Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως θα διαβάσεις σε πολλά επίσημα forum πάνω απο 10 Ελληνικά μεγάλα Guilds έχουν μαζευτεί στον

Server: Legions of Lettow

Επιβεβαιώνω.. τα περισσότερα ελληνόπουλα στις Λεγεώνες έχουν μαζευτεί, αλλά μιλάμε και για multi-heavy server με κάποιες ουρές ενίοτε.. B)

BTW.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ τους φίλους πιο πάνω GabrielConnor και GhostRiderLSOV για τις διαφωτιστικότατες απαντήσεις τους. :)

Οπότε συνεχίζω κανονικά την κοπτοραπτική.. :P

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ έχω πρήξει την Kira να ρίξει crit στα non-raid bracers/belt. Αφού δεν ρίχνει (δεν πλένει κανένα πιάτο; ), τα πουλάω για 70-75. Φτηνός νομίζω, αλλα οκ, δεν έχω κάτι να αγοράσω. :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.

Οκ!…λοιπόν “Legions of Lettow” και “may the force be with us”! :D

Δημοσ.

Missing Unsubscribe Button Unacceptable

http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=1893026#post1893026

http://massively.joystiq.com/2012/01/19/swtor-unsubscribe-goes-missing-for-some/

This is Ilum - Patch 1.1 (Republic Perspective)

http://www.youtube.com/watch?v=TL0kDP_Cexo&feature=player_embedded

TORtanic: Rise of the Rakghouls Scene

http://www.youtube.com/watch?v=Y4-X0WUNN_g&feature=related

Παρατήρηση: Το account δεν το δίνω είναι συλλεκτικό :P

edit: Έκανα λάθος αν μπορεί ενας mod να το βάλει στο swtor thread παρακαλώ

Δημοσ.

Πετάχτηκε ένας παπάρας στα swtor forums και είπε "Θέλω να κάνω unsubscribe από το swtor και δεν υπάρχει κουμπί για να το κάνω ΑΡΑ η Bioware θέλει να μας κάνει να χρεωθούμε κιάλλο μήνα με πούστικο τρόπο"

Πετάχτηκαν μετά άλλοι 300 χιλιάδες παπάρες και το πίστεψαν χωρίς ΚΑΝ να τσεκάρουν το κολοaccount τους να δούνε αν ισχύει κάτι τέτοιο και το ΕΧΑΨΑΝ σαν ψάρια και ξεκίνησαν και αυτοί να κλαίγονται.

Όλο αυτό έγινε με αφορμή το ότι έκαναν μαλακία στον πλανήτη Ilum που είναι ένα μεγάλο warzone, όπου η μαλακία ήταν ότι ενώ κανονικά αν πας στο spawning point του αντιπάλου πεθαίνεις αυτόματα, δεν γινόταν αυτό με συνέπεια να το κάνουνε abuse οι Empire κατά κύριο λόγω (λόγω μεγαλύτερων αριθμών παιχτών) και ήταν όλοι στο spawning point των Republic και όποιος έβγαινε πέθαινε σε κλασματα του δευτερολέπτου.

Αυτός ήταν ο λόγος που ο πρώτος παπάρας έκανε nerdrage και για αντίποινα στην Bioware πήγε και έλεγε τα αποπάνω ψέματα με το "Cancel Subscription" κουμπί ότι και καλά δεν υπάρχει για να γίνει ντόρος.

Πιστεύω τα εξήγησα όλα.

Υ.Γ. ο Taurusaud είναι γνωστός hater που μαζί με άλλους 2-3 στόκους ξεκινάνε συνεχώς φήμες που ως δια μαγείας τα προβλήματα αυτά τα έχουν μόνο αυτοί και οι παρατρεχάμενοί τους.

Δημοσ.

εμένα με το που πέρασε ο μήνας έγινε cancel από μόνο του

χωρίς καν να μπω στο account μου

τώρα για το game τι να πω ρε φίλε η απειρία σε όλο της το μεγαλείο

• Moderators
Δημοσ.
Θα μου λείψει το community του swtor ....

http://www.youtube.com/watch?v=_VuoMXEaaxw

Το dance invincibility έχει φτιαχτεί ήδη.

@Zeniath

ψυχραιμίαααα. :)

@aliakas

Ναι, γιατί ως γνωστόν, η BioWare έχει βγάλει 100 MMOs μέχρι τώρα και φυσικά, όλες οι μεγάλες επιτυχίες ήταν τέλειες αμέσως όταν βγήκαν. :rolleyes:

Όπως και στα RPGs, μήπως η εμπειρία στο development των ΜΜΟs έρχεται ενώ κάνεις MMO;

Edit: Θες χαζή απειρία; Failcom!

Γιατί είχε φτιάξει ήδη MMO πριν το Age of Conan και ενώ διατυμπάνιζε το AoC σαν το πιο φοβερό PvP κλπ, πως και κανείς δεν είχε δοκιμάσει μπορούσαν να γίνουν stack τα runes ώστε να πάει πάνω από 100% melee resistance και ο melee παίχτης (που όταν σκεφτείς Conan, δεν σκέφτεσαι κεραυνούς και αηδίες, αλλά σπαθιά και κεφάλια να φεύγουν) να μην μπορεί να κάνει τίποτα;

Εκεί το σταμάτησα εγώ.

Δημοσ.

όλα θα μπορούσα να τα συγχωρήσω

αλλά το να βαφτίζει το LOCAL channel------->GENERAL channel

και να με φιμώνει με αυτόν τον τρόπο

και να πρέπει να τους πληρώσω και συνδρομή...

δεν θα το κάνω

edit

λόγο της φόλας του Conan

η εταιρία έπρεπε να το σκεφτεί διπλά

πριν μας κοροϊδέψει

γιατί είδε τι έπαθε η Fail :-D com

Δημοσ.

Ο,τι να ναι... Εδώ υπήρχαν άτομα στο official forum που λέγανε πως το patch που άργησε μια μέρα θα μπει όταν τελειώσει ο πρώτος μήνας για να βγάλουν πιο πολλά λεφτά ?! και κάνω cancel το account μου και ανοίγαν 100 thread. Κλάψες των MMO. Όπως κλαίγαν και για τα queue που κράτησαν μερικές μέρες και για ένα σωρό πράγματα. Ανώριμα παιδάκια.

Ένα fanboy το καταλαβαίνω όσο να ναι πορώνεται με κάτι που γουστάρει. Ο hater γιατί άσχολείται με κάτι που δεν του αρέσει δεν μπορώ να καταλάβω. It's sad.

Δημοσ.

Εκανα χτες renew to subscription μου με βαριά καρδιά λόγω έλλειψης αλλου mmo (εκτος του wow που εντάξει ξαναγυρνάμε στο expansion)

1) Server population - τραγικά.. στον ilum σε καμια περίπτωση δεν βλέπω πάνω απο 20 ατομα ενώ συνήθως είναι 3-10. Κάνανε 100 server με cap 1000 ατομα τον καθένα την παλέβουνε??

2) Server imbalance - μόνο hutball παίζουμε και με τους ίδιους και τους ίδιους λόγω του (1)

3) performance - q6600 , 8gb μνημη και gtx460 5-15 fps στα warzones με ΟΛΑ low.. παμε καλά?

4) Accounts - πήγα να κάνω subscription με πιστωτική δεν την δέχτηκε. Πήγα με paypal δεν το δέχτηκε. Εστειλα εμαιλ μετά 2 μέρες το φτιάξανε και το δεχτήκανε

5) Input lag - έλεος και αίσχος amateurs

Ολα αυτά είναι ανεξάρτητα με το content έτσι? Το ότι το game είναι πολύ πισω σε content με 5 heroics και 3 warzones ολα και όλα το παραβλέπουμε γιατι είναι μόλις 1,5 μήνα.

Τελικά μόνο η blizzard το νιώθει και βγάζει games MONO οταν είναι έτοιμα? Ολοι οι αλλοι το μόνο που ξέρουν είναι να προλαβαίνουν χριστουγενα για 20% παραπάνω πωλήσεις.. Τα subscription που χάνουν βαζοντας τον κόσμο να παίζει μια κακοσχεδιασμένη beta δεν τους νοιαζουνε?

Περιμένω πολλά απο τους developers για να μείνω

Δημοσ.

lol που ηταν ετοιμο το wow στον πρωτο μηνα. LOL ομως.

Πηγαιντε παιχτε πρεζα/wow και μην μας πρηζετε αν ειναι. Βγαινει και expansion θα παρετε το 0.001% πιο καλο items. Θα δειτε και το LORE που λετε οτι εχει το game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...