Xvipes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 μάλλον το πήγαινε προς "τα'λεγα εγώ, αλλά.. " Nuff said Και για να μην trolarw μόνο, να πω ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να δουν μερικές εταιρίες ότι το παν δεν είναι η διαφήμιση ΠΡΙΝ την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού αλλά το support μετά. Οι μόνες εταιρίες που το έχουν καταφέρει με τόση επιτυχία είναι η Ncsoft και η Blizzard so far. Ακόμα χειρότερα άτομα που το θεοποιούσαν το παιχνίδι εδώ μέσα σήμερα δε παίζουν καν(you know who you are! ) Tl;dr: Πριν αγοράσετε ένα παιχνίδι περιμένετε τα πρώτα reviews και ας είστε η 2η φουρνιά των high lvls p.s Δεν έχω σκοπό για κάποιο flame και σχόλια του τύπου "εμένα μου αρέσει αν δε σαρέσει μην παίζεις ή μην γράφεις" τα θεωρώ περιττά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 καταλαβαίνεις πόσο μέσα έχουν μπει ε ? από τη μια τους λυπάμαι λόγω απειρίας την πάτησαν από την άλλη δεν πληρώνω συνδρομή γιαυτο το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Φως φανάρι ήταν. Εγώ ούτε στο f2p δεν επιστρέφω όπως δεν επιστρέφω ion. Κοιταμε tera και GW 2 τορα (ισως και d3) Τα καλάθα μας πλέον είναι μινιατούρες που χωράνε ένα μολις κεράσι αλλά που θα πάει .. κάτι θα κάτσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Wow killer . . . Ta Ta Ta . . . Another one bytes the dust "Offline" game, με online συνδρομή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 και εγώ τώρα στις 16 του μήνα που τελειώνει το account μου στο eve λέω να το δοκιμάσω για κανα μήνα να δω τι λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Φως φανάρι ήταν. Εγώ ούτε στο f2p δεν επιστρέφω όπως δεν επιστρέφω ion. Κοιταμε tera και GW 2 τορα (ισως και d3) Τα καλάθα μας πλέον είναι μινιατούρες που χωράνε ένα μολις κεράσι αλλά που θα πάει .. κάτι θα κάτσει. ε βεβαία κοιτάμε μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί αλλά ας ποστάρω το εξής. http://www.gameconnect.net/gc/retail/news/43864/star-wars-old-republic-gets-free-weekend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 δωσε alts σαν companions στο legacy system και θα γουσταρουν ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Καλησπερα! Οποιος θελει ας μου ριξει ενα πμ για το account μου(Πωληση).Λεπτομεριες σε πμ 1000 Συγνωμη αν δεν επιτρεπετε στο τοπικ εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 SWTOR Class stories to continue “sooner rather than later” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Crew skill overhauls and tweaks noted in SWTOR Update 1.2 notes Another free-to-play weekend for SWTOR starts March 22 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2012 από mchls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Εχει τυχει σε κανεναν ετσι οπως παιζει να του crasharei στο desktop???ε σημερα μαμηθηκε ασχημα και δεν μπορουσα να παιξω πανω απο 30λεπτα -.- ελεος δλδ,δοκιμασα και κατι προτεινε αλλα εξακολουθει να το κανει... αρχιζει και κουραζει ασχημα... 5870 εχω με 12.1 driver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=y6y_1WQAewI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ppn89Nc29PQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μόλις εφτιαξα δύο χαρακτήρες έναν με rebuplic στον Tomb και έναν με empire στον Red eclipse, Το game έχει φοβερά κηνιμοταγραφική αισθητική για mmo με μεγάλα video σε διάρκεια στο login και φυσικά με το κορυφαίο πριν ξεκινήσεις το game τους υπότιτλους σήμα κατατεθέν των ταινιών. Φοβερή στιγμή που περιγράφει την κατάσταση και ακούς και την γνωστή μουσική. Τώρα σαν gameplay δεν έχω προλάβει να δω και πολλά πάντως έχω πάνω από ένα χρόνο να ασχοληθώ με κάποιο κλασικό pve mmo γιατί τον τελευταίο καιρό έπαιζα μόνο sandbox mmo. Θα παίξω κυρίως με τον jedi χαρακτήρα και θα ποστάρω φυσικά περισσότερες εντυπώσεις από το game. Πάντως σαν στήσιμο και γενικά ο σχεδιασμός του κόσμου του από τα πρώτα που είδα είναι φοβερός και πιστός στο πνεύμα του lore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα