Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 μια χαρά είναι 110 120και πάνω είναι πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Γιατί μετά το O/C το άνοιγμα κάποιων εφαρμογών όπως Firefox αργεί πιο πολύ; Λόγο του ότι οι μνήμες από 1066 πήγαν 844; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 μπα από τις μνήμες δεν θα δεις διαφορά κάτι άλλο παίζει μπορεί να χέστηκαν τα win σου με όλα τα reboot και τα τεστ εγώ συνήθως αφού βρώ που θα παίζει 24/7 stable μετά τα win μου είναι για πέταμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Είναι φυσιολογικό αυτό; Έκανα Format σήμερα και από Windows XP Pro x86 πήγα σε Windows Vista Ultimate x64 η ρυθμίσεις στα bios πριν το format ήταν FSB Strap: 400 FSB Freq: 422 PCIE Freq: 110 DRAM Freq: 844 DRAM Timings: 4-4-4-15 (-3-52-6-3 AUTO) PL: 07 Vcore: 1.40v CPU PLL: 1.50v NB: 1.49v DRAM Vol: 2.2v FSB Termination: 1.40v SB: 1.125v SB 1.5: 1.50v Spread Spectrum: Disabled στο cpu-z μου έβγαζε e8500 3,16 @ 4,009ghz τώρα μου δείχνει πως έπεσα στα 2,5; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 EIST & SpeedStep disable από Bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Το SpeedStep το έκανα και έφτιαξε... ευχαριστώ! Το EIST δεν το βρίσκω... που είναι; μήπως είναι αρχικά λέξεων; αλλά αφού έφτιαξε είναι αναγκαίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 EIST & SpeedStep είναι το ίδιο απλά άλλα board το έχουν έτσι και άλλα αλλιώς οπότε γράφεις και τα 2 για να βρει ο άλλος το ένα σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 0χχαχαχαχ0αχ0αχα0χαχααχ0 καλό! ευχαριστώ πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Παρατήρησα κάτι δεν ξέρω αν έχει σχέση με το O/c αλλά όταν απλά είμαι στα windows ο επεξεργαστής χτυπάει κάτι 50-60% ενώ αν κάνω install κάτι 100% τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 πάντως δεν έχει σχέση με το overclock σίγουρα ότι και να είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babyonboard Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Χεχεχε..εχω ανοιξει και γς ποστ για το σθγκεκριμενο.idle 50% και ακομα ακρη δεν εχω βγαλει. αντε να τελειωνει το back up να ερθει το format και να δοθμε ασπρη μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 όχι εμένα όλα καλά τώρα... ένα msconfig, έβγαλα όλη την σαβούρα, άφησα τα απαραίτητα μετά από format και όλα οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 πάνω που έκανα scan με το kaspersky και ήθελα να πω ότι όλα καλά! φτάνει 100% και μετά από λίγο κώλυμα, μπλε οθόνη και restart! τώρα αυτό η degrade είναι και πρέπει να αυξήσω vcore η κάτι παίζει με τα vista x64... γνώμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Prime δες αν μπορεί να βγάλει prime και αν δεν βγάζει το ψάχνεις για το Cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Οπότε έτρεχα με Default και τώρα ξέρεις με πόσα τρέχω... Για να σου δώσω να καταλάβεις ότι η ASUS δίνει ρεύμα αβέρτα χωρίς να χρειάζεται, όπως λέει και ο Vatos πιο πάνω, θα σου πω ότι όλα τα ρεύματα τα έχω ρίξει στο ελάχιστο δυνατό που έχει η μητρική και τα μόνα που έχω πειράξει είναι το CPU και τις μνήμες και είμαι Prime 10+ώρες σταθερός. Παιδιά είμαι λίγο offtopic αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι: Τώρα η mobo δείχνει 39οC average αλλά παρατήρησα κάτι. Όταν κάνω boot το splash screen εμφανίζεται δύο φορές, μία στην αρχή του BOOT που κάνει post, και μία μετά το DVD recognition - Press any key to continue μήνυμα. Είναι φυσιολογικό αυτό γι'αυτό το BIOS? Ευχαριστώ. Η θερμοκρασία τώρα είναι φυσιολογική. Οπότε πάει αυτό. Όσον αφορά το Press any key, αν δεν το πατήσεις δεν συνεχίζει? Μου το βγάζει και εμένα αυτό μετά το πρώτο post που δείχνει συχνότητα CPU και μνήμες, αλλά δεν πατάω κάτι και μετά από 2 δευτερόλεπτα φεύγει. Αν πατήσω, αμέσως τη περνάει την οθόνη αυτή. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Νομίζω το κάνουν τα Intel Chipset αυτό. Vatos, νομίζω μου το έκανε και η Abit, σωστά θυμάμαι? Επίσης για τις μνήμες να πω, για να μην τις πάρεις στα χέρια για 2,1V που θέλουν δώσε λίγο λιγότερο από το BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.