Constant1ne Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τι να σου πω εγώ θεωρώ σημαντικότερα άλλα προβλήματα, όπως τα bugs. Για ένα μήνα παιχνίδι το content είναι αρκετό. Έχει 7 hard mode flashpoints, 2 operations και 3 warzones. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Παίξατε το νέο Flashpoint; Φάση είχε, μπούγιο και ξύλο, αλλά πολύ Left 4 Dead βρε παιδί μου. - Hunter είχε (Ιnfected hunter που βουτάει πάνω σου) - Smoker είχε (Infected mercenary που σε κρατάει με τις ΩΡΕΣ αν δεν γίνει interrupt/break CC) - Tank είχε (ένα συγκεκριμένο Boss που κοπανάει άσχημα και σε στέλνει ένα τετράγωνο πιο κάτω ) - Boomer είχε (Bloated infected) που έσκαγε πριν πεθάνει - μέχρι και Witch (Infected Screamer) αλλά αντί να κάθεται ήσυχη και να σε 1-hit kill, εδώ ουρλιάζει και σε κάνει knockback με την κραυγή. Επίσης όταν ορμάει horde, ακούγεται μαζική κραυγή όπως στο L4D. BioWare, some originality please? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Πλάκα είχε το fp. Στο hard, αν εξαιρέσεις το bonus boss(droid), βγαίνει εύκολα και στο τέλος πετάει και tear-head. Μου άρεσαν πολύ οι φακοί για να βλέπεις στα σκοτάδια :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Tear-head...? Ναι, πλάκα είχαν οι φακοί. Αν και στην αρχή τους βρήκα πιο εκνευριστικούς, παρά βοηθιτικούς, μετά είχε πολύ σκοτάδι και δεν έβλεπα. Alone in the dark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Παίξατε το νέο Flashpoint; Φάση είχε, μπούγιο και ξύλο, αλλά πολύ Left 4 Dead βρε παιδί μου. - Hunter είχε (Ιnfected hunter που βουτάει πάνω σου) - Smoker είχε (Infected mercenary που σε κρατάει με τις ΩΡΕΣ αν δεν γίνει interrupt/break CC) - Tank είχε (ένα συγκεκριμένο Boss που κοπανάει άσχημα και σε στέλνει ένα τετράγωνο πιο κάτω ) - Boomer είχε (Bloated infected) που έσκαγε πριν πεθάνει - μέχρι και Witch (Infected Screamer) αλλά αντί να κάθεται ήσυχη και να σε 1-hit kill, εδώ ουρλιάζει και σε κάνει knockback με την κραυγή. Επίσης όταν ορμάει horde, ακούγεται μαζική κραυγή όπως στο L4D. BioWare, some originality please? για 50αρηδες ειναι αυτο ,σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Yep. Και οκ, μισό-spoiler: Αφού το τελειώσεις το FP, μαθαίνεις για νέο που κυνηγάς αυτόν που είναι από πίσω, αλλά όταν πας στην NPC που χρειάζεται "Will continue on the next major game update!" (ή κάτι τέτοιο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Έλα μη αγχώνεστε, αρχή είναι, δεν μπορεί σε 1 μήνα να βάλουν όσα έβαλε το WoW σε 7 χρόνια! Το Content θα μεγαλώσεις, και νομίζω πολύ γρήγορα. Και να μην βγει. εγώ μόνο κ μόνο για τα Storys θα παίξω και τα άλλα τα Class. Άλλη παίζουν το ίδιο RPG 3-4 φορές και είναι το ίδιο story! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Σκέφτομαι ότι είναι καιρός να αρχίσω τον smuggler, αλλά θέλω λίγο gear ακόμα για τον Guardian μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Σκέφτομαι ότι είναι καιρός να αρχίσω τον smuggler, αλλά θέλω λίγο gear ακόμα για τον Guardian μου. Ένα έχω μόνο να πω...Guardian FTW! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Tear-head...? Ναι, πλάκα είχαν οι φακοί. Αν και στην αρχή τους βρήκα πιο εκνευριστικούς, παρά βοηθιτικούς, μετά είχε πολύ σκοτάδι και δεν έβλεπα. Alone in the dark. *Tier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Τελικά, αξίζει κανείς να ράβει κουστούμια (sythweaving) ή να κρατάει τα λεφτάκια του και να τα αγοράζει ??? Εννοώ πιο σπάνια και τουμπανιασμένα είναι τα home-made ή τα αγορασμένα ??? Κανάς 50αρης (και 40άρης) από δω ας μου δώσει λίγο φως στο τούνελ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Τελικά, αξίζει κανείς να ράβει κουστούμια (sythweaving) ή να κρατάει τα λεφτάκια του και να τα αγοράζει ??? Εννοώ πιο σπάνια και τουμπανιασμένα είναι τα home-made ή τα αγορασμένα ??? Κανάς 50αρης (και 40άρης) από δω ας μου δώσει λίγο φως στο τούνελ... Το Syntweaving στο 400 skill level, σου δίνει patterns για Rekata bracers και waist (Rekata = Raid level gear), που είναι BoP, δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από τον crafter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 + ότι όταν φτιάχνεις μερικά καλά 400 epic belts/bracers μπορείς να τα πουλήσεις κιόλας και μπορεί να πάρεις κανένα λεφτουδάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Παρόλο που περίμενα δύο χρόνια το SWTOR, λόγω κάποιων υποχρεώσεων στο εξωτερικό, σήμερα θα μπορέσω να ξεκινήσω! Έχετε να προτείνετε κάποιο server, χωρίς spam και τσακωμούς στο general chat? Οι Έλληνες έχουμε μαζευτεί σε κάποιο συγκεκριμένο server ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 ελα AHTO city Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα