christos_75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 οχι, αλλα αν θέλεις σου στέλνω invite να δείς απο μόνος σου.. έχω άλλα 23 invites. τώρα δεν ξέρω γιατι κράζουν οι περισσότεροι, αλλα πιστεύω οτι έτσι και αλλιώς δεν θα τους άρεσε το game απλα τώρα βρίσκουν ευκαιρία να κράξουν με την μάζα Σε ευχαριστώ πολύ, αλλα ειλικρινα δεν με ενδιαφερει (οχι για τα σχολια που διαβαζω, αλλα γενικα το game). Απλα βλεπω την μουρμουρα που εχει πεσει, και απο οτι μου ειπαν 2 φιλοι μου που επαιξαν το game για κανε μηνα και την απορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Επίσης πιστεύω ότι γενικά στα φόρα μιλάνε άνθρωποι που έφυγαν από το παιχνίδι ή άτομα που δε το έχουν παίξει μιάς και όσοι παίζουμε είμαστε μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Επίσης πιστεύω ότι γενικά στα φόρα μιλάνε άνθρωποι που έφυγαν από το παιχνίδι ή άτομα που δε το έχουν παίξει μιάς και όσοι παίζουμε είμαστε μέσα +1 Όσοι παίζουν το παιχνίδι δεν ασχολούνται με τα φόρα, εκτός αν είναι στην δουλειά και έχουν διάλειμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ωπ, μπηκαν και οι 30 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Επίσης πιστεύω ότι γενικά στα φόρα μιλάνε άνθρωποι που έφυγαν από το παιχνίδι ή άτομα που δε το έχουν παίξει μιάς και όσοι παίζουμε είμαστε μέσα Που βρέθηκες εσύ μωρέ μλκ; Παίζεις και swtor; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Που βρέθηκες εσύ μωρέ μλκ; Παίζεις και swtor; Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα από MMO είπα να το ξεκινήσω και μου αρέσει αρκετά. Εγώ δε θα έπαιζα SWTOR; λατρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Βρε ναι λατρεία αλλά μας γάμησε η EA... Τες πα, Diablo 3 μόνο τώρα που είναι και pay once. 2 μήνες τους κάψαμε στο swtor του χρόνου πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 SWTOR – character transfer system hitting “in early summer,” new playable species teased Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Φυσικά μιας και οι 6μηνες συνδρομές τελειώνουν μέχρι Ιούνιο. Αλλά ακόμα και αυτές που είχαν 3μηνη + μήνα δώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notorious20 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 παιδες μπορει καποιοσ να μου στειλει ενα invite να δοκιμασω το trial ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 παιδες μπορει καποιοσ να μου στειλει ενα invite να δοκιμασω το trial ? πρέπει να μας δώσεις email για να στείλουμε invite.. αν θές στείλε μου το με pm να σου στείλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Star Wars: The Old Republic has lost 400,000 subs since February Star Wars: The Old Republic currently has 1.3 million active subscribers, publisher EA has announced. That's a sizable drop on the 1.7 million reported in February. The figure comes out of its annual financial report, released earlier today, which saw the publisher boast net annual income of $76 million, compared to a loss of $276 million this time last year. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Να δούμε πόσοι θα μείνουν μετά τα τέλη Ιουνίου. Πολλοί έχουν μέχρι τότε συνδρομή λόγο τρίμηνης από τον Ιανουάριο + ένα μήνα δώρο που έδωσαν τον Απρίλιο. Στο guild που ήμουν από τους 80 μόνο ένας έμεινα μετά το 1.2. Και εγώ το εγκατέλειψα εδώ και 10 μέρες, παρά το ότι κλείνει ο λογαριασμός στις 16 Ιουνίου και έπαιξα μόνο ενάμιση μήνα από Μάρτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 νομίζω αυτά ειναι τα αποτελέσματα αν δεν δημιουργήσεις καινοτομία και κάνεις τα ίδια και τα ίδια σε ένα κοινό που έχει μπουχτίσει σε αυτό το είδος παιχνιδιών. Ούτε στο design δεν φαίρνει κάποια ανανέωση με γραφικά και σχεδιασμένους κόσμους από άλλες εποχές των mmo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Είχα πάρει μια δίμηνη gamecard αλλά τελικά με το μήνα δωρεάν δε τη χρησιμοποίησα και δε τη θέλω τελικά. Αν τη θέλει κάποιος τη δίνω 20 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα