Xvipes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 You've helped make The Old Republic™ a success and to show our appreciation we are giving all active subscribers the opportunity to invite up to three of your closest friends for a 7-day free trial. Έχουμε ένα τέτοιο trial να το δοκιμάσω? x_vipes at hotmail.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 You've helped make The Old Republic™ a success and to show our appreciation we are giving all active subscribers the opportunity to invite up to three of your closest friends for a 7-day free trial. Έχουμε ένα τέτοιο trial να το δοκιμάσω? x_vipes at hotmail.com Μόλις σου έστειλα,Have fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μόλις σου έστειλα,Have fun Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 You've helped make The Old Republic™ a success and to show our appreciation we are giving all active subscribers the opportunity to invite up to three of your closest friends for a 7-day free trial. Έχουμε ένα τέτοιο trial να το δοκιμάσω? x_vipes at hotmail.com σε λίγο θα γίνει free to play οπότε μην βιάζεσαι να το αγοράσεις σε περίπτωση που σου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 σε λίγο θα γίνει free to play οπότε μην βιάζεσαι να το αγοράσεις σε περίπτωση που σου αρέσει. Από που κατεβάζω το παιχνίδι γιατί δε μπορώ να το βρω θέλει λέει "Redeem Your Game Code Now¨" Αλλά κωδικό δεν βρίσκω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 σε λίγο θα γίνει free to play οπότε μην βιάζεσαι να το αγοράσεις σε περίπτωση που σου αρέσει. Το υποθέτεις; Είναι διασταυρωμένο; Γιατί ισχύει κάτι τέτοιο; Το παιχνίδι δεν έχει εμπορική επιτυχία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει η όχι εμπορική επυτηχία αλλά στους server που είμαι μια χαρά κόσμο έχει δλδ το game είναι active. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Το υποθέτεις; Είναι διασταυρωμένο; Γιατί ισχύει κάτι τέτοιο; Το παιχνίδι δεν έχει εμπορική επιτυχία; Δε γίνεται να μην γίνει αλλιώς θα κλείσει... και το έχουμε ξαναδεί ότι όσα παιχνίδια είναι για να κλείσουν γίνονται f2p και το αφήνουν στην μοίρα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Και εγώ θέλω έναν κωδικό για 7ημερο. Αν κάποιος έχει ας με στείλει ένα p.m. να του δώκω το email!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει η όχι εμπορική επυτηχία αλλά στους server που είμαι μια χαρά κόσμο έχει δλδ το game είναι active. καλά κάτσε να βγουν Terra και GW2 να δεις ποιος θα παίζει swtor μετά θα μείνετε τρεις και ο κούκος και φαντάσου η εταιρία είχε ένα διαμάντι στα χέρια της και αντί να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φτιάχνοντας ένα Open World Game το πέταξε στα σκουπίδια δημιουργώντας ένα τερατούργημα με instance χαρακτήρα που δεν μπορείς να βρεις κόσμο πουθενά εκτός από την capitol city ούτε να μιλήσεις στο chat μπορείς το game είναι στην ουσία single player με coop extensions αλλά η εταιρεία αποφάσισε να το βαπτίσει mmorpg μερικοί τσίμπησαν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 το game είναι στην ουσία single player με coop extensionsαλλά η εταιρεία αποφάσισε να το βαπτίσει mmorpg μερικοί τσίμπησαν ... Εμένα που δε μου αρέσουν τα multiplayer και λάτρεψα τα single player, παίζει να το λατρέψω δηλαδή;! Τελικά από αυτά που λέτε, έχετε ψάξει και έχετε βρει ότι το παιχνίδι δεν πάει καλά. Εντύπωση μου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 πάντως είναι αρκετά καλοστημένο και έχει ένα δυνατό story και όντος μπορείς να το συγκρίνεις ποιο πολύ με ένα single player παιχνίδι παρά με mmo. Είμαι ακόμα στην αρχή και αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι το πόσο υψηλής ποιότητας παραγωγή game είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 @Manuel δεν ξέρω να σου απαντήσω εγώ απλά γράφω τις εμπειρίες μου από το game αν θες να έχεις τις δικές σου δοκίμασε το και πες μας @chek2fire όντος τα video σε βάζουν για τα καλά μέσα στο game και απ ότι λένε δαπάνησαν μια περιουσία για να τα έχουν βεβαίως δεν είμαι σίγουρος για τη χρησιμότητά τους σε ένα mmo σίγουρα θα ταίριαζαν σε ένα sp-coop game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 και φαντάσου η εταιρία είχε ένα διαμάντι στα χέρια της και αντί να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φτιάχνοντας ένα Open World Game Star Wars Galaxies. Δεν έπιασε ποτέ, γιατί κι εκεί είχαν το διαμάντι, αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 οποιος παιζει Sith στον RP - PVE server Shaltin Tunnels και ψηνεται να κανουμε grind μερικα missions ας μου στειλει πμ. παιζω το 7 day free trial και λιωνω hardcore! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα