Luciddream Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 my babe!!! χαχα έχουμε κάνει pvp αντίπαλοι (Patzari) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 my babe!!! έχεις ρίξει τα γραφικά ή έτσι είναι το παιχνίδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) έχεις ρίξει τα γραφικά ή έτσι είναι το παιχνίδι? MacBookPro 2011 256mb video card + bootcamp Win7=ultra low low modiefied ini settings file= 60-80 fps= win Επεξ/σία 6 Απριλίου 2012 από Akboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 SWTOR Update 1.2 – Legacy deploys on April 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 και ο δικός μου ο ψαράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 χα χα που πας με την ποδιά ? για χόρτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Να τις φοβάσαι τις ποδιές, ξέρουν να "ψήνουν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 σφαίρα κατεβαίνει το patch σε 3 ώρες ανοίγουν οι servers.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 πολύ καλό mmo πάντως ευχάριστω με τα quest να έχουν και κάποια σημασία και από τι βλέπω γενικά έχει αρκετό κόσμο που ασχολείτε ιδίως στον server που είμαι χθές έκανα 10 λεπτά για να μπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 πολύ καλό mmo πάντως ευχάριστω με τα quest να έχουν και κάποια σημασία και από τι βλέπω γενικά έχει αρκετό κόσμο που ασχολείτε ιδίως στον server που είμαι χθές έκανα 10 λεπτά για να μπω. Μάλλον είσαι σε κάποιον από τους λίγους server που έχει κόσμο. Στο δικό μου συνήθως πάνω από 5-10 άτομα δεν έχει στον πλανήτη που level-άρω.Μου έχει τύχη αργά τη νύχτα να είμαι και ο μόνος πολλές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Legions of Lettow πάντως που είμαι εγώ και ο μπρο μου είναι μία χαρά σε κόσμο. Πάνω από 5' δε θέλω για 2-4 άτομα αποστολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Legions of Lettow πάντως που είμαι εγώ και ο μπρο μου είναι μία χαρά σε κόσμο. Πάνω από 5' δε θέλω για 2-4 άτομα αποστολές. συμφωνώ, ειδικά σήμερα είχε όλη την ώρα 250+ άτομα στο fleet... pvp και pve όσα θέλεις έκανα 5 hm σερί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 We appreciate the support of our community throughout the development of the Legacy game update. As a ‘Thank You’ gift, we are giving all active subscribers (as of April 12, 12:00PM CDT, 5:00PM GMT or April 21, 12:00PM CDT, 5:00PM GMT) the in-game Legacy reward: the Legacy Tauntaun Ram Pet*, sure to be your new best friend! A SPECIAL GIFT FOR OUR LEVEL 50 PLAYERS – 30 DAYS OF PLAY TIME ON US! As a thanks for being one of our most valued players, every active account with a Level 50 character as of April 12th, 2012 at 12:00PM CDT / 5:00PM GMT, will receive thirty (30) days of game time** in appreciation for your support and loyalty. καθόλου άσχημα νέα... 1 μήνας δωρεάν σε όσους έχουν κάνει 50άρη χαρακτήρα.. και δώρο pet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 SWTOR goodies: Tauntaun Ram pet, 30 free days, and free veteran week Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 πω πρέπει να είναι εντελώς απελπισμένοι εκεί πάντως καλή κίνηση για όσους τους αρέσει το στήσιμο του game τουλάχιστον να μην χάσουν και τους ήδη υπάρχοντες παίχτες τώρα που βγαίνουν νέα και ωραία mmo's Blizzard ακους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα