  και είχα τα εξής αποτελέσματα:

Την πρώτη φορά μου βγαλε το Installing Trophy Data και αφού τελείωσε κόλλησε εκεί (Black Screen). 

Δευτερη φορά μου βγαλε Checking Trophy Data και πάλι κόλλησε εκεί με μαυρη οθόνη.

Εε τρίτη φορά δοκίμασα χωρίς BD-Mirror (μπας και) αλλά και κει μου πέταξε μαύρη οθόνη χωρις να τσεκάρει Trophies κτλ...

Κοινώς.... μαύρη μαυρίλα η υπόθεση!!!!

Δημοσ.

ρε παιδες

εχω resonance of fate BLES00789 και ειναι πατσαρισμενο με 3.55 fix. 

Οπως ειναι λογικο, δεν παιζει μετα το rogero update.

ερωτηση

υπαρχει περιπτωση να το σωσω? 

Υγ. το gamelist 2.1 δεν μου δουλευει...

Δημοσ.

<p>ρε παιδες</p>

<p>εχω resonance of fate BLES00789 και ειναι πατσαρισμενο με 3.55 fix. </p>

<p>Οπως ειναι λογικο, δεν παιζει μετα το rogero update.</p>

<p> </p>

<p>ερωτηση</p>

<p>υπαρχει περιπτωση να το σωσω? </p>

<p> </p>

<p>Υγ. το gamelist 2.1 δεν μου δουλευει...</p>

Κανεις update το παιχνιδι κ σου περναει το original eboot

Αποστολή από το E15i με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...