Han Solo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) παιζει κανενα site opου μπορω να το αγορασω σε καλη τιμη σε digital copy ??? στο http://www.play.com/Search.html?searchstring=swtor&searchsource=0&searchtype=allproducts το εχει 38 ευρω . στο στελνουν τσαμπα και ερχεται μεσα σε δυο μερες το κουτι. ειναι εγγυηση Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2012 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 τον επομενο μηνα θα μπει το patch 1.2 που ενσωματωνει και την λειτουργια του legacy system και παρα πολλες αλλες νεες δυνατοτητες . οποιος θελει να δει την πληρη λιστα με το τι ερχεται διαβαστε και δειτε το βιντεο στο swtor.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 shameless adv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 το patch 1.2 που θα μπει τον απριλιο φερνει και τα heroic abilities Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounabi22 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 οποιος θελει 7 day game trial ας μου στειλει pm το mail του.μεχρι 3 ατομα μπορω να στειλω trial code. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 οποιος θελει 7 day game trial ας μου στειλει pm το mail του.μεχρι 3 ατομα μπορω να στειλω trial code. Και απο μένα το ίδιο.Όποιος θέλει να μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=B5u3pnH9rSQ UI Customisation Legacy System Καλύτερα (επιτέλους ) textures κλπ Nice. Αλλά να δω πότε θα ξαναπαίξω, γιατί είμαι απασχολημένος με το ME3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Σωστά, όταν υπάρχουν ΜΕ3 και Skyrim τι τα θέλουμε τα MMO's; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 λοιπον το πηρα το game αλλα εκανα μαμακια και μπηκα σε σερβερ με πολυ λιγο κοσμο ...παιζει καποιος σερβερ με ελληνες η κανενα Guild απο τα παιδια απο το insomnia ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Εδώ μπορείς να δεις πως διακυμαίνεται ο κάθε server http://www.torstatus.net/shards/eu Απο προσωπική άποψη,εγώ ήμουν στον Bloodworthy που είχε αρκετό κόσμο (όχι όσο στην αρχή αλλά ικανοποιητικό)και είχα δει αρκετούς Έλληνες.Ο Legions of Lettow νομίζω έχει τους πιο πολλούς Έλληνες αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 δεν υπαρχει κανενα guild ελληνικο δλδ ?? επισης τι πρεπει να ξερω για το Pvp ?? σε ποιες περιπτωσεις μπορει να επιτεθει παικτης σε παικτη ?? στα warzones ποτε λεει να μπεις και τι ειναι ακριβως ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Αν βρεις κάποιον παίκτη απο το αντίπαλο faction μπορείς να επιτεθείς κανονικά.Στα warzones μπαίνεις απο το 10 level και ύστερα, και έχει όλους τους παίκτες με 49 level stats μέχρι να φτάσεις 50 level που είναι και το max μέχρι στιγμής.Βέβαια όσο πιο μικρός είσαι θα έχεις το μειονέκτημα στα skill σου που θα είναι πιο μικρό level σε σύγκριση με το να ήσουν κανονικά 49(πάντα για τα warzones).Τέλος στα warzones παίρνεις exp και εκεί κανονικά αλλά συγκριτικά με το κανονικό farming(quests κτλπ) είναι περίπου 20% πιο αργό αλλά αν ξεκινήσεις απο μικρό level θα έχεις το πλεονέκτημα στο ότι θα παίρνεις exp για το valor το οποίο χρησιμεύει για να πάρεις τα pvp items του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astraleme Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει ένα Trial στο [email protected]; Θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ. Edit:Ήρθε merci. Αντε να δούμε τι θα δούμε αφού κατεβάσω 25gb..To WoW είναι 22 μετά απο 3 Expansion και το SWTOR 25 με το καλημέρα. Απο τη μια καλό αυτό σημαίνει content. Εχω καλό προαίσθημα.Είδωμεν. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2012 από astraleme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 σε σπηλιά ήσουν τους τελευταίους 2 μήνες ? απορώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 σε σπηλιά ήσουν τους τελευταίους 2 μήνες ? απορώ ... τα παραλες, εδώ άλλοι ανακαλύπτουν τώρα την μούμια το wow, τσέκαρε λίγο το thread του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα