Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά τα λες φίλε αλλά για εμένα τα λεφτά που ξοδεύτηκαν στους ηθοποιούς ήταν ακόμα ένα λάθος στην λίστα των λαθών της bioware.

Τα mmos στοχεύουν κυρίως στα subscriptions εκεί είναι το ζουμί και αυτοί αποφάσισαν να ξοδέψουν ένα τεράστιο μέρος των resources σε κάτι που στο level 50 Και μετά είναι άχρηστο.

Δεν λέω ωραίο ήταν το leveling αλλά μετα.... F2p !

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προφανως εισαι ενθερμος υποστηρικτης της blizzard

Τύπος με forum name Han Solo θα μας πει και fanboys.... θα μας τρελανεις ρε Ελένη Λουκά Παπαδήμο....

Δημοσ.

Τύπος με forum name Han Solo θα μας πει και fanboys.... θα μας τρελανεις ρε Ελένη Λουκά Παπαδήμο....

χαχαχαχαχαχαχααχχααχχα

Δημοσ.

Καλά τα λες φίλε αλλά για εμένα τα λεφτά που ξοδεύτηκαν στους ηθοποιούς ήταν ακόμα ένα λάθος στην λίστα των λαθών της bioware.

Τα mmos στοχεύουν κυρίως στα subscriptions εκεί είναι το ζουμί και αυτοί αποφάσισαν να ξοδέψουν ένα τεράστιο μέρος των resources σε κάτι που στο level 50 Και μετά είναι άχρηστο.

Δεν λέω ωραίο ήταν το leveling αλλά μετα.... F2p !

σαν καταναλωτης δεν θελω να το κανουν free to play γιατι ειναι gamebreaking για μενα. τα f2p mmo τελικα κοστιζουν πολυ περισσοτερο απο αυτα με συνδρομη και προκαλουν σοβαρη ζημια στην τσεπη των παικτων.

οποιος ειναι δυσπιστος ας ρωτησει κανεναν που επαιξε f2p παιχνιδια και θα μαθει οτι 'προκυπτουν" συνεχως καινουργιες αναγκες που φυσικα εξελισσονται σε εξοδα του παικτη .

με συνδρομη και μονο αν θελουμε να τα παμε καλα με το παιχνιδι και με την bioware αλλιως ... απο εδω πανε και αλλοι ;)

Δημοσ.

Επειδή έψαξα και δεν βρήκα, τι μας έλεγες;

Σε λιγότερο από 1 χρόνο θα έχει γίνει και αυτό free 2 play.

Με ότι συνεπάγεται

Δημοσ.

έλιωσα το ΑΙΟΝ κοντά 3 χρόνια από το κινέζικο πριν βγει εδώ...για μένα τελείωσε με την ανακοίνωση ότι έγινε F2P (ή Pay to win)...ήδη έχει πολλούς cheaters το game και η εταιρία που το αναλαμβάνει είπε ότι θα επαναφέρει τους μπαναρισμένους για second chance (ΛΟΛ)...πλέον χωρίς έλεγχο θα γίνει Ο ΧΑΜΟΣ από cheaters

για μένα μόνη ελπίδα το TERA που δείχνει πολύ καλό και με innovating σύστημα στόχευσης

sorry για το offtopic

κλασικος Γιαπωνεζοσ φαρμερ μου ακουγεσε...τι περιμενες

Δημοσ.

κλασικος Γιαπωνεζοσ φαρμερ μου ακουγεσε...τι περιμενες

Κορεάτης φάρμερ είμαι...γιαπωνέζοι είναι οι σαμουράι και οι νίντζα

Δημοσ.

τις εταιριεες τις συμφερουν τα free 2 play γιατι βγαζουν πολυ περισσοτερα χρηματα απο τους "αρρωστους" για γρηγορη πρωτια και αντικειμενα.

ομως χανετε καθε ενοια ανταγωνισμου αναμεσα στους παικτες και ετσι εχουν πολυ λιγοτερους παικτες αυτα τα mmo.

το wow αν γινοταν free 2 play θα εχανε σε μια νυχτα ολα τα sub των φαρμερ που συντηρουνται ακριβως απο το heroic item grinding και το underground market των mmos .

η blizzard σε αυτο το κομματι εχει δειξει καλο προσωπο κρατωντας ισες αποστασεις απο ολους . και ξερει ποιοι "βαζουν τον αυτοματο" και ριχνει περιοδικα bans και ξερει να δημιουργει polished features ingame .

εδω η τριπλετα bioware - ea - lucasarts τα "σκ@!τωσε κανονικα με τον bugged illum στο end game pvp κομματι και τα αστεια nightmare raids στο end game pve κομματι + οτι εδωσε την δυνατοτητα και στην κουτσι μαρια με το υπερβολικο και παραλογο pvp rewarding να γεμισουν 50αρηδες οι servers σε ελαχιστο χρονο απο την εναρξη του παιχνιδιου .

Δημοσ.

Στην προσπάθεια μου να αγοράσω το Star Wars the Old Republic, μπερδεύτηκα και μάλιστα δύο φορές.

Το αγόρασα από το Origin, αλλά παρόλο που το αγόρασα στο Origin Menu, δεν έβλεπα το παιχνίδι. Αυτό έγινε μάλλον επειδή το παιχνίδι δεν το είχα κατεβάσει από το Official Site. Να σας πω την αλήθεια ακόμα δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έγινε.

Έτσι λοιπόν μπήκα και στην επίσημη σελίδα και το αγόρασα ξανά, νομίζοντας ότι την πρώτη φορά δεν το αγόρασα τελικά. Είχα υποψιαστεί βεβαίως ότι ίσως το έχω αγοράσει δύο φορές. Μάλιστα αγόρασα την Special έκδοση, με κάποια Items - παιχνίδια που σου δίνει, όπως ολόγραμμα που χορεύει, πιστόλι φωτοβολίδας, κλπ.

Αγόρασα μετά από λίγες μέρες και για έναν φίλο μου το παιχνίδι στην απλή έκδοση αυτή την φορά και μπερδεύτηκα πάλι. Το αγόρασα και εκεί δύο φορές και πάλι είχα υποψιαστεί ότι ίσως έγινε αυτό.

Λίγες μέρες αργότερα είδα στο Webanking, ότι έχω χρεωθεί 75€ / 75€ / 55€ / 55€. Ίδρωσα λίγο εκείνη την ώρα.

Επί τόπου μπήκα στο Site της Origin και έψαχνα τηλέφωνο ή κάτι τέλος πάντων, ώστε να μιλήσω με κάποιον άνθρωπο να του πω για το μπέρδεμα.

Πράγματι λοιπόν, υπήρχε Live Chat και είχε αναμονή 18 λεπτά. Και 2 ώρες να είχες θα περίμενα βέβαια.

Βγήκε κάποιος και του εξήγησα πως έχει. Μάλιστα του έδωσα τους κωδικούς χρέωσης για κάθε αγορά. Του είπα ότι αγόρασα το παιχνίδι τόσο από Origin, όσο και από την EA. (Ακόμα και τώρα δεν έχω καταλάβει τι έκανα).

Με ρώτησε "Από εμένα τι θέλετε" (στα αγγλικά).

Εκείνη την ώρα είπα "Ωχ!".

Του είπα αν είναι εύκολο να δει αν έχω χρησιμοποιήσει τα Account της Origin και αν ναι, να μιλήσω με την EA. Αν όχι να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Από τη στιγμή δηλαδή που έχω αγοράσει το παιχνίδι 4 φορές και έχω 2 Accounts, τα άλλα δύο που δεν τα έχω χρησιμοποιήσει να επιστραφούν.

Μου ζήτησε τα τέσσερα τελευταία νούμερα της κάρτας μου και του τα έδωσα καθώς και τα Username κάθε Account. Το δικό μου το θυμόμουν, του φίλου μου όχι τόσο καλά. Του το είπα ωστόσο, αλλά τον ενημέρωσα πως δεν ήμουν σίγουρος.

Μου είπε λοιπόν ότι θα γίνει επιστροφή στην τάδε και στην τάδε αγορά. Και οι δύο αγορές ήταν 75€ και 75€.

Μου έκανε εντύπωση γιατί εγώ είχα αγοράσει την Special έκδοση που κόστιζε τόσο (75€). Φαντάστηκα όμως ότι εγώ τα έχω μπερδέψει και ότι αυτός αποκλείεται να κάνει λάθος, αφού βλέπει ποιος λογαριασμός είναι Active.

Πράγματι λοιπόν μου είπε ότι έκανε την επιστροφή και εγώ μετά από μία εβδομάδα βρήκα τα χρήματα στον λογαριασμό μου.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έγινε, πάντως είμαι έμπειρος χρήστης με αγορές μέσω Internet και την πάτησα. Φαντάζομαι ότι και άλλοι θα είχαν πρόβλημα με την αγορά του SWTOR. Τι να πω; Πάντως τέλος καλό, όλα καλά.

:)

Δημοσ.

αφού σου έκανε επιστροφή χρημάτων μη μιλάς καθόλου

εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στην αγορά του game

δεν ξέρω που μπερδεύτηκες

καλό κάψιμο

Δημοσ.

Μαγκιά της EA.

Εγώ όταν αγόρασα από steam το Street Fighter IV και το πέρασα σε suspended λογαριασμό του Windows Live (ο οποίος δεν ήξερα ότι ήταν suspended αλλά είχε γίνει, μου είπαν από την MS Hellas, όταν ήρθε επίσημα η υπηρεσία στην Ελλάδα) όχι λεφτά δεν πήρα πίσω, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να το παίξω online. Η απάντηση της Ms ήταν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Καλό ε?

Από εκείνη τη μέρα και μετά λοιπόν, όλα τα παιχνίδια της Microsoft κατεβαίνουν πειρατικά χωρίς καν δεύτερη σκέψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...