Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Join us for the next Weekend Pass

BioWare and LucasArts are happy to announce that this weekend will be another Weekend Pass Free Trial, giving people interested in Star Wars™: The Old Republic™ the chance to take the first steps in their personal Star Wars™ saga for free*! This Weekend Pass Free Trial will begin on Thursday, May 17th at 12:01AM CDT / 5:01AM GMT, and end on Monday, May 21st at 2:00AM CDT / 7:00AM GMT.

People who haven’t taken part in any previous trials for The Old Republic will be able to take part in this Weekend Pass. Individuals can download the game as soon as the Weekend Pass begins, and players will be able to register their accounts to play until 2:00AM CDT / 7:00AM GDT on Sunday, May 20th.

Just like our prior Weekend Pass Free Trials:

•  
  • No credit card is required to take part in the Weekend Pass Free Trial.
  • You can play for up to four full days free.
  • Characters you create during the trial will be saved to your account, so allowing you to continue on your journeys once you've purchased the game and redeemed the Game Product Registration Code at the Code Redemption Center.
  • You'll be able to experience the first fifteen (15) levels of the game, allowing you to explore the Origin Worlds for each character class, as well as possibly seeing your faction’s Capital World.
  • You will also be able to join other players take part in Player-vs-Player Warzones, or group with friends to take on one of the numerous Flashpoints in the game.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Star Wars The Old Republic (SWTOR), δίνει στους φίλους των χρηστών, 7 ημέρες δοκιμαστική έκδοση.

Όποιον τον ενδιαφέρει, ας μου στείλει ένα PM, να του δώσω Invite.

Δημοσ.

Μετα απο σχεδόν τριων μηνών απουσίας μου, δεν έχει διορθωθεί τίποτα. Τουλάχιστον δεν παρατήρησα κάτι. Ίδια animations, ίδιο bug όπου σκοτώνεις το mob και μένει όρθιο, κλπ.

Πως παει γενικότερα; Έχουμε αύξηση ή μείωση στους χρήστες;

Ποια είναι η γνώμη όσων το έχουνε παίξει όλο αυτο το διάστημα;

Δημοσ.
Πως παει γενικότερα; Έχουμε αύξηση ή μείωση στους χρήστες;

Ποια είναι η γνώμη όσων το έχουνε παίξει όλο αυτο το διάστημα;

Προς αποφυγή δημοσίευσης wall of text παραθέτουμε 3 links

Τελευταία ανακοίνωση για το νέο Patch 1.3 --> click me

Τελευταία διαρροή για την αντιμετώπιση του SWTOR από την ΕΑ --> click me

Η άποψή μας --> εδώ

Sub υπάρχει ακόμα ....

Δημοσ.

Άσχημα τα πράγματα δηλαδή.

Δεν ξέρω αν μπορώ να μεταφέρω το συναίσθημα που μου αφήνει το παιχνίδι. Η λέξη που μου έρχεται είναι Single Player. Είναι νεκρό. Εμπειρία από mmorpg δεν έχω μεγάλη. Έπαιζα για αρκετά χρόνια Line Age II και είχα δοκιμάσει για λίγες μέρες το WoW το οποίο δεν μου άρεσε, παρόλο που αντικειμενικά είναι ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ.

Στο παιχνίδι δεν υπάρχει "αγορά". Ένα κεντρικό σημείο που να μαζεύονται οι παίχτες και να μιλάνε, να πηγαίνουν να κάνουν πράγματα, κλπ. Μόνο όταν σε κάποια αποστολή χρειαστείς βοήθεια ή εκείνη το απαιτεί, μιλάς στο General και με δυσκολία βρίσκεις κάποιον να έρθει.

Δεν μπορώ να πω ότι με ευχαριστεί ιδιαίτερα, αλλά όχι ότι δεν το παλεύω. Πάντως αν το νέο Expansion χρειάζεται λεφτά, μάλλον θα το παρατήσω. Κρίμα τα 55€ και οι μήνες συνδρομής.

Το Tera για παράδειγμα, με το που είδα το Video με ενθουσίασε. Μου θύμισε πολύ Line Age. Ωραία μουσική και γενικότερα μαγικό.

http://www.youtube.com/watch?v=N88XhhCOp8g

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τότε που είμουν beta-tester είχα πεί πως το παιχνίδι δεν θα πάει μακριά.. και είχαν πέσει μερικά fan boys μέσα στο hype τους να με φάνε επειδή πολλά πράγματα δεν μου είχαν αρέσει..ορίστε τα αποτελέσματα τώρα.

Για Star Wars mmorpg η μείωση των συνδρομητών μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα απο την έκδοση του παιχνιδιού (τέλη Δεκεμβρίου) είναι κολοσιαία και δεν μπορώ να φανταστώ το τί θα γίνει μετά απο λίγους μήνες..

Το SWG δεν ήταν καθόλου τυχαίο πως άντεξε τόσα χρόνια!

Επεξ/σία από soso75
  • Moderators
Δημοσ.

Όταν βγήκε το SWG ήταν άλλες εποχές. Επίσης το SWG ήταν πιο κοινωνικό και sandbox στο στυλ των Everquest, ενώ το SWTOR είναι στο στυλ του WoW.

Έχει αλλάξει και ο κόσμος και δεν κάθεται κάπου να περιμένει, ειδικά όταν υπάρχουν άλλες επιλογές, που παλιότερα δεν υπήρχαν. Όταν είχε βγει το SWG, παίζαμε πολύ περισσότερο και εξομοιωτές, ενώ τώρα θέλουμε "instant fun or gtfo". ;)

Επίσης τότε που βγήκε το SWG ήταν το "ουάου, επιτέλους ένα Star Wars MMO!" και ήταν η πρώτη φορά που μπορούσε κάποιος να "ζήσει" στον κόσμο του. Και εγώ όταν έπαιζα, παρ' όλο που ήθελα να γίνω κάποτε jedi (προ-CU και NGE), ήμουν rifleman/2h-swordsman, κυνηγούσα, πήγαινα εδώ κι εκεί, μίλαγα με άλλους στα camps τους ή εκείνοι στο δικό μου ενώ πέρναγαν για mind heal, μπουλούκια στο νοσοκομείο ή στις καντίνες να βλέπουμε show και τέτοια. Ήταν τελείως άλλο στυλ (και με πολύ πιο βαρετές αποστολές :P).

Το SWTOR είναι πιο γρήγορο, άμεσο και πώς να το πω "in your face" ανταγωνιστικό. Ενώ στο SWG που επίσης υπήρχε ανταγωνισμός, δεν το έβλεπες έτσι.

Το κακό για μένα στο SWTOR πια είναι πως θέλει να είναι δύο πράγματα.

1) Single player like. Μου αρέσει που έχει παντού διαλόγους και animations, τόσο που θέλω κάθε ΜΜΟ να έχει από εδώ και πέρα. :P

Αλλά πιο καλά το κάνουν τα single player games της Bioware.

2) ΜΜΟ, αλλά με διάφορα που θέλουν οι "καλομαθημένοι" να λείπουν και να μπαίνουν σιγά σιγά.

Και πιστεύω επίσης ότι η νίλα που φάγαμε με το ΜΕ3 ending έκανε κι αυτή την ζημιά της. Πολλοί έκοψαν την συνδρομή τους από το SWTOR εξαιτίας του.

Δημοσ.

Όταν βγήκε το SWG ήταν άλλες εποχές. Επίσης το SWG ήταν πιο κοινωνικό και sandbox στο στυλ των Everquest, ενώ το SWTOR είναι στο στυλ του WoW.

Έχει αλλάξει και ο κόσμος και δεν κάθεται κάπου να περιμένει, ειδικά όταν υπάρχουν άλλες επιλογές, που παλιότερα δεν υπήρχαν. Όταν είχε βγει το SWG, παίζαμε πολύ περισσότερο και εξομοιωτές, ενώ τώρα θέλουμε "instant fun or gtfo". ;)

Επίσης τότε που βγήκε το SWG ήταν το "ουάου, επιτέλους ένα Star Wars MMO!" και ήταν η πρώτη φορά που μπορούσε κάποιος να "ζήσει" στον κόσμο του. Και εγώ όταν έπαιζα, παρ' όλο που ήθελα να γίνω κάποτε jedi (προ-CU και NGE), ήμουν rifleman/2h-swordsman, κυνηγούσα, πήγαινα εδώ κι εκεί, μίλαγα με άλλους στα camps τους ή εκείνοι στο δικό μου ενώ πέρναγαν για mind heal, μπουλούκια στο νοσοκομείο ή στις καντίνες να βλέπουμε show και τέτοια. Ήταν τελείως άλλο στυλ (και με πολύ πιο βαρετές αποστολές :P).

Το SWTOR είναι πιο γρήγορο, άμεσο και πώς να το πω "in your face" ανταγωνιστικό. Ενώ στο SWG που επίσης υπήρχε ανταγωνισμός, δεν το έβλεπες έτσι.

Το κακό για μένα στο SWTOR πια είναι πως θέλει να είναι δύο πράγματα.

1) Single player like. Μου αρέσει που έχει παντού διαλόγους και animations, τόσο που θέλω κάθε ΜΜΟ να έχει από εδώ και πέρα. :P

Αλλά πιο καλά το κάνουν τα single player games της Bioware.

2) ΜΜΟ, αλλά με διάφορα που θέλουν οι "καλομαθημένοι" να λείπουν και να μπαίνουν σιγά σιγά.

Και πιστεύω επίσης ότι η νίλα που φάγαμε με το ΜΕ3 ending έκανε κι αυτή την ζημιά της. Πολλοί έκοψαν την συνδρομή τους από το SWTOR εξαιτίας του.

Εγω ακομα μετα απο τοσα χρονια συνεχιζω το SWG με σω emulator (pre cu server) και ακομα αλλο παιχνιδι που να με βαζει τοσο στο κλιμα εκτος απο εκεινο και το kotor1 δεν υπαρχει!

Δημοσ.

εγώ δεν καταλαβαίνω πώς καταφέρνει ένα game να γεμίζει με hate posts όλη την ώρα.. χτές διάβαζα στο forum του swtor έναν να γράφει ενώ έχει σταματήσει να παίζει 2 μήνες... μιλάμε για τρελά κομπλεξ.

οποιανού δεν του αρέσει απλά σταματάει να παίζει. προφανώς κάτι δεν πήγαινε καλά στην εταιρία όταν δεν μπορούν να φτιάξουν 2-3 "έυκολα" bugs.. αυτό δεν σημαίνει οτι δεν φτιάξαν καλό παιχνίδι. για όσους έχουν φτάσει μέχρι nightmare pilgrim και εχουν κάνει nightmare raids, θα ξέρουν οτι έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία το παιχνίδι και πολύ ωραίο content αυτο που χρειάζεται είναι να το προσέξουν λίγο παραπάνω, να γίνουν events και φυσικά να φτιαχτούν τα bugs.

για τους άλλους που απλά μπαίνουν για να κράξουν, GTFO και πάτε να παίξετε την π@π@ρια το diablo :)

Δημοσ.

κριμα γιατί πολλοί μεγαλώσαμε με sw και περιμέναμε κάτι νέο, κάτι παραπάνω απ΄τα theme park clones του eq που φλόμωσαν την αγορά την τελευταία δεκαετία. Ψαρώσαμε και με τα ονόματα που το έφτιαχναν, φάγαμε και την φόλα που σέρβιραν και οι απαιτήσεις μας ανέβηκαν κατακόρυφα. Παντως ελπίζω να γίνει μάθημα σε άλλους του χώρου οτι ο κόσμος βαρέθηκε να πληρώνει μηνιαίο τσατσιλικι για να παίζει τις ίδιες μ@λ@κιες με νέο περιτύλιγμα και βαρύγδουπα ονόματα..

Δημοσ.

εγώ δεν καταλαβαίνω πώς καταφέρνει ένα game να γεμίζει με hate posts όλη την ώρα.. χτές διάβαζα στο forum του swtor έναν να γράφει ενώ έχει σταματήσει να παίζει 2 μήνες... μιλάμε για τρελά κομπλεξ.

οποιανού δεν του αρέσει απλά σταματάει να παίζει. προφανώς κάτι δεν πήγαινε καλά στην εταιρία όταν δεν μπορούν να φτιάξουν 2-3 "έυκολα" bugs.. αυτό δεν σημαίνει οτι δεν φτιάξαν καλό παιχνίδι. για όσους έχουν φτάσει μέχρι nightmare pilgrim και εχουν κάνει nightmare raids, θα ξέρουν οτι έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία το παιχνίδι και πολύ ωραίο content αυτο που χρειάζεται είναι να το προσέξουν λίγο παραπάνω, να γίνουν events και φυσικά να φτιαχτούν τα bugs.

για τους άλλους που απλά μπαίνουν για να κράξουν, GTFO και πάτε να παίξετε την π@π@ρια το diablo :)

όπως βγαίνεις εσύ και γράφεις ότι το game σου αρέσει , έτσι έχει δικαίωμα και ο άλλος να βγεί να το κράξει γιατί πολύ απλά το έχει πληρώσει

προσωπικά το παράτησα στους 2 μήνες,ήμουν στην καλύτερη guild του server μου είχα ντυθεί full pvp/pve αλλά δεν γούσταρα να πληρώνω και να περιμένω να βάλουν στοιχεία στο παιχνίδι που έπρεπε να τα είχε στο release και όχι στα patches

σε κάποια φάση ίσως το ξαναδώ το game γιατί μου άρεσε σαν σκεπτικό,απλά περιμένω να στρώσει και να στρώσει αρκετά - δεν ξέρω βέβαια μέχρι τότε αν παίζουν μόνο οι developers

Δημοσ.

Απο τότε που είμουν beta-tester είχα πεί πως το παιχνίδι δεν θα πάει μακριά.. και είχαν πέσει μερικά fan boys μέσα στο hype τους να με φάνε επειδή πολλά πράγματα δεν μου είχαν αρέσει..ορίστε τα αποτελέσματα τώρα.

Για Star Wars mmorpg η μείωση των συνδρομητών μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα απο την έκδοση του παιχνιδιού (τέλη Δεκεμβρίου) είναι κολοσιαία και δεν μπορώ να φανταστώ το τί θα γίνει μετά απο λίγους μήνες..

Το SWG δεν ήταν καθόλου τυχαίο πως άντεξε τόσα χρόνια!

να το πω να το πω?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...