Constant1ne Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Btw μετά την πρώτη μέρα μπορώ να πω πλέον πως περνάει ευχάριστα η ώρα στον Ilum παίζοντας ξύλο με γκρουπάκια σε διάφορα σημεία του χάρτη. Δε μου αρέσει το zergfest στη βάση. Με καλύτερο response επίσης τώρα που βάλαν και το patch που διόρθωσε το ability delay όταν έχεις χαμηλά fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν άντεξα να μην κάνω quote αυτό και να απαντήσω. Μπορείς να μου πεις σε τί ήταν επαναστατικό το WoW σε σχέση με τα παιχνίδια της περιόδου που βγήκε; Στο instancing και ultimate pve grinding; Ήταν πολλά βήματα πιο πίσω από το DAOC που ήταν ήδη τριών ετών όταν αυτό βγήκε. Και είναι και σήμερα μιας και δεν έχει αλλάξει κάτι από το 2004 μόνο περισσότερο content. Το SW Galaxies όταν βγήκε και μέχρι που το μετέτρεψαν σε WoW Clone, ήταν μακράν καλύτερο. Και δυστυχώς σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το EVE. ήταν ίσως το πιο casual friendly mmo της εποχής, και έτρεχε ακόμη και σε pc-μπαζόνια. Καλώς ή κακώς για πολύ κόσμο αυτά τα 2 αποδείχτηκαν αρκετά για να το φέρουν στην κορυφή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Σήμερα το έβαλα. Πάρα πολύ καλό. Παίζω στον Server Legions of Lettow. Έχω φτιάξει Sith Warrior και το όνομα μου είναι Merrin, 10lvl. Όποιος θέλει ας με κάνει Friend. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Σήμερα το έβαλα. Πάρα πολύ καλό. Παίζω στον Server Legions of Lettow. Έχω φτιάξει Sith Warrior και το όνομα μου είναι Merrin, 10lvl. Όποιος θέλει ας με κάνει Friend. Εγώ Patzari. επίσης το θεωρώ πολύ καλό αλλα με επιφυλάξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μετά από ανελέητο PVP τις τελευταίες 3 μέρες αυτή είναι η άποψή μου: Ilum, ντάξει, τρελό θέμα με τα FPS αλλά γαμώ τα γέλια. "ZERG THEEEEEEEEM!!!!!!1" "Nice zerg guys!" "FUCK THEY STARTED ZERGING BACK! RUNNNNNN!!!!!!!!1111" αυτό στο repeat Warzones, you need GEAR. Η Empire φαίνεται να έχει περισσότερο το Huttball αλλά η Republic τα Civil war/Voidstar και ο λόγος πρέπει να είναι το ότι επειδή η Empire λόγω πολύ κόσμου παίζει συνεχώς Huttball που είναι το μόνο same faction pvp warzone. Να σημειώσω ότι Ahto City, Republic παίξαμε Huttball μεταξύ μας!!! Από τις ελάχιστότατες φορές που έχει συμβεί (λόγω κόσμου ofc). Γενικά σε αντίθεση από τα pvp 11-49lvl τα 50άρια είναι τρελή διαφορά, γιατί πλέον λόγω του ότι ένιωσαν, λόγω του ότι είμαστε λίγοι και έχουμε communication το win/lose ratio είναι στο 6-7/10 wins για Republic, εκτός από τις φορές που πέφτουμε σε premade και μας κάνουν μαύρους. Καλό grinding το pvp gear αν θες να ξεκινήσεις HM FPs για να μην πας ξεβράκωτος στα αγγούρια, μέχρι να βγάλεις το Tionese(T1)/Columi(T2) gear σου και μετά να είσαι gtg για operations. Υ.Γ. Μισώ τους operatives και δεν με χαλάει καθόλου που πάνε για nerf γιατί 'νταξει ναι είανι φτιαγμένοι για αυτό το σκοπό αλλά ρε φίλε είναι υπερβολικό το dmg, αν δεν έχεις CC Break είσαι νεκρός πριν φύγει το stun. Όχι ότι οι Scoundrels πάνε πίσω απλά σε σχέση με τους OPs που είναι mirror class βγάζουν λιγότερο dmg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ναι, έχεις Frame Drops δυστυχώς. Θα τα διορθώσουν όμως αυτά. Τα γραφικά σε κάποια σημεία έχουν πρόβλημα... Είναι αρχή ακόμα. Για πρώτη μέρα lvl 12, δεν ήταν άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Πότε ανοίγουν ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Η Empire φαίνεται να έχει περισσότερο το Huttball Είναι και επειδή είναι τίγκα σε healers πάντα, ενώ εμείς κατεβαίνουμε πολλά tanks χωρίς heal και τον πίνουμε. Επίσης νιώθουν πολύ με τις πάσες. Και έχουμε παίξει αρκετές φορές Republic vs Republic. Frostclaw server. Υ.Γ. Μισώ τους operatives και δεν με χαλάει καθόλου που πάνε για nerf γιατί 'νταξει ναι είανι φτιαγμένοι για αυτό το σκοπό αλλά ρε φίλε είναι υπερβολικό το dmg, αν δεν έχεις CC Break είσαι νεκρός πριν φύγει το stun. Όχι ότι οι Scoundrels πάνε πίσω απλά σε σχέση με τους OPs που είναι mirror class βγάζουν λιγότερο dmg. Stun, stab-stab-stab-stab, dead. Ναι, χαίρομαι κι εγώ που θα φάνε το nerfάκι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 καλα οι τυποι ειναι πραγματικα ερασιτεχνες με patching και διαθεσιμοτητα των σερβερς σαββατιατικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ξαναλέμε ότι δεν είχαν ποτέ άλλοτε ΜΜΟ. Επίσης τι ώρα είναι στην Αμερική; Ταυτόχρονα δεν γίνεται το patching; Μην ξεχνάμε ότι US > All. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μου αρεσει που λες για zerg, μαλλον δεν ειχες προλαβει tarren mill... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 https://www.facebook.com/pages/STAR-Wars-The-Old-Republic-gr/231400666944307 Λέτε να πάρει πολύ ώρα να ανέβει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ilum, ντάξει, τρελό θέμα με τα FPS αλλά γαμώ τα γέλια. "ZERG THEEEEEEEEM!!!!!!1" "Nice zerg guys!" "FUCK THEY STARTED ZERGING BACK! RUNNNNNN!!!!!!!!1111" αυτό στο repeat Επειδή δεν έχω καταλάβει τι παίζει, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μιλάνε για Zerg στον Illum? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Επειδή δεν έχω καταλάβει τι παίζει, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μιλάνε για Zerg στον Illum? zerging=μαζικό ντου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 για Legions of Lettow έχουμε κανένα σοβαρό ελληνικό guild σε empire ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα