Xorxhs! Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 πηρε κανεις 30 μερες δωρεαν στο account...δειτε λιγακι και πειτε μου. Εγω παντως οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εγώ πήρα, ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 έρχεται κανένα email ή τπτ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εγώ πήρα, ναι πήρες email οτι θα πάρεις χρόνο η πήρες χρόνο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Το περίμενα πως και πως και βγήκε εντελώς ανούσιο,επιστροφή στο eve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 πήρες email οτι θα πάρεις χρόνο η πήρες χρόνο?? Email. Απ'ότι κατάλαβα η προσθήκη γίνεται όταν είναι να γίνει η επόμενη ανανέωση του λογαριασμού σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 2 εκατομμύρια συνδρομητές και όπου και να πας ερημιά λες και παίζεις single player ? δεν μπορεί ή εσύ κάνεις λάθος με τους ενεργούς συνδρομητές, ή η εταιρία έχει κάνει λάθος με τους μηχανισμούς του game. τώρα που το σκέφτομαι ίσως συμβαίνουν και τα δυο 1.7 εκ ειχε πριν 1 μηνα και κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Πάντως εγώ που μπαίνω όλοι οι server είναι standard και κάποιοι heavy. δεδομένου πόσοι είναι μία χαρά το κόβω το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εχει κανεις κανενα trial invite να το δοκιμασω?Ειμουν στην Beta αλλα οχι με gaming pc και δεν ηταν και η καλυτερη εμπειρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Email. Απ'ότι κατάλαβα η προσθήκη γίνεται όταν είναι να γίνει η επόμενη ανανέωση του λογαριασμού σου. και εγώ αυτό είχα καταλάβει αλλά μόλις σήμερα με χρεώσαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 το κοβω να μας δινουν τις 30 μερες στις 25/4 ,όταν και οι τελευταιοι θα εχουν χρεωθει τουλαχιστον ενα μηνα ακομη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 http://www.swtor.com/patchnotes μετα των καταιγισμο των διαμαρτυριων διορθωνουν την βλακεια που εκαναν ωστε να μην παιρνει τιποτα ο χαμενος στα warzones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Αντε να γινει open beta ο emulator να δουμε κι εμεις πως ειναι το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Αντε να γινει open beta ο emulator να δουμε κι εμεις πως ειναι το παιχνιδι γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι θελει να μας πει ο ποιητης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι θελει να μας πει ο ποιητης ? Αυτη τη στιγμη υπαρχει ενας emulator (private server) αλλα δεν ειναι ανοιχτος για το κοινο, οποτε περιμενουμε να γινει open beta για να παιξουμε κι εμεις...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα