zeniath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει κάποιος λόγος που συνεχίζει και ΔΕΝ γίνεται αυτή η συζήτηση στο thread του SWTOR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ε σιγά, αφού Θα γίνει merge άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Όπως θα διαβάσεις σε πολλά επίσημα forum πάνω απο 10 Ελληνικά μεγάλα Guilds έχουν μαζευτεί στον Server: Legions of Lettow και εψαχνα σε ποιον server να μην παμε σαν guild με την παρεα μου .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 και εψαχνα σε ποιον server να μην παμε σαν guild με την παρεα μου .... Έφτιαξες account για να πεις αυτή την εξυπνάδα και μόνο; Δεν παίζω στον Legions of Lettow να πεις ότι τον υποστηρίζω αλλά πραγματικά με creation date account Ιανουάριο 2012 και 2 ποστ απορώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μακαρι να τα ηξερα αυτά πριν κανω ακουντ. Με τους φιλους μου ακουσαμε την βιο και καναμε ακουντ σε "heavy" σερβερ χωρις queue που δυστιχως τωρα είναι εντελως αδειος.. Φτεμε και εμεις εν μερη περιμεναμε μειωση στον κοσμο φυσικα αλλα όχι τοσο νεκρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικά ξεκίνησα με πολύ όρεξη αλλά απογοητεύτικα απο το παιχνίδι μέσα στον πρώτο μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Έφτιαξες account για να πεις αυτή την εξυπνάδα και μόνο; Δεν παίζω στον Legions of Lettow να πεις ότι τον υποστηρίζω αλλά πραγματικά με creation date account Ιανουάριο 2012 και 2 ποστ απορώ... ειπα αυτο που πιστευω για τις ελληνικες guild .οι πλειονοτητα των ελληνων θελουν απλα να το παιζουν αρχηγοι χωρις να το πω απλα για να καταλαβαινομαστε , να "ιδρωσει ο κ...λος τους" για να βοηθησουν και να οργανωσουν τους αλλους. καλως ή κακως αυτο το παιχνιδι ετσι οπως ειναι τωρα δεν εχει κανεναν λογο ενας παικτης να ειναι σε πολυπληθης guild γιατι απλα οτι θελει να κανει μπορει να το κανει ανετα και με παρεα δυο , τριων αντε τεσσαρων ατομων.να παιξουν με την δικη τους guild χωρις να περιμενουν να κανουν πραγματα μεγαλα οπως γινεται σε αλλα mmo οποτε αν καποιος θελει να παιξει το παιχνιδι στην τωρινη του μορφη το να μην ειναι σε μια μεγαλη ελληνικη guild καλο θα του κανει παρα κακο μιας και δεν θα εχει την πιεση απο τους αλλους για να "ανεβει" ωστε να συμμετεχει στα απαιτουμενα raids . το κυριοτερο κερδος του θα ειναι οτι θα απολαυσει το storyline που ειναι το μονο που παιρνει 100 στα 100 αυτο το παιχνιδι. ακομα και solo να εισαι μια χαρα βρισκεις να παιξεις με αλλους . με το σωστο lfg θα ηταν καλυτερα τα πραγματα αλλα τα εχουν πει και αλλοι να μην τα επαναλαμβανω . να λεμε τα πραγματα φιλτατε με το ονομα τους . οχι μισολογα. τρια τα μηνυματα αλλα δεν προκειται να περασω τα δεκα οσο και να με ιντριγκαρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Έλεγα να ακολουθήσω τον κλασσικό κανόνα Dont feed the troll. Αλλά... δεν άντεξα Δηλαδή αγαπητέ Han Solo εσένα σε εμποδίζει στο gameplay σου, στην απόδοση σου, στην Guild των 4 ατόμων το αν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας στον server σου; @zeniath +1 για την παρατηρητικότητα σου. Ούτε που τα είχα δει τα 2 post. @alex_000 καλά και εμείς που είμαστε σε super heavy πάλι άδειο τον αισθανόμαστε. Belsavis 60 άτομα (level range 40-44) ταυτόχρονα, online, στον ίδιο πλανήτη, στο ίδιο instance! Unbelivable? @JohnnyDragon μία από τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Οι Έλληνες με το gameplay το δικό σου, που κολλάνε; Το αν θες να ανέβεις με 3 φίλους (όπως κάνω και εγώ) πως σε σταματάει αν είσαι σε guild Ελληνικό ή σε σερβερ με Έλληνες Ο_ο Θα σε υποχρεώσει κανένας με το στανιό να ανεβάσεις τον χαρακτήρα σου; Το θέμα είναι παλλίκαρε, ότι από το πουθενά και με ένα ολοκαίνουριο account πετάγεσαι σαν το ελατήριο και λες ένα comment εξυπνάδα "και έλεγα που να μην παίξω με την παρέα μου, ουγκ." αυτό δηλαδή ήταν κάτι το οποίο υπήρχε λόγος να το γράψεις αν δεν είσαι αυτός ο ακριβώς τύπος Έλληνα που θέλεις να αποφύγεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 I sense much anger τελευταία. Dark Side points για όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Προτείνω να παρθούν μέτρα για τους quitters.Σε πρώτη φάση να τρώνε πόρτα για 30 λεπτά απο BG και αν επαναληφθεί,να αυξάνεται ο χρόνος παραμονής τους στα κάτεργα.Ε,δεν πάει άλλο δλδ. Quitters gonna hate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Όσον αφορά τα Ελληνικά guilds όλως παραδόξως θα συμφωνήσω πως έχουν πολλά προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα δεν είναι όμως πρόβλημα "ράτσας". Συναντώνται πολύσυχνά στα national guilds για πολλούς λόγους. Μην νομίζετε δηλαδή οτι το πρόβλημα το έχουν αποκλειστικά οι Έλληνες. Για να αποφύγετε τα "δράματα" λοιπόν δύο πράγματα μπορείτε να κάνετε. Ή να πάτε σε ένα αξιόπιστο international guild, ή αν θέλετε γενικώς να παίξετε με Έλληνες, πηγαίνετε σε ένα Ελληνικό για το οποίο αν είναι δυνατόν, να βρείτε πληροφορίες πρίν πάτε. Και το λέω εγώ που είμαι σε Ελληνικό guild και επαναλαμβάνω οτι όσο και αν ακούγεται οξύμορο, δεν έχω και την καλύτερη των απόψεων για τα Ελληνικά guilds. Αλλά παιδιά, είναι θέμα ανθρώπων. Ο "ανάπηρος", είτε είναι Έλληνας, είτε είναι Μπαγλαντεσιανός, πάλι "ανάπηρος" θα είναι. Όσον αφορά το population του game, προσωπικά είμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημένος. Στις ώρες αιχμής, αν πάς σε έναν οποιοδήποτε πλανήτη στο server μου, δεν θα βρείς κάτω από τα 70 άτομα σε ΕΝΑ instance. Υπολογίστε τους συνολικά 16 πλανήτες σε αυτούς προσθέστε τον HOTH, to Fleet, και τα άλλα insτances και θα έχετε ένα νούμερο στα περίπου 2000-3000 άτομα Ταυτόχρονα online από την πλευρά της Empire. Είναι υπέρ αρκετό. Τώρα αν θέλατε ταυτόχρονα 1000 άτομα σε έναν lvl up πλανήτη, δηλαδή καμιά 20.000-25.000 άτομα ανα faction, thx but no thx. Ακόμα θυμάμαι σε άλλο game (ονόματα δεν λέμε ), που ο server μου είχε γύρω στους 15.000 ανθρώπους και τα μηνύματα "world server down" εμφανίζονταν κάθε 2-3 ώρες και κάναμε αμήν μέχρι να κατεβάσουν το population και να πάιξουμε σαν άνθρωποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ναι οκ το wow ήταν απο τα πρώτα επιτυχημένα ΜΜΟ, αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν επαναστατικό, μοναδικό, χάλια γραμμές internet (ας μιλήσω για Ελλάδα τουλάχιστον) και τέλος πάντων απο τους πρωτοπόρους που του δικαιολογούσες πολλά. Δεν άντεξα να μην κάνω quote αυτό και να απαντήσω. Μπορείς να μου πεις σε τί ήταν επαναστατικό το WoW σε σχέση με τα παιχνίδια της περιόδου που βγήκε; Στο instancing και ultimate pve grinding; Ήταν πολλά βήματα πιο πίσω από το DAOC που ήταν ήδη τριών ετών όταν αυτό βγήκε. Και είναι και σήμερα μιας και δεν έχει αλλάξει κάτι από το 2004 μόνο περισσότερο content. Το SW Galaxies όταν βγήκε και μέχρι που το μετέτρεψαν σε WoW Clone, ήταν μακράν καλύτερο. Και δυστυχώς σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το EVE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν άντεξα να μην κάνω quote αυτό και να απαντήσω. Μπορείς να μου πεις σε τί ήταν επαναστατικό το WoW σε σχέση με τα παιχνίδια της περιόδου που βγήκε; Στο instancing και ultimate pve grinding; Στο ότι έπαιζε σε όλα τα pc ανεξαρτήτως παλαιότητας. Αυτό ήταν που κέρδισε τον κόσμο γιατί όλοι ανεξαιρέτως μπορούσαν να παίξουν με ένα smoothness που δεν το είχαν τα παιχνίδια τότε. Δεν είχε τίποτα παραπάνω, και ούτε έχει ακόμα και σήμερα. Απλά δεν το αφήνει ο κόσμος γιατί όταν έχεις κάνει invest 5+ χρόνια σε ένα παιχνίδι δεν το αφήνεις εύκολα για να πας σε ένα άλλο που στην ουσία είναι το ίδιο. Όσο για το SWTOR πρέπει να φτιάξουν το framedrop όταν είναι πολύς κόσμος μαζεμένος σε ένα σημείο ή στο PVP και να mergeάρουν τους σέρβερ στους μισούς. Ο αριθμός των σέρβερ είναι απλά γελοίος. Μπορεί στο Empire να υπάρχει κόσμος αλλά στο Republic βαράμε μύγες, ούτε AH της προκοπής δεν έχουμε και trades δεν γίνονται καν. Επίσης ένα όριο στους Sith Inq που θα είναι ανά warzone όχι γιατί είναι OP η τίποτα τέτοιο, απλά είναι βαρετό να αντιμετωπίζεις το ίδιο class ξανά και ξανά. Στο τσακ να κάνουμε perfect score στο Alderaan Civil War σήμερα, 590 - 0 τελείωσε, καλοί οι Inq αλλά αν δεν healarei κανένας τι να το κάνεις, το χάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ναι βρε παιδί μου, τι είναι οι Inquisitors πια. Βλέπεις ops vs ops στον Ilum και σκάνε 4-5 Force storms κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα