shinigami Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Luci πες σερβερ και σου φερνω αλλα 2 ατομα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Spartans guild ston Ahto City server republic. Δεν είμαστε hard core ,απλά παλιοί φίλοι χρόνια που ακόμα και χωρίς μμο είμαστε στο TS h Ventrilo και σπάμε πλάκα με PvP h PvE (ότι μας κατέβει εκείνη τη στιγμή) Όσοι πιστοι προσέλθετε. Char name τι αλλό Bossdoc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 απο 54 πηρα 5 levels σε 12 ωρες μονος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το πήραμε 4 άτομα παρέα κράτησε 1.5 μήνα αποφασίσαμε να λήξουμε τα subscriptions. Παιδιά όποιος γουστάρει κυρίως pvp απο ένα mmo μακρυά απο αυτό το game προς το παρών. κρίμα το full set και το valor 50 που φάρμαρα χωρίς αιτία παίζοντας 70% hutball. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ενώ στο PVE κομμάτι γαμ@ει και δέρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μπορει εχει μονο το hutball για pvp,world pvp η αλλα modes δεν εχει???και κατα 60% pvp μαρεσει να παιζω εγω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 imperial δεν θελατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μπορει εχει μονο το hutball για pvp,world pvp η αλλα modes δεν εχει???και κατα 60% pvp μαρεσει να παιζω εγω..... Εχει 3 warzones αλλά λόγω Imbalance παίζεις συνέχεις το hutball που είναι το μόνο που παίζεται εναντίων ίδιου faction. Το world pvp κατα την δειάρκεια του leveling - όσο έκανα leveling είδα συνολικά 10 republic (στα 50 level λέμε τώρα τραγικό) Στο world pvp map (ilum) έχω κάνει σε 3 εβδομάδες ζήτημα 50 kill καθώς το population του κόσμου δεν είναι ποτέ πάνω απο 10 ατομα. Δεν ξέρω τί θα παίζει μετά απο κάτι μήνες και 5-6 Patch αλλά προς το παρόν το game αν ήταν f2p θα έμπαινα 2 ώρες την μερα να κάνω τα daily pvp έτσι χωρις κάποιο νοημά . Τα 15 ευρώ τον μήνα ουτε για αστείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί πιο MMO έχει καλό World PvP?Μη τρελαθούμε κιόλας...Εκτός και αν είστε της εποχής L2 που έπαιρνες karma όποιον ήθελες...Εγώ στον server μου στο ilum έχω δει και 50v50 μάχες... μάλλον μια καλύτερη έρευνα στο population των server δεν είναι κακή.Προφανώς αν είσαι σε low population θα είναι σαν να είσαι στο μικρό σπίτι στο λιβάδι....Γενικά απο το παιχνίδι εγώ έχω πολλά θετικά, τα warzones έχουν και την πλάκα τους και το ξιλίκι τους, θα μπορούσαν σίγουρα να είναι περισσότερα αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει και αυτό.Το legacy system θα περαστεί στα επόμενα patch.Γενικά δεν ρίχνεις 200μύρια για να φτιάξεις μια πατάτα.Σίγουρα έχει αρκετές ατέλειες αλλά όχι τόσες ώστε να το κάνουν κακό παιχνίδι.Τέλος η μηνιαία συνδρομή είναι 13Ευρώ και όχι 15 όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Και σε ποιον σερβερ παιζεις εσυ messia ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Και σε ποιον σερβερ παιζεις εσυ messia ? Στον Bloodworthy αδερφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Πως σας φαίνεται μέχρι στιγμής; Προσωπικά μέχρι στιγμής μου αρέσει, αλλά δεν έχω τρελαθεί. Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη επικοινωνία με τους άλλους παίχτες. Έχω έρθει από το L2, όπου όλοι βοήθαγαν και σου έλεγαν τι κάνει το κάθε τι. Ίσως να φταίει που δεν παίζω με κάποιον φίλο μου. Ποιος ξέρει. Επίσης είμαι 28lvl και δεν έχει τύχει να γίνει ένας τσαμπουκάς στο δρόμο (pvp). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Πιστευεις οτι εχει αρκετο κοσμο ο σερβερ? Ειμαι με ενα φιλαρακι που παιζουμε και ψαχνουμε ενα σοβαρο σερβερ να κατασταλαξουμε...εισαι σε καμια guild? Ελλη ες εχεις γνωρισει πολλους εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Είμαι στον PVP Server, Legions of lettow. Έχω γνωρίσει 2 Έλληνες φίλους, εκ των οποίων ο ένας είναι από το Forum. Τις μεσημεριανές ώρες περιμένεις στην ουρά γύρω στα 15 δευτερόλεπτα λόγω κόσμου. Δεν έχω ψάξει ακόμα για Guild. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Πιστευεις οτι εχει αρκετο κοσμο ο σερβερ? Ειμαι με ενα φιλαρακι που παιζουμε και ψαχνουμε ενα σοβαρο σερβερ να κατασταλαξουμε...εισαι σε καμια guild? Ελλη ες εχεις γνωρισει πολλους εκει? ελα Legions of Lettow και θα φτιάξουμε δικό μας guild:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα