Προς το περιεχόμενο

καινούριος υπολογιστής και γκίνιααααα....

trilos021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.Σήμερα πήρα στα χέρια μου τον καινούριο μου υπολογιστή.Αποτελείται απο επεξεργαστή Quad 9450 μια καρτα γραφικών gtx260 μνήμες 2g ddr2 800mhz και μητρική asus formula striker 2.Όλα καλά και αφού το στήνω ήρθε η ώρα να το δω.Σε ανύποπτο χρόνο όμως έστω και αν το pc δεν τρέχει κάποια εφαρμογή "σημαντική" (πχ μπορεί να παίζει μουσική ή να κάνω update σε ένα παιχνίδι)o υπολογιστής παγώνει!!!Δεν κουνιέται ούτε το ποντίκι ούτε το alt+ctrl+del και η μόνη λύση είναι αυτή του reset.Αυτο το φαινόμενο έχει εμφανιστεί 3 φορές και τα εχω παίξει...Ποια λέτε να είναι η εξήγηση και ποια ακόμα καλύτερα η λύση;

Υ.Γ1:έχει Vista Home Edition

Y.Γ2:ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για το post μου...

Δημοσ.

μου δείχνει αυτό:

Περιγραφή

Η υπηρεσία Andrea ADI Filters Service έπαψε να ανταποκρίνεται κατά την εκκίνηση.

Υπογραφή προβλήματος

Όνομα συμβάντος προβλήματος: ServiceHang

Όνομα υπηρεσίας: AEADIFilters

Όνομα εικόνας: AEADISRV.EXE

Έκδοση εικόνας: 1.0.32.7

Τύπος υπηρεσίας: 10

Τύπος εκκίνησης: 2

Δημοσ.

για κοιτα το airflow

φοβαμαι οτι φταιει η καρτα γραφικών σου.συνήθως το πισι παγώνει όταν

η καρτα υπερθερμαινεται

τεσταρισε τις θερμοκρασιες

Δημοσ.

Εμένα μου το έκανε αυτό το pc μου(γεννεές παλιότερο βέβαια), δίοτι έχει κάποιο πρόβλημα η mobo μου! Κάτι με το n-force 4. Δεν κατάφερα να το διορθώσω βέβαια αλλά το περιστατικό αυτό δεν μου το κάνει συχνά.

Δημοσ.

αυτό το Andrea ADI Filters Service μου φαίνεται (δεν είμαι σίγουρος για αυτό οποιος ξέρει ας με διόρθωση..) πως έχει σχέση με τον ήχο...η κάτι τέτοιο..εξής onboard κάρτα ήχου? η ξεχωριστή?

ps: το τροφοδοτικό σου δεν είναι..κοίτα όπως είπαν και τα παιδιά για θερμοκρασίες παρόλου που τρέχει κανονικά το 3dmark..

Δημοσ.

Μια και αναφέρεις την υπηρεσία Andrea ADI Filters Service, δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις (ώστε να μη φορτώνει με τα Windows) και, αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο (δηλ. αν ο ήχος παίζει κανονικά), δες τι γίνεται με τη σταθερότητα του συστήματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...