Xorxhs! Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 να ρωτησω...επομενη χρεωση θα μου γινει στις 21 Απριλιου. ;Εχω σκοπο να κανω cancel subscription στις 20 Απριλιου. Θα δικαιούμαι τις 30 ημερες δωρεαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 γιατι να κάνεις cancel? αφου δεν θα σε χρεώσει... κάντο τον Μάιο αν ειναι edit: εννοείς να κάνεις cancel και να πάρεις το free time για να παίξεις τον αύγουστο π.χ? αυτό δεν ξέρω θα πρέπει να τους στείλεις να ρωτήσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Legions of Lettow πάντως που είμαι εγώ και ο μπρο μου είναι μία χαρά σε κόσμο. Πάνω από 5' δε θέλω για 2-4 άτομα αποστολές. Ναι γιατί αυτός είναι από τους γεμάτους PVP server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 γιατι να κάνεις cancel? αφου δεν θα σε χρεώσει... κάντο τον Μάιο αν ειναι edit: εννοείς να κάνεις cancel και να πάρεις το free time για να παίξεις τον αύγουστο π.χ? αυτό δεν ξέρω θα πρέπει να τους στείλεις να ρωτήσεις.. θελω να κανω cancel γιατι δεν εχω σκοπο να κανω renew και να χρεωθω και για αλλο μηνα. Θελω να παιξω free για ενα μηνα ακομη μεχρι να βγει το diablo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 θελω να κανω cancel γιατι δεν εχω σκοπο να κανω renew και να χρεωθω και για αλλο μηνα. Θελω να παιξω free για ενα μηνα ακομη μεχρι να βγει το diablo 3 νομίζω δεν χρειάζεται να το κάνεις cancel, εκτώς αν υπολογίσουμε την περίπτωση να "κάνει λάθος το σύστημα τους" .. όπως και να χει θα σου πώ σε δύο μέρες που ειναι να μου γίνει billing αν θα μπεί ο δωρεάν χρόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Να ρωτησω κατι: Μαζι με το παιχνιδι,δινουν και καμια βδομαδα δωρεαν συνδρομης η πρεπει να αγορασω και την συνδρομη ξεχωριστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 1 μήνα δωρεάν edit: οι servers έχουν σηκωθεί εδώ και κάμποση ώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Αγορασα το πρωι την digital εκδοση του παιχνιδιου απο το Origin,to store thw EA και δεν μου εχει ερθει κανενας κωδικος για την ενεργοποιηση του παιχνιδιου εκτος απο ενα confirmation email της αγορας και οδηγιες πως να βαλω τον κωδικο. Τι γινεται,τοσο πολυ αργει να αγορασει κανεις ενα ονλινε παινχιδι; Πιο γρηγορα θα μου επαιρνε αν το αγοραζα σε physical medium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Το ξέρεις ότι στο Origin κάνει 50€ ενώ σε οποιοδήποτε κατάστημα πλέον έχει πέσει στα 30€; Για να το κατεβάσεις νομίζω πρέπει να κατεβάσεις τον launcher του Origin και από εκεί θα σου πει ότι το έχεις αγοράσει κατέβασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Τοχε προσφορα στα 35e. Φαινεται πουλαει τρελα το WoW killer γιαυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 δεν νομιζω η bioware Να το ονομασε wow killer μαλλον εσεις το ονομασατε για να ελπιζετε μπας και ξεκολλησετε απτο WOW απτη στιγμη που επιασε 2μυρια συνδρομητες γιατι να μην κατεβασουν τις τιμες? η μηπως η blizzard δεν κατεβαζει? 85lvl char free +free expansions ++ δινει το SOR νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Οχι η Bioware δεν το ονομασε wow killer,το χαρακτηρισε ομως ετσι ο υπευθυνος της LucasArts οταν ξεκινησε το project. Eπισης αμα εχεις ενα προιον που πουλαει καλα,δεν ριχνεις την τιμη του,ειδικα τοσο γρηγορα απο οταν ξεκινησε η πωληση του. Βασικη αρχη των bussiness ειναι αυτη. 85lvl char free +free expansions ++ δινει το SOR νομιζω Ποιο ειναι το SOR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ποιο ειναι το SOR? Scroll of Resurrection... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 απτη στιγμη που επιασε 2μυρια συνδρομητες γιατι να μην κατεβασουν τις τιμες? η μηπως η blizzard δεν κατεβαζει?85lvl char free +free expansions ++ δινει το SOR νομιζω 2 εκατομμύρια συνδρομητές και όπου και να πας ερημιά λες και παίζεις single player ? δεν μπορεί ή εσύ κάνεις λάθος με τους ενεργούς συνδρομητές, ή η εταιρία έχει κάνει λάθος με τους μηχανισμούς του game. τώρα που το σκέφτομαι ίσως συμβαίνουν και τα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 για το συγκεκριμένο game ήμουν 100% σίγουρος οτι endgame και ειδικά PvP δεν θα έχει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα