Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τις εταιριεες τις συμφερουν τα free 2 play γιατι βγαζουν πολυ περισσοτερα χρηματα απο τους "αρρωστους" για γρηγορη πρωτια και αντικειμενα.

ομως χανετε καθε ενοια ανταγωνισμου αναμεσα στους παικτες και ετσι εχουν πολυ λιγοτερους παικτες αυτα τα mmo.

το wow αν γινοταν free 2 play θα εχανε σε μια νυχτα ολα τα sub των φαρμερ που συντηρουνται ακριβως απο το heroic item grinding και το underground market των mmos .

η blizzard σε αυτο το κομματι εχει δειξει καλο προσωπο κρατωντας ισες αποστασεις απο ολους . και ξερει ποιοι "βαζουν τον αυτοματο" και ριχνει περιοδικα bans και ξερει να δημιουργει polished features ingame .

εδω η τριπλετα bioware - ea - lucasarts τα "σκ@!τωσε κανονικα με τον bugged illum στο end game pvp κομματι και τα αστεια nightmare raids στο end game pve κομματι + οτι εδωσε την δυνατοτητα και στην κουτσι μαρια με το υπερβολικο και παραλογο pvp rewarding να γεμισουν 50αρηδες οι servers σε ελαχιστο χρονο απο την εναρξη του παιχνιδιου .

Για τα αστεία nightmare raids θα διαφωνήσω. Όταν κρίνεις τον βαθμό δυσκολίας ενός operation, δεν θα τον κρίνεις σύμφωνα με το πόσο δυσκολεύτηκες με το guild σου να κάνεις clear, αλλά πόσο δυσκολεύονται τα pugs να ρίξουν το content. Στο server μου τουλάχιστον( που είναι πολύ δυνατός server με πολύ κόσμο), nightmare clear από pug δεν έχει γίνει. Και μάλιστα τα guilds που έχουν κάνει nightmare clear(empire side) είναι σχετικά λίγα(4 ή 5). Οπότε δεν καταλαβαίνω πού βλέπεις το αστείο. Φτιάξε ένα pug και πήγαινε Karraga's nightmare. Αμφιβάλλω αν θα δείτε ποτέ τον Jarg and Sorno. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε νομίζω ότι η δυσκολία σε raid καθορίζεται από το πόσο τα pugs μπορούν να το βγάλουν. Αυτό απλά καθορίζει πόσο γελοία έχουν φτάσει να είναι.

Από εκείνη τη μέρα και μετά λοιπόν, όλα τα παιχνίδια της Microsoft κατεβαίνουν πειρατικά χωρίς καν δεύτερη σκέψη.

μπουχ μπουχ...

ολα τα παιχνιδια κατεβενουν πειρατικα...

απο τοτε που εμαθα να κατεβαζω εχω αγορασει 2 παιχνιδια (και μαλιστα 20ευρω το καθενα)

το Call of Duty World at War επειδη ειχα πορωθει ε, και λεω δεν γ@μ!Εται ας το αγορασω 20ε ειναι

και το Battlefield 3 επειδη ηξερα οτι με πειρατικο δεν εχει online το ειδα και 20ε προσφορα και το τσιμπησα

btw

ποιο star wars αξιζει περισσοτερο?

Wrong. Το θέμα είναι κατα πόσο ο μέσος παίκτης μπορεί να κάνει clear το content. Εν προκειμένω τα pugs. Δεν καθορίζουν τον βαθμό δυσκολίας του PvE content τα guilds που κάνουν τα world firsts ούτε τα realm firsts. Και οι εταιρίες αυτό κάνουν track.

Wrong. Το θέμα είναι κατα πόσο ο μέσος παίκτης μπορεί να κάνει clear το content. Εν προκειμένω τα pugs. Δεν καθορίζουν τον βαθμό δυσκολίας του PvE content τα guilds που κάνουν τα world firsts ούτε τα realm firsts. Και οι εταιρίες αυτό κάνουν track.

τότε θα μιλάμε για ακόμα μία αποτυχία και τίποτα παραπάνω κατα την γνώμη μου. αν κάτι διαφορετικό έχει το star wars απο το wow, ειναι μια ευκαιρία να καλύψει τα λάθη του WoW.. δεν ειναι δυνατόν να νοιάζεται μια εταιρία για το τι κάνει ο "μέσος χρήστης". και που νοιάστηκε η blizzard για να πάρουν όλοι απο έναν δράκο τι έγινε? εγώ σιχάθηκα το game όταν έμπαινα ogrimmar και ήταν παντού δράκοι. ξενέρωσα. και πιστεύω και πολύς κόσμος ακόμα

τότε θα μιλάμε για ακόμα μία αποτυχία και τίποτα παραπάνω κατα την γνώμη μου. αν κάτι διαφορετικό έχει το star wars απο το wow, ειναι μια ευκαιρία να καλύψει τα λάθη του WoW.. δεν ειναι δυνατόν να νοιάζεται μια εταιρία για το τι κάνει ο "μέσος χρήστης". και που νοιάστηκε η blizzard για να πάρουν όλοι απο έναν δράκο τι έγινε? εγώ σιχάθηκα το game όταν έμπαινα ogrimmar και ήταν παντού δράκοι. ξενέρωσα. και πιστεύω και πολύς κόσμος ακόμα

Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά διαφωνεί με εσένα και με εμένα η πραγματικότητα. Εμείς μπορεί να ξενερώνουμε αλλά εκατομμύρια casuals χαίρονται με τους δράκους τους και επιμένουν για αυτό το λόγο να πληρώνουν τα 12e το μήνα. Και αυτό ενδιαφέρει τις εταιρίες. Ο πολύς κόσμος να είναι happy. Money talks...

παλικάρια όλα τα λεφτά για τον casual player

είναι το dungeon finder

και ούτε οι δράκοι ούτε λοιπές παπαριες

μακάρι να είχε και το swtor

όλα τα άλλα τα συγχωρούσα

παιζοντας 6 χρονια wow dota Κ μετα Lol .

περα απο το wow δν εχω βρει τπτ να με συγκηνησει κ μηλαω για gameplay εδω κ 2 χρονια εχω παρατησει τα games γτ οτι επαιζα δν μ αρεσε ως gameplay το pve k ειδικα το pvp του wow στο 70 δν θα ξανβγει συστηχως ποτε.

k aion επαιξα κ starwars.για pve καλα ειναι στο pvp για μενα ολα χολενουν ειναι πολυ αδυναμα κ φενετε μονο η blizzard να μπορει να βγαλει σοβαρα παιχνδια π.χ το pvp του diablo 3 απο βιντεο που το εχω δει μ αρεσε οταν με το καλο βγει θα εχω ολοκληρωμενη αποψη ...

μονο η blizzard μπορει να βγαλει κατι σοβαρο παλι, τι να συγκρηνω οτι μου βγαλανε L2 k aion με χειροτερο gameplay απο ενα game που βγηκε το 2006 ?

το starwars για μενα στο pvp θελει πολυ δουλια ακομα κ αυτο γτ το wow ξεπερασε τις προσδοκιες ολων μας κ ειναι μετρο συγκρισης (καλως η κακως οταν εχει πορσε κ σου πουν παρε το yugo k οδηγα μετα δν γουσταρεις)

περα απο το wow δν εχω βρει τπτ να με συγκηνησει κ μηλαω για gameplay εδω κ 2 χρονια εχω παρατησει τα games γτ οτι επαιζα δν μ αρεσε ως gameplay το pve k ειδικα το pvp του wow στο 70 δν θα ξανβγει συστηχως ποτε.

k aion επαιξα κ starwars.για pve καλα ειναι στο pvp για μενα ολα χολενουν ειναι πολυ αδυναμα κ φενετε μονο η blizzard να μπορει να βγαλει σοβαρα παιχνδια π.χ το pvp του diablo 3 απο βιντεο που το εχω δει μ αρεσε οταν με το καλο βγει θα εχω ολοκληρωμενη αποψη ...

μονο η blizzard μπορει να βγαλει κατι σοβαρο παλι, τι να συγκρηνω οτι μου βγαλανε L2 k aion με χειροτερο gameplay απο ενα game που βγηκε το 2006 ?

το starwars για μενα στο pvp θελει πολυ δουλια ακομα κ αυτο γτ το wow ξεπερασε τις προσδοκιες ολων μας κ ειναι μετρο συγκρισης (καλως η κακως οταν εχει πορσε κ σου πουν παρε το yugo k οδηγα μετα δν γουσταρεις)

Τσέκαρε πάλι το l2. και εγώ της ίδιας άποψης ήμουν με εσένα αλλά με κέρδισε το l2 έτσι όπως το κάνανε :)

off topic : και γω είχα μπλέξει με wow και αρένες, και κουβαλάω τα ίδια μυαλά με σένα, έχοντας απογοητευτεί απ'ολα τα άλλα pvpaδικα mmo, μπήκα όμως beta tera και έπαθα εγκεφαλικό με το combat system, αιώνες μπροστά απ'οτι παίζει στην πιάτσα, τσέκαρε το και θα με καταλάβεις..

σαφως κ θα τ κανω φιλε μου κ θα ενημερωσω κ για το runes of magic τι παιζει αν ενδιαφερετε κανει γτ ειναι κ free το allods π.χ ηταν μεγαλη απατη .

το rift μετα μ αρεσε ανα ειναι κλονως κ δν με εψησε.

Οποια Guild θελει να δει πρωτη και φυσικα να βοηθησει στην απαλλοιφη των bug του μεγαλου update 1.2 πρεπει να στειλει e-mail στην bioware συμφωνα με την διαδικασια που αναγραφεται στην σελιδα http://www.swtor.com/test-center/news/313754

πηγη : http://www.swtor.gr/el/content/jovethgonzalez-public-test-server-looking-high-level-guilds-game-update-12-testing

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...