Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οχι, αλλα αν θέλεις σου στέλνω invite να δείς απο μόνος σου.. έχω άλλα 23 invites. τώρα δεν ξέρω γιατι κράζουν οι περισσότεροι, αλλα πιστεύω οτι έτσι και αλλιώς δεν θα τους άρεσε το game απλα τώρα βρίσκουν ευκαιρία να κράξουν με την μάζα

Σε ευχαριστώ πολύ, αλλα ειλικρινα δεν με ενδιαφερει (οχι για τα σχολια που διαβαζω, αλλα γενικα το game). Απλα βλεπω την μουρμουρα που εχει πεσει, και απο οτι μου ειπαν 2 φιλοι μου που επαιξαν το game για κανε μηνα και την απορια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επίσης πιστεύω ότι γενικά στα φόρα μιλάνε άνθρωποι που έφυγαν από το παιχνίδι ή άτομα που δε το έχουν παίξει μιάς και όσοι παίζουμε είμαστε μέσα :P

Επίσης πιστεύω ότι γενικά στα φόρα μιλάνε άνθρωποι που έφυγαν από το παιχνίδι ή άτομα που δε το έχουν παίξει μιάς και όσοι παίζουμε είμαστε μέσα :P

+1

Όσοι παίζουν το παιχνίδι δεν ασχολούνται με τα φόρα, εκτός αν είναι στην δουλειά και έχουν διάλειμα :)

Που βρέθηκες εσύ μωρέ μλκ; Παίζεις και swtor;

Που βρέθηκες εσύ μωρέ μλκ; Παίζεις και swtor;

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα από MMO είπα να το ξεκινήσω και μου αρέσει αρκετά. Εγώ δε θα έπαιζα SWTOR; λατρεία.

παιδες μπορει καποιοσ να μου στειλει ενα invite να δοκιμασω το trial ?

πρέπει να μας δώσεις email για να στείλουμε invite.. αν θές στείλε μου το με pm να σου στείλω

Star Wars: The Old Republic has lost 400,000 subs since February

Star Wars: The Old Republic currently has 1.3 million active subscribers, publisher EA has announced.

That's a sizable drop on the 1.7 million reported in February.

The figure comes out of its annual financial report, released earlier today, which saw the publisher boast net annual income of $76 million, compared to a loss of $276 million this time last year.

Να δούμε πόσοι θα μείνουν μετά τα τέλη Ιουνίου. Πολλοί έχουν μέχρι τότε συνδρομή λόγο τρίμηνης από τον Ιανουάριο + ένα μήνα δώρο που έδωσαν τον Απρίλιο.

Στο guild που ήμουν από τους 80 μόνο ένας έμεινα μετά το 1.2. Και εγώ το εγκατέλειψα εδώ και 10 μέρες, παρά το ότι κλείνει ο λογαριασμός στις 16 Ιουνίου και έπαιξα μόνο ενάμιση μήνα από Μάρτιο.

νομίζω αυτά ειναι τα αποτελέσματα αν δεν δημιουργήσεις καινοτομία και κάνεις τα ίδια και τα ίδια σε ένα κοινό που έχει μπουχτίσει σε αυτό το είδος παιχνιδιών. Ούτε στο design δεν φαίρνει κάποια ανανέωση με γραφικά και σχεδιασμένους κόσμους από άλλες εποχές των mmo.

Είχα πάρει μια δίμηνη gamecard αλλά τελικά με το μήνα δωρεάν δε τη χρησιμοποίησα και δε τη θέλω τελικά.

Αν τη θέλει κάποιος τη δίνω 20 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...