MeSiaSs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 ...άμα περισσεύει κανένα trial στείλτε και 1 από εδώ να δω τι λέει το παιχνίδι... don.matis παπάκι gmail.com Have fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Don.Matis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Have fun Ευχαριστώ φίλε για το γρήγορο invite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Νομίζω σε όποιον του αρέσει το pve θα το λατρέψει αυτό το game. Φοβερά καλόστημένο και δείχνει ότι είναι ακριβή παραγωγή. Μου αρέσει και αυτή η κινηματογραφική αισθητική που έχει δλδ την πρώτη πόλη των jedi την παρουσιάζει θεαματικά αφού βγείς από μονοπάτι στο δάσος και με κορύφοση της μουσικής. Πολύ καλό game δεν γνωρίζω αν έχει περιεχόμενο για να κρατάει τα μεγάλα lvl αλλά σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις και με την άλλη πλευρά κάτι που μεγαλώνει τον χρόνο ενασχόλησεις με τον τίτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Νομίζω σε όποιον του αρέσει το leveling θα το λατρέψει αυτό το game. Φοβερά καλόστημένο και δείχνει ότι είναι ακριβή παραγωγή. Μου αρέσει και αυτή η κινηματογραφική αισθητική που έχει δλδ την πρώτη πόλη των jedi την παρουσιάζει θεαματικά αφού βγείς από μονοπάτι στο δάσος και με κορύφοση της μουσικής. Πολύ καλό game δεν γνωρίζω αν έχει περιεχόμενο για να κρατάει τα μεγάλα lvl αλλά σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις και με την άλλη πλευρά κάτι που μεγαλώνει τον χρόνο ενασχόλησεις με τον τίτλο. φιχντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Νομίζω σε όποιον του αρέσει το pve θα το λατρέψει αυτό το game. Φοβερά καλόστημένο και δείχνει ότι είναι ακριβή παραγωγή. Μου αρέσει και αυτή η κινηματογραφική αισθητική που έχει δλδ την πρώτη πόλη των jedi την παρουσιάζει θεαματικά αφού βγείς από μονοπάτι στο δάσος και με κορύφοση της μουσικής. Πολύ καλό game δεν γνωρίζω αν έχει περιεχόμενο για να κρατάει τα μεγάλα lvl αλλά σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις και με την άλλη πλευρά κάτι που μεγαλώνει τον χρόνο ενασχόλησεις με τον τίτλο. απο pve ειναι top το swtor και θα βαλουν και αλλα πραγματα να κανουν οι pve maniacs !!! το pvp να δω ποτε θα το στρωσουν γιατι αν συνεχισουν βγαζοντας features παρα να διορθωνουν ( θα αφαιρεσουν τα objects στον illum ) τοτε προφανως θα μεινουν μονο με τους pve servers φιχξντ ναου φιξντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μάλλον παίζετε σε λάθος server; RP-PVP servers έχουν pvp από την στιγμη που βγει κάποιος στον Tatooine. Θέλει βέβαια και λίγο προσοχή, γιατί εκτός από άτομα στο level μπορεί να σας την πέσει και κάποιος 50άρης. Ιδίως αν πέσει κλάμα στα guild γιατί ένας level 33 vanguard έχει σκοτώσει καμμια 10αριά Imperials, που προσπάθησαν να τον σκοτώσουν ομαδικά (2-3 ή σόλο) και τους έστειλε στο χώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trimin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Αν υπάρχει κανένα trial ακόμα στείλτε και ένα από εδώ maria παπάκι aztech.gr Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Eχεις pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akboy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Yπάρχει κανένα trial ακόμα? thx epical1986 papaki hotmail.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Καλο gaming και εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Έχω άλλα 2 invitations για το swtor.Όποιος θέλει να δώσει μέιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exarkun Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ένα invitation για το Trial όποιος έχει! [email protected] Thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Έχω κι εγώ αν θέλετε. Edit: Έμεινε 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkpipis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Στειλε μου το αν δεν σ ειναι κοπος.... ψηνομαι να του δοσω μια ευκαιρια του παιχνιδιου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ok, στείλε PM με το e-mail σου και στο στέλνω. Edit: Αυτό που έχεις για Insomnia είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα