Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω σε όποιον του αρέσει το pve θα το λατρέψει αυτό το game. Φοβερά καλόστημένο και δείχνει ότι είναι ακριβή παραγωγή. Μου αρέσει και αυτή η κινηματογραφική αισθητική που έχει δλδ την πρώτη πόλη των jedi την παρουσιάζει θεαματικά αφού βγείς από μονοπάτι στο δάσος και με κορύφοση της μουσικής.

Πολύ καλό game δεν γνωρίζω αν έχει περιεχόμενο για να κρατάει τα μεγάλα lvl αλλά σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις και με την άλλη πλευρά κάτι που μεγαλώνει τον χρόνο ενασχόλησεις με τον τίτλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω σε όποιον του αρέσει το leveling θα το λατρέψει αυτό το game. Φοβερά καλόστημένο και δείχνει ότι είναι ακριβή παραγωγή. Μου αρέσει και αυτή η κινηματογραφική αισθητική που έχει δλδ την πρώτη πόλη των jedi την παρουσιάζει θεαματικά αφού βγείς από μονοπάτι στο δάσος και με κορύφοση της μουσικής.

Πολύ καλό game δεν γνωρίζω αν έχει περιεχόμενο για να κρατάει τα μεγάλα lvl αλλά σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις και με την άλλη πλευρά κάτι που μεγαλώνει τον χρόνο ενασχόλησεις με τον τίτλο.

φιχντ

Νομίζω σε όποιον του αρέσει το pve θα το λατρέψει αυτό το game. Φοβερά καλόστημένο και δείχνει ότι είναι ακριβή παραγωγή. Μου αρέσει και αυτή η κινηματογραφική αισθητική που έχει δλδ την πρώτη πόλη των jedi την παρουσιάζει θεαματικά αφού βγείς από μονοπάτι στο δάσος και με κορύφοση της μουσικής.

απο pve ειναι top το swtor και θα βαλουν και αλλα πραγματα να κανουν οι pve maniacs !!! το pvp να δω ποτε θα το στρωσουν γιατι αν συνεχισουν βγαζοντας features παρα να διορθωνουν ( θα αφαιρεσουν τα objects στον illum ) τοτε προφανως θα μεινουν μονο με τους pve servers :P

φιχξντ

ναου φιξντ :P

Μάλλον παίζετε σε λάθος server; RP-PVP servers έχουν pvp από την στιγμη που βγει κάποιος στον Tatooine.

Θέλει βέβαια και λίγο προσοχή, γιατί εκτός από άτομα στο level μπορεί να σας την πέσει και κάποιος 50άρης.

Ιδίως αν πέσει κλάμα στα guild γιατί ένας level 33 vanguard έχει σκοτώσει καμμια 10αριά Imperials, που προσπάθησαν να τον σκοτώσουν ομαδικά (2-3 ή σόλο) και τους έστειλε στο χώμα. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...