million_voices Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 περα απο το γεγονος οτι το Synaptic εγκαθιστα πακετα και τοπικα, ποιες αλλες διαφορες εχουν? εχω την αισθηση οτι το Synaptic βρισκει περισσοτερα αποτελεσματα (και δεν μιλαω για τα συμπληρωματικα αρχεια) απο το Add/Remove κανοντας ευρεση με την ιδια ακριβως λεξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 κανεις δεν ξερει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Είναι άλλο frontend. Ποιό απλό το add/remove προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δλδ τα ίδια είναι με ποιό απλό το add/remove αλλά με πάρα πολύ λιγότερα προγράμματα που μπορείς να βρεις εκεί από τι στο synaptic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santonop Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 To synaptic περιέχει πολλά περισσότερα προγράμματα αλλά το interface του είναι πολύ πιο λιτό σε σχεη με τo add/remove.Επίσης το synaptic με ένα απλό κλικ σου δείχνει κάποια προτεινόμενα πακέτα για να εγκαταστήσεις. Εγώ μόνο αυτό χρησιμοποιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ και τα δύο (και την κονσόλα)! Πάνω-κάτω την ίδια δουλεία κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ευχαριστω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.