Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρόβλημα είναι ότι αν δώσεις ευκαιρία στο παιχνίδι μετά θα βρίζεις θεούς και δαίμονες που μια τέτοια παιχνιδάρα την απάυτωσε η ΕΑ με την λογική της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εμένα μου άρεσε αλλά δεν έχεις πολλά να κάνεις στο τέλος. :(

Και παίζοντας, έλεγα ότι το single player κομμάτι του θα το έκανε καλύτερα ένα πιο single game όπως το Mass Effect.

Οπότε το SWTOR γενικά "πάσχει" κάπως. Δεν είναι κακό σίγουρα, αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα (για μένα έστω) ήταν το θέμα με το FPS loss σε σημεία με πολλούς παίχτες (Fleet/Ilum) και το όλο θέμα με τον Ilum. Raids θα μπουν και πιο μετά αυτό φτιάχνεται.

Επίσης εκεί που ξενέρωσα με το PVP ήταν στο 12 vs 8 exploit που ήταν απλά απαράδεκτο.

Βέβαια τα cinematics του με κακομάθανε και θέλω κι άλλα στα παιχνίδια από τούδε κ στο εξής :mrgreen:

Το μεγαλύτερο πρόβλημα (για μένα έστω) ήταν το θέμα με το FPS loss σε σημεία με πολλούς παίχτες (Fleet/Ilum) και το όλο θέμα με τον Ilum. Raids θα μπουν και πιο μετά αυτό φτιάχνεται.

Επίσης εκεί που ξενέρωσα με το PVP ήταν στο 12 vs 8 exploit που ήταν απλά απαράδεκτο.

Βέβαια τα cinematics του με κακομάθανε και θέλω κι άλλα στα παιχνίδια από τούδε κ στο εξής :mrgreen:

αφου σου αρεσει το παιχνιδι και καταλαβαινεις οτι χωλαινει στο pvp ο επικεφαλης του gameplay design ρωταει τι ειδους pvp content θα ηθελες να δεις .

βασικα ρωταει ποια κατηγορια pvp content θελουν οι παικτες και εχει τεσσερεις κατηγοριες να διαλεξεις

το ποιες ειναι και το twitter του το βρηκα στο swtor.gr σε αυτο το αρθρο http://www.swtor.gr/el/content/stephenreid-pvp-feedback-request-james-ohlen-open-world-pvp-0

αν θες να δεις το παιχνιδι να αλλαζει προς το καλυτερο μην διστασεις ακομα και να φτιαξεις twitter λογαριασμο μονο και μονο για να απαντησεις

Πολύ ωραίο μέχρι στιγμής το παιχνίδι, με κόλλησε και σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω.

Έχετε υπ' όψιν από που να το αγοράσω σχετικά φθηνά? ...και cd-key να ήταν μόνο δεν θα με χάλαγε.

Γενικά το PVP για να φτιάξει πρέπει να έρθει ένα ballance κατ'αρχήν στα factions. Όταν έχεις 80% empire - 20% republic δύσκολα τα πράματα.

Εμένα με τσάκισε το ότι είμαστε στον fleet σε pick hour 80 άτομα ενώ στην empire πλευρά 280-300+

Θα περιμένω και θα ξανακάνω ανανέωση στο game σε κανά 4μηνο σαν break από το D3 και τότε βλέπουμε αν με κρατήσει ξανά με κράτησε.

Το pvp κατάντησε να είναι το πρόβλημά μου γιατί σε republic χωρίς κόσμο το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις pvp, κυρίως το πρόβλημα ήταν όμως τα faction ballance.

Έχει μέλλον το παιχνίδι και με τόσα λεφτά που έπεσαν δεν θα το αφήσουν έτσι, θα φτιάξει, λίγη υπομονή και θα φτιάξει.

μπορει να φτιαξει αλλα μπορει και να χαλασει αν ακουσουν λαθος γνωμες .

οι περισσοτεροι θελουν να εφαρμοστει το bounty system ( αυτο που εχει το lineage 2 οπου μπορουσες να σκοτωσεις τον οποιοδηποτε και μετα επαιρνες καρμα και μπορουσαν να σε σκοτωσουν χωρις κοστος ) που προσωπικα θεωρω οτι και ειναι δυσκολο να εφαρμοστει σε ενα full instanced παιχνιδι σαν το swtor αλλα και οτι θα παρει πολυ καιρο για να φτιαχτει σωστα .

γιατυτο μην καθυστερειται και μην αφησετε την majority να επηρεασει πολυ τους υπευθυνους και πεστε την γνωμη σας οσο ειναι καιρος . ενα twit στον https://twitter.com/#!/search/realtime/%40jamesohlen φτανει :P

Πολύ ωραίο μέχρι στιγμής το παιχνίδι, με κόλλησε και σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω.

Έχετε υπ' όψιν από που να το αγοράσω σχετικά φθηνά? ...και cd-key να ήταν μόνο δεν θα με χάλαγε.

στο amazon μαζί με μεταφορικά θα σου έρθει στα 30 ευρώ νομίζω

http://www.amazon.co.uk/Star-Wars-The-Old-Republic/dp/B005DD6R6A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1333021125&sr=8-1

Server : uthar wynn

Republic

Name:Pill

Add me rolleyes.gif

ποιος και που να σε βαλουμε ?

μηπως μπηκες στον πιο ακυρο server που θα μπορουσες να μπεις ? αν θες να βρεις ελληνες εχεις τεσσερις - πεντε επιλογες .

διαβασε αυτο το αρθρο και αλλαξε server οσο εισαι μικρο level

• Moderators

Name:(Ka*liara) xwris to asteraki :P

Αυτή η ευκολία να καταλάβεις αν κάποιος είναι Έλληνας... :P

Όπως ένας στον server που είμαι: Malap___as Po___okefalos ή κάπως έτσι.

Ωντος παρτο απο αμαζον το εχει μιση τιμη σχεδον και σου ερχεται δωρεαν. Οσο σκεφτομαι οτι εμεις δωσαμε 50Ευρω :mad: (παιζει να μην δινει 1μηνα δωρο,τα παιδια απο πανω θα ξερουν καλυτερα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...