Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Όσον αφορά τα γραφικά στο RvR, φυσικά και υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και μάλιστα αρκετοί από τους προγραμματιστές της Bioware το αντιμετώπισαν σε άλλο τίτλο στο παρελθόν αποτελεσματικά.

Για ποιον παλιότερο τίτλο λέμε; :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

bigpic_718e73e68af5e17fc8bbabedabb38573.jpg

τα ugly που εχει χαρακτηρισει ο τυπος στο kotaku.com ειναι προφανως λογο του γεγονοτος οτι εχει προσθεσει antialiasing στις ρυθμισεις . to antialiasing δεν ομορφαινει παντα τα γραφικα , απλα αμβλυνει τις γωνιες στα πολυγωνα των textures

εχει και boobs γιατι ειναι γυναικα? :devil:

hahaha

ειναι εξογκωμένο το στερνο . κοινο φαινομενο στους στρατιωτες τυπου rambo απο την υπερβολικη εξασκηση. συμπερασμα δεν μπορει να βγει γιατι μπορει να προσθετει και ογκο και η armour

Και μόλις έκανα cancel στο sub γιατί βαρέθηκα να μην υπάρχει κόσμος στο Republic και μετά από 2 50αριδες δεν έχω καμία όρεξη να ανεβάσω empire μόνο και μόνο για να κάνω το ελάχιστο end game που έτσι κ αλλιώς έχει.

Τρομερό leveling experience αλλά από 'κει και πέρα τίποτα. 200+ σέρβερς και με το ζόρι 80 άτομα στο Fleet Prime Time.

Καμία πρόταση για κανένα άλλο παιχνίδι υπάρχει;

(Πολλοί λόγοι που την έκανα κιόλλας είπε το τυπάκι στο βίντεο πιο πριν)

Για την ώρα περιμένω τον θειό μου να μου φέρει το Kingdoms of Amalur αλλά και αυτό άντε καμιά βδομάδα να αντέξει λόγω του single player χαρακτήρα του. Κάτι σε F2P το οποίο δεν είναι dead; Το League of Legends το βγάζουμε απ'έξω γιατί αυτό δεν σταμάτησε και ποτέ αλλά έχει κουράσει κιόλλα.

Σε λιγες μερες ανοιγει το F2P AION.

Ναι ξερω, ειχε θεματακια το παιχνιδι, ειχα παιξει οταν ειχε πρωτοβγει.

Αλλα:

Η NcSoft εκανε F2P πριν λιγους μηνες το LineageΙΙ και το παιχνιδι εχει μαζεψει πολυ κοσμο, και αναμενεται επισης πολυς κοσμος στο AION.

Σαν παιχνιδι εχει βελτιωθει πολυ και δεν υπαρχει πλεον grinding για το lvlup.

Εχει πολυ pvp. Δεν υπαρχει περιπτωση σε server με νορμαλ πληθυσμο να μην βρεις να κανεις pvp.

Η παρεα μου και εγω θα το δοκιμασουμε μιας και ειναι τζαμπα, απο την στιγμη κιολας που οι περισσοτεροι απο αυτους επαιζαν και στο κανονικο.

Το μονο μελανο σημειο ειναι οτι θα υπαρχουν 3 ειδη account, Starer - Veteran - Gold.

http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/

To L2 απλά τελειώνει την πορεία του και όλοι πάνε για να το αποχαιρετήσουν. Ρε μπας και τα MMORPGs τελείωσαν και απλά δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Τα τελευταία MMOs (Warhammer, AoC, AION, RIFT, SWTOR) που υποτίθεται ήταν μεγάλα ονόματα και έπεσε πολύ λεφτό κλπ κλπ έχουν πάει όλα άπατα και το μόνο που μένει είναι -δυστυχώς- το WOW

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα mmos δεν τελειωσαν καθόλου. Απλά υπάρχει ενα μεγάλο θέμα. Απο την μία έχεις το wow που σήκωσε τον πύχη υπερβολικά ψηλά το ξεφτέλισε (ανεξάρτητα τι λέει ο καθένας αυτή είναι η προσωπική μου άποψη). Από την ημέρα που κυκλοφόρησε ήταν έτη φωτός μπροστά απο τον ανταγωνισμό όχι σαν τα σημερινά που με το ζόρι αγκομαχούν να καταφέρουν τα βασικά.

Απο την άλλη έχεις όλο αυτό τον κόσμο που έπαιζε wow που εντάξει περάσαν τόσα χρόνια δεν αντέχει άλλο, απλά γυρνάνε σε κάθε expansion και δοκιμάζoυν κάθε τι που βγαίναι μπας και..

και τέλος έχεις της εταιρίες να εκμεταλέβονται αυτη την κατάσταση κάνοντας αρπαχτές με games που είναι με το ζόρι 30% του wow. Ο κόσμος (όπως και εγώ) ψάχνει απελπισμένα κάτι να κολλήσει αλλά θέλει ένα 60% του wow και όχι μόνο feature wise μιλάμε ακόμα και τα απλά πραματα.. το animation το population τα mechanics κτλ. Οι εταιρίες δεν το νιώθουν οτι οι αρπαχτές τους απλά οδηγούνε σε f2p καταστάσεις και πουθενά αλλου.

Μπορεί να δοκιμάσω και εγώ το aion παλι το είχα παρατήσει level 28. Γενικά και εγώ είμαι στην ίδια φρίκη ψάχνω κάτι Online να παίξω που να αξίζει και το μόνο που υπάρχει ειναι το street fighter, για mmo νομίζω μόνο guild wars 2 έχει ελπίδες καθώς το d3 κρατάει σταθερά τα concept 12 αιτίας αλλά ποτε δεν ξες. Τα single player τα εχω κόψει.

Ημουν τόσο απελπισμένος που ηθελα να αγοράσω το unreal tournamet 3 αλλά είδα οτι δεν εχει λαο. Υπομονη λοιπόν, πάλι για επιστροφή στο pandaran με βλέπω. Αν η blizzard έβγαζε το wow με νέα μηχανή γραφικων 5-6 βαριές αλλαγές νέο interface ktl το πράμα θα τραβούσε άλλα 6-7 χρόνια.

Οι τεράστιες αλλαγες που έφερε το star wars το τρεομερό Innovation (drumroll)

1)full voice-over - Αχρηστο μετά το 50

2)Companion system - ασχετικά άχρηστο μετά το 50 αλλά οκ καλό consept

και εις βάρος αυτών απέτυχε σε όλα τα βασικά.

Με τέτοια μυαλά ..

Επεξ/σία από alex_000

Δυστυχως οι μονες ελπιδες που εχω ειναι

Guild Wars 2

Το MMORPG της CCP που βασιζεται στον κοσμο της Whitefolf (φοβερη εταιρια και φοβερο franchise)

To Titan οποτε δεησει και μας δωσει καμια πληροφορια η Blizzard, γιατι ετσι οπως πανε τα πραγματα μονο αυτη ισως καταφερει να επαναστατησει παλι στον χωρο.

Ασχετο, αλλα και τι δεν θα εδινα για ενα sandbox mmo στο κοσμο των Forgotten Realms.

έλιωσα το ΑΙΟΝ κοντά 3 χρόνια από το κινέζικο πριν βγει εδώ...για μένα τελείωσε με την ανακοίνωση ότι έγινε F2P (ή Pay to win)...ήδη έχει πολλούς cheaters το game και η εταιρία που το αναλαμβάνει είπε ότι θα επαναφέρει τους μπαναρισμένους για second chance (ΛΟΛ)...πλέον χωρίς έλεγχο θα γίνει Ο ΧΑΜΟΣ από cheaters

για μένα μόνη ελπίδα το TERA που δείχνει πολύ καλό και με innovating σύστημα στόχευσης

sorry για το offtopic

Offtopic η συζητηση αλλα anyways

To target system του Tera δεν ειναι καθολου innovative καθως πριν το ειχανε βαλει πραωτα το DN και το C9

Τα MMOs δεν πηγαν καθολου απατα απο θεμα πωλησεων

Και η Trion εβγαλε λεφτα με το Rift

Και η Bioware με το SWTOR

Αλλα και ολα τα υπολοιπα λιγο ως πολυ

Αν δεν εβγαζαν λεφτα δεν θα τα εφτιαχναν,δεν ειναι χαζες οι εταιρειες

Απλα ολα γινονται για το χρημα,αν περιμενετε οτι θα σκεφτουν τον gamer,να κατσουν να σκεφτουν κατι διαφορετικο κανετε λαθος

Εφοσον η συνταγη πετυχαινει δεν θα την αλλαξουν

Titan μην περιμενετε ακομα

GW2 ειναι μια ελπιδα μιας και δεν θα εχει subscription

Archeage ισως,αν και δεν ξερω πολλα ακομα

Tera πολυ grinding

Το ότι έβγαλαν τα λεφτά τους από τις πωλήσεις είναι άλλο θέμα. Άπατα πήγαν από θέμα lost customers/subs. Τα λεφτά τους θα τα βγάλουν από τα retail το θέμα είναι τι γίνεται από κει και πέρα.

Στη συζήτηση για το TOR και τα άλλα MMORPG της αγοράς δεν έχω δει να αναφέρεστε στο Eve Online, Σκληροπυρηνικό μεν, καινοτόμο και επιτυχημένο δε.

Από θέμα κόσμου και developer το Vampire Online είναι μεγάλη ελπίδα όντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...