Han Solo Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Αυτη τη στιγμη υπαρχει ενας emulator (private server) αλλα δεν ειναι ανοιχτος για το κοινο, οποτε περιμενουμε να γινει open beta για να παιξουμε κι εμεις...! αν θες τοσο να παιξεις to swtor γιατι δεν παιζεις τα σαββατοκυριακα που ειναι και free ? http://www.swtor.com/weekendpass?intcmp=eaint724 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 αν θες τοσο να παιξεις to swtor γιατι δεν παιζεις τα σαββατοκυριακα που ειναι και free ? http://www.swtor.com/weekendpass?intcmp=eaint724 το ξερω, εδω να φανταστεις και στην beta με ειχαν καλεσει αλλα για να κατεβασω τα 20gb αρχεια θα μου παρει ολο το σαββατοκυριακο, μη σου πω και ολη την εβδομαδα! btw ειναι free όλα τα σ-κ ή μονο 1 π.χ. τον μηνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 και γιατί δε το κατεβάζεις από πριν. να το έχεις στο δίσκο και απλά να περιμένεις ποιες μέρες θα γίνει free; επίσης μπορείς να ζητήσεις ένα 7-day trial από κάποιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 BioWare: SWTOR server mergers a possibility, concurrent users during peak time down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 BioWare: SWTOR subscriber numbers have remained steady Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 BioWare: SWTOR subscriber numbers have remained steady νουμερα χωρις καμια μα πραγματικα καμια ουσια ! αν δεν φερουν γρηγορα νεο content ή τουλαχιστον να κανουν το υπαρχον να εχει πραγματικη ουσια μεσα στο παιχνδι θα ψαχνουν τα subs με το μακαρονι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μόλις μου τέλειωσε ο free μήνας και να πω την αλήθεια δεν μου κανε να ανανεώσω την συδνρομή. Το game δεν είναι καθόλου κακό απεναντίας για το είδος του είναι πολύ καλή και προσεγμένη παραγωγή αλλά μετά από τόσα χρόνια που ασχολούμε με αυτό το είδος έχω αρχίσει και βαριέμε αυτό το κλασικό στυλ των mmo. Ιδίως αυτά τα instance τα θεωρώ πισογύρισμα στο είδος και ποιο πολύ μια single multiplayer εμπειρία παρά ένα mmo. Γούστα είναι αυτά και σίγουρα δεν είδα ούτε το 10% αλλά όταν δεν σε τραβάει ένα game δεν μπορεί να παίζεις και σαν αγγαρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μόλις μου τέλειωσε ο free μήνας και να πω την αλήθεια δεν μου κανε να ανανεώσω την συδνρομή. ε καλά έχεις παίξει εσύ game πάνω απο μήνα? και αυτό, άθλος ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 τι να πρωτοπρολάβει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μερικά από τα mmo που έχω παίξει πάνω από μήνα. Guild wars πάνω από 2 χρόνια σχεδόν καθημερινά Darkfall ένα χρόνο και αυτό καθημερινά Warhammer online ένα χρόνο και αυτό καθημερινά Eve online από το 2006 και αυτό αν βάλεις όλο τον χρόνο ingame πάει για δύο χρόνια γεμάτα καθημερινά... φυσικά sigle player games δεν έχω παίξει ποτέ πάνω από ένα μήνα γιατί πάντα τα τελειώνων προτου κλείσει ο μήνας edit: ξέχσασα και τα ... Conan στους 6 μήνες και αυτό καθημερινά Lord of the rings online αυτό ένα τρίμηνο μπορεί και τέσσερεις και αυτό καθημερινά Dnd online και αυτό τρείς μήνες αν περάσει και άλλη λίγη ώρα μπορει να θυμηθώ και άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ρε σεις το free 30 days το πηρατε τελικα? 25 εχουμε σημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Απάτη φίλε μου ! Η πλειοψηφία των συνδρομών έληγε μεταξύ 19 και 21 του μήνα ( όσοι είχανε ξεκινήσει από την αρχή) .Οπότε σου λένε οι έξυπνοι , ανανέωσε έναν ακόμη μήνα και στις 24 σου κάνουμε δώρο έναν. Μέγα λάθος ! Τα ξαναλέμε στο f2p ! Υ.Γ. Το ωραίο είναι ότι μου ήρθε και email στις 13/4 που έλεγε "We will be adding an additional 30 days of game time to your account at no charge* αλλά @@ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ρε παιδια το παιχνιδι τρεχει χωρις ΑΑ παρολο που το εχω ενεργοποιησει στις ρυθμισεις του. Ειναι bug αυτο; υπαρχει τροπος να αναγκασω το παιχνιδι να τρεξει με ενεργοποιημενο το AA? ειλικρινα ειναι σαν να παιζω Star Wars Lego χωρις ΑΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ....ρε παιδες.....δεν το επαιξα το game...αλλα τοσο fail πια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ....ρε παιδες.....δεν το επαιξα το game...αλλα τοσο fail πια? οχι, αλλα αν θέλεις σου στέλνω invite να δείς απο μόνος σου.. έχω άλλα 23 invites. τώρα δεν ξέρω γιατι κράζουν οι περισσότεροι, αλλα πιστεύω οτι έτσι και αλλιώς δεν θα τους άρεσε το game απλα τώρα βρίσκουν ευκαιρία να κράξουν με την μάζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα