Watt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ασχετο, αλλα και τι δεν θα εδινα για ενα sandbox mmo στο κοσμο των Forgotten Realms. Ό,τι πιο κοντά σε αυτό που ζήτησες: http://www.ddo.com/underdark/ Λίγες παραπάνω λεπτομέριες: http://forums.ddo.com/showthread.php?t=359286 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Το SWTOR είναι μόνο 1.5 μήνα στην αγορά και βγάλατε ότι πήγε άπατο χμμμ πολύ ενδιαφέρον... χαχα πέστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 DDO έπαιζα 3κατι χρόνια από την αρχή που βγήκε μέχρι που κουράστηκα αλλά το guild μου ακόμα παίζει και ακμάζει (Ghallanda server αν δεν κάνω λάθος, Legends of Ancient Greece το όνομα με αρκετά άτομα για Ελληνικό guild). Το swtor από την στιγμή που παίζω από το early access καθημερινά μπορώ να έχω άποψη και να λέω ότι πήγε άπατο, αν δεν την ενστερνίζεσαι καλά κάνεις αλλά μετά από τόσα και τόσα MMOs μπορεί πλέον κάποιος να ξέρει πότε κάτι πάει άπατο και F2P δρόμο και πότε όχι από τον πρώτο μήνα. όταν το 30% του ελάχιστου end game του απλά δεν λειτουργεί (Ilum), το ένα faction του είναι ανύπαρκτο (Republic) και τα raids του είναι 2 που από την 2η βδομάδα ζωής του παιχνιδιού τα guilds τα φαρμάρουν σε nightmare mode τι άλλο θες για να καταλάβεις ότι πάει άπατο; Το ότι θα φτιάξει το όλο θέμα στην πορεία δεν νοιάζει κανέναν, δεν πληρώνει κανείς για να παίξει κάτι που θα φτιάξει σε 3 μήνες. Κρίμα γιατί ξεκίνησα να παίζω με μεγάλη όρεξη και με την ελπίδα ότι θα είναι το νέο ΜΜΟ που θα με κρατήσει αρκετούς μήνες. Αλλά εδώ πέρα ούτε τα armor δεν ασχολήθηκαν να φτιάξουν να είναι cool. To essence των ΜΜΟ που είναι να έχεις gear για να πουλάς μούρη. Όλοι οι Jedi φοράνε κουρέλια, όλοι οι smuggler φοράνε μπέρτες σαν τον Superman, speeder της προκοπής 3-4 με το ζόρι κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ό,τι πιο κοντά σε αυτό που ζήτησες: http://www.ddo.com/underdark/ Λίγες παραπάνω λεπτομέριες: http://forums.ddo.com/showthread.php?t=359286 Thanks δεν ειχα υποψιν μου το expansion! Δυστυχως το DDO δεν μου αρεσει σαν παιχνιδι. Θα ηθελα ολοκληρο το Faerun σε ενα sandbox τιτλο ομως, με open world pvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ενημερωτικά, το παιχνιδάκι πάει μια χαρά Just saying Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Θα ηθελα να δώ στατιστικά με subscriptions μετά την 2η ανανέωση (σε καμια ευδομάδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Θα ηθελα να δώ στατιστικά με subscriptions μετά την 2η ανανέωση (σε καμια ευδομάδα) Βλέπεις το server status το ίδιο είναι. Υ.Γ. 74 άτομα στο Fleet atm. All hail Republic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Το SWTOR είναι μόνο 1.5 μήνα στην αγορά και βγάλατε ότι πήγε άπατο χμμμ πολύ ενδιαφέρον... Αστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 μεχρι να βγει το Diablo3 θα ασχολουμαι με tor, αλλά μετά πολύ δύσκολα θα με κρατήσει γιατι δεν βλεπω να προσπαθουν και πολυ να το βελτιώσουν. Βιαστηκαν να το βγαλουν, το game εναι ακομα σε beta status. Και το ειχε δηλωσει ο CEO της Blizzard οτι θα παει απατο σε λιγο καιρο... p.s. Κριμα γιατι το space combat κομματι, θα ειχε πολυ ψωμί αν το προσεχανε λιγο παραπάνω...Τοσο δυσκολο είναι να κανεις space pvp ? Συμπερασμα? Μονο η Blizzard μπορεί και το εχει αποδειξει ΟΛΕΣ τις φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Τα mmos δεν τελειωσαν καθόλου. Απλά υπάρχει ενα μεγάλο θέμα. Απο την μία έχεις το wow που σήκωσε τον πύχη υπερβολικά ψηλά το ξεφτέλισε (ανεξάρτητα τι λέει ο καθένας αυτή είναι η προσωπική μου άποψη). Από την ημέρα που κυκλοφόρησε ήταν έτη φωτός μπροστά απο τον ανταγωνισμό όχι σαν τα σημερινά που με το ζόρι αγκομαχούν να καταφέρουν τα βασικά. Όταν βγήκε το WoW ποιός ήταν ο ανταγωνισμός που ήταν έτη φωτός καλύτερο; UO; DAOC; EVE; SWG (πριν το NGE); To WoW ακόμα και σήμερα δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα PvE παιχνίδι που υποστηρίζει multiplayer. Και δυστυχώς όλοι αποτυχάνουν γιατί προσπαθούν να το αντιγράψουν. Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να βγάλει το grindfest πέρα σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 μεχρι να βγει το Diablo3 θα ασχολουμαι με tor, αλλά μετά πολύ δύσκολα θα με κρατήσει γιατι δεν βλεπω να προσπαθουν και πολυ να το βελτιώσουν. Βιαστηκαν να το βγαλουν, το game εναι ακομα σε beta status. Και το ειχε δηλωσει ο CEO της Blizzard οτι θα παει απατο σε λιγο καιρο... p.s. Κριμα γιατι το space combat κομματι, θα ειχε πολυ ψωμί αν το προσεχανε λιγο παραπάνω...Τοσο δυσκολο είναι να κανεις space pvp ? Συμπερασμα? Μονο η Blizzard μπορεί και το εχει αποδειξει ΟΛΕΣ τις φορές. προφανως εισαι ενθερμος υποστηρικτης της blizzard . η fanbase του swtor ειναι τεραστια και τσαμπα περιμενετε να το "τελειωσετε¨ το παιχνιδι με κουφιες γνωμες στο ιντερνετ . το παιχνιδι δεν ειναι beta οπως και δεν υπαρχει κανενας λογος για space pvp . ας φτιαξουν το open world pvp στο tattoine και το pvp end game και ας μην βαλουν ποτε space pvp Βλέπεις το server status το ίδιο είναι. Υ.Γ. 74 άτομα στο Fleet atm. All hail Republic τα ειπαμε , να μην τα ξαναλεμε . το παιχνιδι ειναι heavy instanced και μοιραζετε ο κοσμος παντου και σε πολλα intances οπως ειναι τα flashpoints και τα warzones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 To WoW ακόμα και σήμερα δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα PvE παιχνίδι που υποστηρίζει multiplayer. Και δυστυχώς όλοι αποτυχάνουν γιατί προσπαθούν να το αντιγράψουν. Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να βγάλει το grindfest πέρα σήμερα. Χμμ επαιζα wow 4-5 χρόνια και μετά τον 1ο χρόνο δεν είχα μπεί ουτε σε 5άρι instance και μιλαώ ΠΟΤΕ για 4 χρόνια. Απο pve μονο Molten Core και λίγο BWL. Αλλά ξέχασα εδώ pvp θεωρείται μόνο το zergfest όλα τα άλλα τρώνε άκυρο. Είχα κάνει φοβερά raids στο ogrimar οργανωμένα τέλεια κτλ αλλά δεν μπορώ να πώ ότι αυτό ηταν το αγαπημένο μου είδος pvp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει ένα πράγμα με πείραζε από τα bugs, to ability delay και τα ability που σκάλωναν και το έφτιαξαν τελικά. Πλέον το responsiveness είναι μια χαρά. To μόνο που μπορεί να απωθεί κάποιους σκληροπυρηνικούς pvpers είναι τα animation που κάνουν κάποια θεωρητικά instant abilities να μην είναι ακριβώς instant. Αυτό δε νομίζω να αλλάξει. Τα συνεχόμενα patch πάντως είναι κάτι θετικό για μένα. Κατά τα άλλα ρε παιδιά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω αν δυσκολεύεστε να βρείτε groups γιατί από την αρχή παίζω με φίλους pve και pvp. Επίσης το content μια χαρά μου φαίνεται. Δεν ξέρω αν έχετε καθαρίσει όλα τα nightmare mode για πλάκα, εγώ ακόμα στα hard είμαι και σε ένα μήνα μπαίνει καινούριο content. Υποθέτω κάποιος που παίζει hardcore θα τα χει κάνει clear ήδη, αλλά αυτές οι εποχές έχουν περάσει για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 τα ειπαμε , να μην τα ξαναλεμε . το παιχνιδι ειναι heavy instanced και μοιραζετε ο κοσμος παντού και σε πολλα intances οπως ειναι τα flashpoints και τα warzones To fleet μπορεί να κρατήσει το 1 instance μέχρι 300. Αυτό το παράδειγμα το έδωσα για να δείξω την διαφορά Republic/Empire και όσο fanboy είναι ο ένας με την blizzard άλλο τόσο είσαι κ εσύ με την Bioware τότε. Μου λες ότι είναι heavy instanced λες και δε το ξέραμε εσένα περιμέναμε να μας το πεις, το θέμα είναι άλλο, ΞΕΡΕΙΣ γιατί είναι heavy instanced? Αν όχι, its called "useless hero engine" το οποίο δε μπορεί να είναι παραπάνω από 80 άτομα σε ένα σημείο και να κολλάει το σύμπαν. Το ότι είναι heavy instanced είναι η λύση του ποδαριού αντί να φτιάξουν το κανονικό πρόβλημα. Επίσης όταν σε ευρωπαϊκό server σε prime time έχει 80 στους republic και στον Swiftsure (West Coast) έχει την ίδια ώρα που είναι νωρίς το πρωί 300 καταλαβαίνεις διαφορά. Στην τελική κανείς δεν έκανε την ευχή του να πάει άπατο το παιχνίδι αλλιώς δεν θα χαλαγε ούτε λεφτά ούτε χρόνο γι'αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 To fleet μπορεί να κρατήσει το 1 instance μέχρι 300. Αυτό το παράδειγμα το έδωσα για να δείξω την διαφορά Republic/Empire και όσο fanboy είναι ο ένας με την blizzard άλλο τόσο είσαι κ εσύ με την Bioware τότε. Μου λες ότι είναι heavy instanced λες και δε το ξέραμε εσένα περιμέναμε να μας το πεις, το θέμα είναι άλλο, ΞΕΡΕΙΣ γιατί είναι heavy instanced? Αν όχι, its called "useless hero engine" το οποίο δε μπορεί να είναι παραπάνω από 80 άτομα σε ένα σημείο και να κολλάει το σύμπαν. Το ότι είναι heavy instanced είναι η λύση του ποδαριού αντί να φτιάξουν το κανονικό πρόβλημα. Επίσης όταν σε ευρωπαϊκό server σε prime time έχει 80 στους republic και στον Swiftsure (West Coast) έχει την ίδια ώρα που είναι νωρίς το πρωί 300 καταλαβαίνεις διαφορά. Στην τελική κανείς δεν έκανε την ευχή του να πάει άπατο το παιχνίδι αλλιώς δεν θα χαλαγε ούτε λεφτά ούτε χρόνο γι'αυτό ειναι heavy instanced για να γλυτωσουν λεφτα χρησιμοποιώντας λιγοτερους servers . το ιδιο κανουν ολες οι εταιρειες ... μα ολες ,ακομα και η blizard. μην περιμενεις να δεις συντομα βελτιωση σε αυτο το θεμα θα σου ελεγα μην περιμενεις καθολου ουτε απο αυτους αλλα ουτε και απο κανεναν γιατι ετσι κανουν πλεον ολοι .ακομα και η ncsoft τα τελευταια χρονια στο lineage 2 instances εβαλε για να γλυτωσει λεφτα σε hardware. μου αρεσει οτι λες για την hero engine λες και ξερεις τι κανει και τι οχι .φιλτατε η μηχανη σου λεω μια χαρα ειναι . http://www.heroengine.com/heroengine/server-systems/ " Segregate your geography into individual area servers. HeroEngine supports common areas, instanced areas, and hybrid approaches. Choose a heavily instanced style of game, or a seamless world, or some mixture in between, HeroEngine is designed to handle it all ! " και επι την ευκαιρια τα πολλα λεφτα χαλαστηκαν στο παιχνιδι οχι σε προγραμματιστες και γραφιστες αλλα σε ηθοποιους και ηχογραφησεις > http://www.swtor.gr/el/content/300-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1 ο ιδιοκτητης του swtor.gr περιγραφει πολυ καλυτερα τους λογους του μεγαλου ρισκου που δεν το εχω δει σε κανενα αλλο review site .συγκεκριμενα λεει τα εξις πολυ σωστα κατ' εμε . " α) το wow παίζεται σε mac και linux , το swtor είναι αμφίβολο ακόμα .οι μέχρι στιγμής ενδείξεις λένε όχι β) το wow έχει ήδη end game , to swtor θα έχει legacy system , το end game είναι ακόμα άφαντο. γ) το wow πάει για major update και έχει ήδη εγκαθίδρυσή μια α νοοτροπία που καταβροχθίζει κάθε νεο mmorpg . το swtor έχει να αντιμετωπίσει την ήδη υπάρχουσα νοοτροπία των παικτών που ψάχνουν να βρουν εναν νέο wow σε κάθε νέο mmorpg δ) to wow έχει ήδη 300 developers που αναπτύσσουν το παιχνίδι (ξέρεις ότι έχω φίλο προγραμματιστή του wow ) , το swtor σίγουρα δεν έχει τόσους πολλούς. ε) το wow προσφέρει απολαυστικό παιχνίδι στους casual players , το swtor ακόμα δεν έχει κάποιο πλάνο προσέγγισης των casual players . το από την μια καλό παιχνίδι για παλιά μηχανήματα και απο την αλλη τεράστια clients δεν συμβαδίζουν ζ) το wow έχει πάρει τον δρόμο του και κάνει μόνο εισπράξεις , to swtor έχει σίγουρα ενα πολύ μεγάλο άνοιγμα. σου το είπα και στο msn τα 300 εκατομμύρια μου φαίνονται λογικό ποσό αν εχει να πληρώσει ηθοποιούς και στούντιο ηχογράφησης .πόσο θα κοστίζει ένα expansion μόνο και μόνο για να πληρώσουν τους ηθοποιούς κάθε φορά ? κ.λ.π. " και αυτα τα ελεγε πριν κανα δυο χρονια , οχι σημερα [ Υποβλήθηκε από SkyWalker την Πέμ, 10/14/2010 - 09:33 ] και πεφτει μεσα σχεδον σε ολα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα