Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ok θα σας ενημερωσω για λεπτομερειες xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί πιο MMO έχει καλό World PvP?Μη τρελαθούμε κιόλας...Εκτός και αν είστε της εποχής L2 που έπαιρνες karma όποιον ήθελες...Εγώ στον server μου στο ilum έχω δει και 50v50 μάχες... μάλλον μια καλύτερη έρευνα στο population των server δεν είναι κακή.Προφανώς αν είσαι σε low population θα είναι σαν να είσαι στο μικρό σπίτι στο λιβάδι....Γενικά απο το παιχνίδι εγώ έχω πολλά θετικά, τα warzones έχουν και την πλάκα τους και το ξιλίκι τους, θα μπορούσαν σίγουρα να είναι περισσότερα αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει και αυτό.Το legacy system θα περαστεί στα επόμενα patch.Γενικά δεν ρίχνεις 200μύρια για να φτιάξεις μια πατάτα.Σίγουρα έχει αρκετές ατέλειες αλλά όχι τόσες ώστε να το κάνουν κακό παιχνίδι.Τέλος η μηνιαία συνδρομή είναι 13Ευρώ και όχι 15 όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Τι ερευνα να κανεις αν παιζεις την μερα του release? Διαλεγεις ένα heavy server και μπενεις. Heavy όμως για την bioware σημαινει 1000 ατομα cap προφανως καθως οι republic σο σερβερ παιζει να είναι 100 ατομα ολοι και ολοι. Ας κανουν σερβερ merge I don't care το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του ως single player για ανανεωση ουτε λογος. Αφου ξερανε ότι θα τηβ κανουν την μαλακια ας καναν cross server ilum instance και warzones γιατι εκει που πηγαν τα 200 μυρια πηγαν για πεταμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τι ερευνα να κανεις αν παιζεις την μερα του release? Διαλεγεις ένα heavy server και μπενεις. Heavy όμως για την bioware σημαινει 1000 ατομα cap προφανως καθως οι republic σο σερβερ παιζει να είναι 100 ατομα ολοι και ολοι. Ας κανουν σερβερ merge I don't care το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του ως single player για ανανεωση ουτε λογος. Αφου ξερανε ότι θα τηβ κανουν την μαλακια ας καναν cross server ilum instance και warzones γιατι εκει που πηγαν τα 200 μυρια πηγαν για πεταμα 100 ατομα δεν ειναι στους servers ,στον καθε πλανητη μπορει και λιγοτερο . η bioware εκανε το παιχνιδι heavy instanced προφανως για να γλυτωσει την γκρινια απο το perfomance που πραγματικα ξεσκιζει σε πλανητες οπως ο illum που με τα βιας ο περισσοτερος κοσμος εχει 10 - 15 fps σε μεγαλες μαχες . ο κοσμος πραγματικα ειναι εξαφανισμενος μεσα στα flashpoints , warzones , lockouts και στα operations γιατι εκει θα σηκωσει drops . μονο οι καμμενοι rpgαδες κανουν και τα bonus series quests σε καθε πλανητη , μην πω οτι οι περισσοτεροι κανουν μονο τα class quest και μετα εξαφανιζονται σε warzones και flashpoints αντε κανα heroic 4 δυστυχως ενω το παιχνιδι εχει πανεμορφους χαρτες για open pvp content οπως ειναι ο tattoine δεν περιμενω να δω σοβαρο open pvp πριν τα 2 χρονια απο τωρα ... μεχρι τοτε ΘΑ νοσταλγω τις τελευταιες μερες close beta http://youtu.be/MkZmemH3sVM ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ Η ΤΡΟΙΚΑ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 σοβαρά τώρα, το παιχνίδι παίζει όπως στο βίντεο που πόσταρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ο κοσμος πραγματικα ειναι εξαφανισμενος μεσα στα flashpoints , warzones , lockouts και στα operations γιατι εκει θα σηκωσει drops . μονο οι καμμενοι rpgαδες κανουν και τα bonus series quests σε καθε πλανητη , μην πω οτι οι περισσοτεροι κανουν μονο τα class quest και μετα εξαφανιζονται σε warzones και flashpoints αντε κανα heroic 4 Εγώ να φανταστείς κάνω όλα μα όλα τα Quests, μαζί με τα Bonuses. Στην αρχή μάλιστα τα έκανα όλα ακόμα και κάποια ξεχασμένα. Να φανταστείς δηλαδή ήμουν 20 lvl και πήγα και έκανα quest των 13 lvl, επειδή ήθελα να τα κάνω όλα και ας μην πάρω XP. Είναι Arcadeάδες. Δεν τους ενδιαφέρει η μαγεία του παιχνιδιού. δυστυχως ενω το παιχνιδι εχει πανεμορφους χαρτες για open pvp content οπως ειναι ο tattoine δεν περιμενω να δω σοβαρο open pvp πριν τα 2 χρονια απο τωρα ... μεχρι τοτε ΘΑ νοσταλγω τις τελευταιες μερες close beta http://youtu.be/MkZmemH3sVM ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ Η ΤΡΟΙΚΑ !!! Τι εννοείς ότι δεν πρόκειται να υπάρξει σοβαρό pvp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 σοβαρά τώρα, το παιχνίδι παίζει όπως στο βίντεο που πόσταρες? Το βίντεο απλά είναι αστείο...προφανώς θα έχει low perfomance pc θα μου έχει βάλει της αναλύσεις και τα settings τέρμα απλώς για να κάνει trolling το παιχνίδι σε εμένα πάντως παίζει μια χαρά.Το θέμα είναι ότι απλά ο κόσμος είχε υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες και περίμενε στης πρώτες βδομάδες να βλέπει να σκοτώνονται και να γίνετε pvp σε όλους τους πλανήτες ενώ η πλειωψηφία των παιχτών απλά θέλει να ανέβει στο max level όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά να ξεκινήσει το pvp του.Το παιχνίδι παιδιά γενικά για όσους θέλουν να ξεκινήσουν να ξέρετε ότι προβλήματα έχει δεν είναι τέλειο και σίγουρα 13Ευρώ/μήνα στης μέρες που ζούμε δεν τα δίνεις εύκολα,όμως όσοι έχουν κουραστεί απο το wow ή οτιδήποτε άλλο παίζανε κάτι καλύτερο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει, και το παιχνίδι γίνετε απο βδομάδα σε βδομάδα καλύτερο.Μακάρι να βγει το Guild Wars 2 παιχνιδάρα(που και αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα το "φάνε" η μεγάλες προσδοκίες)και να πάμε όλοι μαζί εκεί να κάνουμε τον χαβαλέ μας και να διασκεδάσουμε,ποιος δεν το θέλει άλλωστε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ωρε παιδες μερια δεν μου ειπατε?στους sith μπαινω η στους αλλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Sith. Με λένε Merrin. Κάνε μου PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το βίντεο απλά είναι αστείο...προφανώς θα έχει low perfomance pc θα μου έχει βάλει της αναλύσεις και τα settings τέρμα απλώς για να κάνει trolling το παιχνίδι σε εμένα πάντως παίζει μια χαρά. Δεν έχει καν σκιές, οπότε δεν βλέπω τέρμα. Επίσης αν πας στον Ilum με όλα φουλ (ή και όχι) και είσαι σε μεγάλη μάχη, τα ίδια περίπου θα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nnKYF_ZZQDE&feature=g-all-u&context=G280e043FAAAAAAAAAAA και μακάρι να είχα δει ποτέ τοσο κόσμο στον ilum όσο δείχνει το βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια site me drops / boss εχετε βρει? το torhead δεν τα εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί πιο MMO έχει καλό World PvP? EVE Online & DAOC. Στο τελευταίο ολόκληρο το ΠΣΚ μάχες από 200+ άτομα από το κάθε realm συνέχεια. ΟΚ όχι ακριβώς κάθε, μιας και Albion και Midgard, είχαν σχεδόν διπλάσιους παίκτες ο καθένας, σε σχέση με εμάς.(Hibernia). Δοκίμασα το περασμένο σαββατοκύριακό μετά από πολύ ψήσιμο που έφαγα από τον αδελφό (με το δικό του account) και θα πρέπει να συμφωνήσω, το παιχνίδι είναι άδειο. Γενικώς μου αφήνει την εντύπωση ότι είναι περισσότερο το επόμενο βήμα από το SWG όπως το είχαν καταλήξει, και όχι από όταν είχε πρωτοβγεί (2004). Και άφηναν τον κόσμο να ελπίζει τόσα χρόνια. Αναρωτίεμαι που πήγαν τόσα εκατομμύρια που λένε ότι κόστισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 tor-loot.com ααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Γενικώς μου αφήνει την εντύπωση ότι είναι περισσότερο το επόμενο βήμα από το SWG όπως το είχαν καταλήξει, και όχι από όταν είχε πρωτοβγεί (2004). Μπα, καμιά σχέση με SWG. Το λένε και αρκετοί παλιοί (καμμένοι ) SWG players. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα