Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

toufa το wow αυτά

1) Server population - τραγικά.. στον ilum σε καμια περίπτωση δεν βλέπω πάνω απο 20 ατομα ενώ συνήθως είναι 3-10. Κάνανε 100 server με cap 1000 ατομα τον καθένα την παλέβουνε??

2) Server imbalance - μόνο hutball παίζουμε και με τους ίδιους και τους ίδιους λόγω του (1)

3) performance - q6600 , 8gb μνημη και gtx460 5-15 fps στα warzones με ΟΛΑ low.. παμε καλά?

4) Accounts - πήγα να κάνω subscription με πιστωτική δεν την δέχτηκε. Πήγα με paypal δεν το δέχτηκε. Εστειλα εμαιλ μετά 2 μέρες το φτιάξανε και το δεχτήκανε

5) Input lag - έλεος και αίσχος amateurs

δεν τα είχε ουτε στην pre release beta..

Στο wow γυρνάμε αναγκαστικά λόγω έλλειψης ανταγωνισμού

Στο TOR ουτε την κάμερα δεν μπορείς να βάλεις τερμα πίσω στα warzones γίνεται συνέχεια reset. Μιλάμε για καφρίλες.. Btw δεν "πρήζω" κανέναν είμαι πολύ αντικειμενικός και δεν είμαι 13 χρονών fanboy. Πως και πώς προσπαθώ να ξεφύγω από wow γιατι σκάσαμε 5 χρόνια , WAR , ΑΙΟΝ , Connan και τώρα TOR όλοι amateurs.. εγώ φταίω?

Δημοσ.

Ωραια, το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο με instances σε καθε μερος.

Το παιχνιδι μολις εκλεισε 1 μηνα live. Θες να αρχισουμε να λεμε για bugs του wow που ηταν μεχρι και το AQ? Παιζεις 5 χρονια wow, δεν εχεις δει για τι πραγμα μιλαω καν. Οσο για το πρηξιμο, δεν πηγαινε σε σενα. Θες να παιξεις wow? Καντο. Τι μας λες "εγω δινω ακομα ενα μηνα προθεσμια στο tor"? Σαν αυτους/αυτες που λενε "αν δεν σταματησεις να κανεις αυτο που με ενοχλει, χωρίζουμε"/ τα mails που παιρνεις οταν πατησεις unsubscribe σε mailing list/ο stalker που σου λεει οτι θα σταματησει να σε ενοχλει.

Οπως ειπα, επαιζα αμερικη wow απο την πρωτη μερα που ανοιξε και μετα στον stormscale στην ευρωπη με το που ανοιξανε εδω. Τι θες να πουμε για bugs wow? instakills στον kazzak απο pala? windfury procs στο proc του shaman? Τα talents που ουτε και στο πρωτο expansion φτιαξανε το visual tooltip? Τα corrupted blood plagues? Λες και για server caps. Προφανως δεν εχεις δει τα queue του stormscale για να καταλαβεις τι ειναι queue.

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά που λέτε φίλοι μου αλλά για εμένα και για το 2012 δεν έχω την διάθεση, την υπομονή όπως θες πες το να περιμένω άλλα 5 χρόνια να φτάσει το οποιοδήποτε ΜΜΟ το σημείο που θα έπρεπε να είναι. Ναι οκ το wow ήταν απο τα πρώτα επιτυχημένα ΜΜΟ, αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν επαναστατικό, μοναδικό, χάλια γραμμές internet (ας μιλήσω για Ελλάδα τουλάχιστον) και τέλος πάντων απο τους πρωτοπόρους που του δικαιολογούσες πολλά.

Τώρα πια στον χώρο του ΜΜΟ έχει περάσει η εποχή του ψάχνω τι θέλει η αγορά και όλοι δοκιμάζουν καλομαγειρεμένες συνταγές με έτοιμα υλικά. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να μου σερβίρεις το μοναδικό πιάτο της πιάτσας, θα δεχτώ όλα τα bugs και δεν θα γκρινιάξω. Αν όμως μου πουλάς μακαρονάδα και είναι λαπάς θα πάει κουβά και δεν θα δεχτώ τα bugs.

Επιγραμματικά να αναφέρω οτι το έτος 2012 σε ΜΜΟ ακόμα μιλάμε για:

Auction House. ε? Νομίζεται οτι είναι δύσκολο να κάνετε πατάτα σε ένα τόσο πολυδουλεμένο κομμάτι; Λάθος!

Guild Warehouse. Είπαμε δεν είναι ΜΜΟ. Ο καθένας το βαλιτσάκι του!

Dungeons ή αλλιώς Flashpoints, operations. WoW style. Παίζονται και με ποντίκι μόνο! (Easy Mode Super On)

Frame droping? Imperial Fleet η κεντρική πόλη αν ανέβεις στο speeder και πατήσεις να προχωρήσεις...θα ζήσεις την θεωρεία της σχετικότητας με μόνο 250 άτομα στο ίδιο Instance

Randevouz? Θες να δώσετε ένα ραντεβού με ένα φίλο σου σε ένα πλανήτη για να πάτε για quest. Υπολόγισε 20 λεπτά απο την ώρα που θα ξεκινήσετε με όλους τους πλανήτες εναλλαγές και φορτώματα.

Guild Events. Είπαμε δεν είναι ΜΜΟ, απαπαπα δεν λέτε να το συνηθίσετε ε?

Skill Lag. Πάτα εσύ το κουμπί και αμα δείς skill σφύρα μου (ιδιαίτερα στα wzs)

ΜΜΟ πάντως δεν είναι. Το πολύ να συναντήσεις 10 άτομα στα quest σου. Και παίζω και σε έναν απο τους πιο heavy servers. Είπαμε το διάστημα είναι άπειρο αλλά όχι και έτσι!

και η λίστα συνεχίζεται... και αν είστε λίγο προσεκτικοί αυτά που ανέφερα δεν είναι Bugs και ενδεχομένως να περάσει πολύς καιρός και άμα ποτέ διορθωθούν!

Θα κρατήσω την ατάκα ενός φίλου που μου άρεσε πάρα πολύ... RPG με chat

Δημοσ.
Ωραια, το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο με instances σε καθε μερος.

ακριβώς λάθος στρατηγική στην ανάπτυξη του game

το καψαν από την αρχή

ωραίο mmo με 200 άτομα ανά instance

no tnx

Δημοσ.

Σας κραταει κανεις? Παιχτε wow και μην μας πρηζετε θα ξαναπω και παλι.

κανει μπαμ οτι παιξατε wow αρκετα μετα την αρχη, και ηταν το πρωτο σας mmo παντως.

• Moderators
Δημοσ.

Ωραία, αφού δεν σας αρέσει, τότε γυρίστε πίσω σε αυτά που παίζατε. Απλό. :)

Edit: Μέχρι να αποφασίσω να κάνω reply (γιατί alt-tab-ιάζω από το SWTOR), έχει κάνει ο Toufas. :P

Δημοσ.

Εκανα χτες renew to subscription μου με βαριά καρδιά λόγω έλλειψης αλλου mmo (εκτος του wow που εντάξει ξαναγυρνάμε στο expansion)

1) Server population - τραγικά.. στον ilum σε καμια περίπτωση δεν βλέπω πάνω απο 20 ατομα ενώ συνήθως είναι 3-10. Κάνανε 100 server με cap 1000 ατομα τον καθένα την παλέβουνε??

2) Server imbalance - μόνο hutball παίζουμε και με τους ίδιους και τους ίδιους λόγω του (1)

3) performance - q6600 , 8gb μνημη και gtx460 5-15 fps στα warzones με ΟΛΑ low.. παμε καλά?

4) Accounts - πήγα να κάνω subscription με πιστωτική δεν την δέχτηκε. Πήγα με paypal δεν το δέχτηκε. Εστειλα εμαιλ μετά 2 μέρες το φτιάξανε και το δεχτήκανε

5) Input lag - έλεος και αίσχος amateurs

Ολα αυτά είναι ανεξάρτητα με το content έτσι? Το ότι το game είναι πολύ πισω σε content με 5 heroics και 3 warzones ολα και όλα το παραβλέπουμε γιατι είναι μόλις 1,5 μήνα.

Τελικά μόνο η blizzard το νιώθει και βγάζει games MONO οταν είναι έτοιμα? Ολοι οι αλλοι το μόνο που ξέρουν είναι να προλαβαίνουν χριστουγενα για 20% παραπάνω πωλήσεις.. Τα subscription που χάνουν βαζοντας τον κόσμο να παίζει μια κακοσχεδιασμένη beta δεν τους νοιαζουνε?

Περιμένω πολλά απο τους developers για να μείνω

1) Τα άτομα που βλέπεις στον Ilum είναι πιθανότατα τα άτομα του instance που ήσουν. Δεν παίζει να ταν τόσα λίγα σύνολο. Αμα δεν είχαν instanced τον Ilum to imbalance θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Όντως δε σηκώνει η κατάσταση 100 άτομα να σφάζονται ταυτόχρονα. Όχι πως στο WoW δηλαδή υπάρχουν μεγάλες μάχες αλλά τέλοσπάντων.

2) Sorry που πήγατε όλοι και κάνατε Imperial. Εγώ παίζω Republic και μπαίνω αμέσως σε διαφορετικό warzone κάθε φορά. Σταμάτηστε να φτιάχνετε όλοι τους "κακούς" πια.

3) Δεν παίζει. Έχω παλιότερο pc και στα warzone έχω 15-35 frames με high εκτός από σκιές που τις έχω βγάλει.

4) Ναι το customer service από αυτά που ακούω θα πρεπε να ναι καλύτερο. Εγώ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, αλλά έχω διαβάσει αρκετά.

5) Από ότι είπαν το skill lag θα αντιμετωπιστεί στο επόμενο patch.

Νομίζω πως το πρόβλημα είναι οι τρελές προσδοκίες που έχετε όλοι. Κάθε φορά ο κόσμος περιμένει να νιώσει όπως τον πρώτο μήνα που έπαιξε WoW. Αυτό ΔΕΝ πρόκειται να ξαναγίνει. Μεγαλώσαμε, παίξαμε πολύ κτλ. Κάπως έτσι θα απογοητευτείτε και με το GW 2 που για κάποιο λόγο όλοι έχουν ενθουσιαστεί. Σιγά μην ανταπεξέλθει ένα game χωρίς συνδρομή. Το SWTOR είναι μια ποιοτική εναλλακτική του WoW. Δεν είναι πρωτοποριακό, αλλά είναι ό,τι πιο ποιοτικό έχω παίξει μαζί με το WoW.

Δημοσ.

Σας κραταει κανεις? Παιχτε wow και μην μας πρηζετε θα ξαναπω και παλι.

Υπάρχει ενα thread για ενα game

Μπαίνει κάποιος και λέει τα αρνητικά αυτού του game

γυρνάει άλλος και λέει μην μου τα πρήζεις

fail λογική μαν, εσύ μου τα πρήζεις που απαντάς σε κάτι που δεν σε ενδιαφέρει/αφορά (τα αρνητικά του game τα οποία δεν σε ενοχλούν). Εσύ trollaρεις σε αυτήν την περίπτωση όχι εγω.

1) Τα άτομα που βλέπεις στον Ilum είναι πιθανότατα τα άτομα του instance που ήσουν. Δεν παίζει να ταν τόσα λίγα σύνολο. Αμα δεν είχαν instanced τον Ilum to imbalance θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Όντως δε σηκώνει η κατάσταση 100 άτομα να σφάζονται ταυτόχρονα. Όχι πως στο WoW δηλαδή υπάρχουν μεγάλες μάχες αλλά τέλοσπάντων.

δεν αναφέρομαι σε συεγκεκριμένη περίπτωση για τον Illum.. πάντα έτσι είναι πάντα τρείς και ο κούκος. Το οτι οι servers έχουν μικρο server cap κάνει μπάμ παντού και κατα την διάρκεια του λέβελιγκ τρείς και ο κούκος ήταν σε "FULL" server, το αντίπαλο fraction δε ουτε για αστείο. Τώρα που μιλάμε και εγώ με alt tab είμαι.. Illum 8 άτομα warzone μόνο hutball και οι ίδιοι και οι ιδιοι. Αν δεν έχει κόσμο τώρα που μόλις κυκλοφόρησε πότε θα έχει

Δεν είχα καμία προσδοκία να παίξω το wow killer η να ξαναζήσω το wow. Το game όμως marketaριστηκε σαν mmo.. Αυτό είναι parallel single player...

Δημοσ.

το SWtor δεν ειναι τελειο και ισως να μην γινει ποτε, αλλα κ πισω στο wow δεν γυρναω με τη καμμια, ποσο καψιμο ακομα εκει μεσα ελεος, το sw ειναι αυτη τη στιγμη η καλυτερη εναλλακτικη οποτε η παιζεις κ σκας η γυρνας πισω στο wow να καεις κ αλλο...εγω προσωπικα δεν περιμενα τπτ περισοτερο απο την bioware η οποια ειναι μια απειρη εταιρεια στο χωρο των ΜΜΟ. το game εχει τραγικες ελλειψεις οπως η υπαρξη ενος lfg tool... αλλα κ τι να κανεις? να πας παλι wow? δεν θα παρω ty

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά που λέτε φίλοι μου αλλά για εμένα και για το 2012 δεν έχω την διάθεση, την υπομονή όπως θες πες το να περιμένω άλλα 5 χρόνια να φτάσει το οποιοδήποτε ΜΜΟ το σημείο που θα έπρεπε να είναι. Ναι οκ το wow ήταν απο τα πρώτα επιτυχημένα ΜΜΟ, αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν επαναστατικό, μοναδικό, χάλια γραμμές internet (ας μιλήσω για Ελλάδα τουλάχιστον) και τέλος πάντων απο τους πρωτοπόρους που του δικαιολογούσες πολλά.

Τώρα πια στον χώρο του ΜΜΟ έχει περάσει η εποχή του ψάχνω τι θέλει η αγορά και όλοι δοκιμάζουν καλομαγειρεμένες συνταγές με έτοιμα υλικά. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να μου σερβίρεις το μοναδικό πιάτο της πιάτσας, θα δεχτώ όλα τα bugs και δεν θα γκρινιάξω. Αν όμως μου πουλάς μακαρονάδα και είναι λαπάς θα πάει κουβά και δεν θα δεχτώ τα bugs.

Επιγραμματικά να αναφέρω οτι το έτος 2012 σε ΜΜΟ ακόμα μιλάμε για:

Auction House. ε? Νομίζεται οτι είναι δύσκολο να κάνετε πατάτα σε ένα τόσο πολυδουλεμένο κομμάτι; Λάθος!

Guild Warehouse. Είπαμε δεν είναι ΜΜΟ. Ο καθένας το βαλιτσάκι του!

Dungeons ή αλλιώς Flashpoints, operations. WoW style. Παίζονται και με ποντίκι μόνο! (Easy Mode Super On)

Frame droping? Imperial Fleet η κεντρική πόλη αν ανέβεις στο speeder και πατήσεις να προχωρήσεις...θα ζήσεις την θεωρεία της σχετικότητας με μόνο 250 άτομα στο ίδιο Instance

Randevouz? Θες να δώσετε ένα ραντεβού με ένα φίλο σου σε ένα πλανήτη για να πάτε για quest. Υπολόγισε 20 λεπτά απο την ώρα που θα ξεκινήσετε με όλους τους πλανήτες εναλλαγές και φορτώματα.

Guild Events. Είπαμε δεν είναι ΜΜΟ, απαπαπα δεν λέτε να το συνηθίσετε ε?

Skill Lag. Πάτα εσύ το κουμπί και αμα δείς skill σφύρα μου (ιδιαίτερα στα wzs)

ΜΜΟ πάντως δεν είναι. Το πολύ να συναντήσεις 10 άτομα στα quest σου. Και παίζω και σε έναν απο τους πιο heavy servers. Είπαμε το διάστημα είναι άπειρο αλλά όχι και έτσι!

και η λίστα συνεχίζεται... και αν είστε λίγο προσεκτικοί αυτά που ανέφερα δεν είναι Bugs και ενδεχομένως να περάσει πολύς καιρός και άμα ποτέ διορθωθούν!

Θα κρατήσω την ατάκα ενός φίλου που μου άρεσε πάρα πολύ... RPG με chat

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Το game το θεωρούσα ως την πιο αξιολογη προσπάθεια μετα το wow, μιας και ήμουν fan star wars και kotor. Όσο για τις γκρίνιες από τα παιδιά εδω μέσα που γίνονται με επιχειρήματα, ως επικοδομητική κριτική την χαρακτηρίζω που προσπαθούν να τονίσουν τις μεγάλες αδυναμίες του παιχνιδιού, για να γίνει καλύτερο για όλους μας. Δεν ειναι σωστό λοιπόν να τους αντιμετωπίζουμε με στύλ, επέστρεψε στο wow και άσε μας στην ησυχία μας.

Τίποτα δεν χαρίζεται, άλλωστε αν δεν υπάρχουν απαιτήσεις από εμάς τους καταναλωτές, δεν υπάρχει και λόγος διόρθωσης και περαιτέρω αναπτυξης του project.

p.s Το instancing για μενα, είναι το μεγαλύτερο ατόπημα, διότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ..

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι το game το πληρώνεις. Δεν είναι free.

Beta δεν το περάσανε??????????

Ποιό είναι το roll για max dps στον sage? (Το log που είναι???????????????????)

1111222451113 (Ctrl U - Ctrl U) 123123

Μα καλά πέρασε ένας μήνας και δεν φτιάξαν καν το UI.

Τα δέχομαι όλa, αλλά όχι να με γράφουν στα @@ τους.

Έχουν γινει report 7000000 bugs. Και αντί να τα φτιάξουν βγάζουν νέο content με νεα bugs.

Υπάρχει και η λογική -> "Έτσι είναι το game, σε όποιον αρέσει, οι υπόλοιποι ας αγοράσουν απο αλλού"

50E τα γ@μ@ω και στα κwloβ@ρ@ σε 10 λεπτά.

Αλλά όχι και να με περνάνε και για μ@λ@κ@.

edit: Όσο για haters, funboys etc. δεν είμαι αμερικανάκι όπως και οι περισσότεροι απο Ελλάδα (ελπίζω). Φυσικά και θα γούσταρα να είναι και gamω τα game για να την βγάζαμε με 12Ε τα βράδια για 1 μήνα. Αλλά πρέπει να δώσω και feedback για να ξέρει κάποιος τι αγοράζει. (Όπως πχ. Alex, Xorxhs!,Aliakas,Anxisfanisetc.)

• Moderators
Δημοσ.
50E τα γ@μ@ω και στα κwloβ@ρ@ σε 10 λεπτά.

Γι'αυτό πολλοί που δεν θέλουν bugs, περιμένουν κανένα μήνα και δεν πάνε βουρ μέσα.

Τι να σου πω, λες και δεν βλέπεις τα ίδια στο 90% των games που βγαίνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...