altair Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μου αρεσει που λες για zerg, μαλλον δεν ειχες προλαβει tarren mill... τι θυμήθηκες τώρα ανατρίχιασα με p3 sta 1000 mhz και μηδέν lag...
aliakas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 0 lag ? εμένα πηγενε καρέ καρέ μάλλον είχες της nasa το pc με οπτική ίνα
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 lol 0 lag λεει. Μηπως θες να μας πεις τι εγινε στα events που ηταν για να παρεις το scepter για να ανοιξουν οι πυλες του aq? Γιατι να μην πουμε ποσα crash πεσανε οταν ηταν να ανοιξουν οι πυλες του aq. Ισως επειδη ειχα amd opteron 185 με 20αρα cable να ειχα το lag?
alex_000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 όταν έχεις 5000 άτομα ταυτόχρονα στο ίδιο ακριβώς σημείο σε open map το lag / slow performance δικαιολογείται. Όταν το έχεις με 15 άτομα σε ένα instance είναι fail.
Zimbroghie Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ποια είναι τα καλύτερα items(aim, endurance,...κλπ) για Trooper Commando....έκανα τώρα για να είμαι με έναν φίλο republic και δεν ξέρω τι χρειάζεται
Tsolia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω (όσα μπορούσα τουλάχιστον) θα ήθελα απλά να αναφέρω ότι το Star Wars the Old Republic είναι ένα από τα πιο καλοδομημένα παιχνίδια που έχω δει μέχρι τώρα. Οι τύποι άργησαν χαρακτηριστικά να τα βγάλουν, αλλά για την ώρα έχουν κάνει φοβερή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Το official launch ήταν στην 20/12/2011 και άρχισα να παίζω από τις 14/12/2011 (!), και από εκείνη την ημέρα έχω βάλει όλα τα υπόλοιπα στον πάγο. Επίσης μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έβαλαν και patch μαζί με νέο Flash Point. Έχω σε διάφορους server toons, αλλά παίζω όλο τον τελευταίο καιρό στον “nightmare lands”. Αν κάποιος χρειάζεται κάποια βοήθεια, πληροφορία, κ.τ.λ., ο main που παίζω τώρα είναι ο Dragor (trooper commando). Θα χαρώ να βοηθήσω όπου μπορώ.
chaplin1981 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αγγελία:Αναζητούνται PKs για να κυνηγήσουμε Republic καθάρματα στον server Lord Calypso.Πληροφορίαι εντός.
Xorxhs! Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 1.7 millions subscribed users....πολυ καλα νεα για bioware...ας ελπισουμε οτι θα σεβαστει το κοινο της
shinigami Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα και απο μενα. Ποιος σερβερ πιστευεται οτι εχει τους περισσοτερους ελληνες,ναι ξερω οτι αυτο δεν ειναι και τοσο καλοαλλα το εψηνα να αρχησω και εγω,και ελεγα μηπως εβρισκα καμια ελληνικη guild. Επισης τι λεει απο world pvp και class balance?? Ακομα,ποιο class θεωρειται πως κανει περισσοτερο dmg στο pvp?
Xorxhs! Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 καπως αργα...διασκορπισμενοι σε διαφορους servers
Luciddream Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 καπως αργα...διασκορπισμενοι σε διαφορους servers αργά...? τώρα βγήκε το game... και το 1.7 που γράφεις παραπάνω θα ανέβει κατα πολύ σε λίγο καιρό... αφού όλοι οι έλληνες στον Lettow είμαστε..
Xorxhs! Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 αργά...? τώρα βγήκε το game... και το 1.7 που γράφεις παραπάνω θα ανέβει κατα πολύ σε λίγο καιρό... αφού όλοι οι έλληνες στον Lettow είμαστε.. δεν ειναι αργα οταν εχεις ηδη ξεκινησει το game εδω και 40 μερες...οσο για το αν θα ανεβουν οι συνδρομες μην το νομιζεις αν συνεχισουν την ιδια πολιτικη. Το παιχνιδι ειναι ημιτελές καθως λειπουν βασικα χαρακτηριστικα, UI,guildbanks,bugs,Legacy....Μακαρι συντομα να δουμε σημαντικες βελτιωσεις διοτι μεχρι τωρα, δεν...
Luciddream Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 οχι δεν ειναι αργά... τέλος πάντων όποιος ενδιαφέρεται ας μου πεί αν όχι κάπου θα βρώ να χωθώ ήδη έχω τον έναν στους argonauts.. μην είσαι απαισιόδοξος πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα