Atallos1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Και ξαναρωτάω αναφέροντας το wow αναγκαστικά γιατί είναι το μόνο επιτυχημένο MMO. Σε ποια περιοχή πέρα από stormwind kai orgrimmar υπάρχει πολύς μαζεμένος κόσμος; Το σύστημα του Ilum αυτή τη στιγμή δεν είναι καλό, γιατί κανείς δεν άσχολείται με pvp. Αυτό αλλάζει κάπως σε λίγες μέρες με το patch. Ελπίζω να φτιάξουν και το Outlaw's Den γιατί ήταν καλή ιδέα. Πρωτον, αν το WoW ειναι το μονο επιτυχημενο MMO τοτε εγω ειμαι καλογρια... Δευτερο,δεν μπορεις να συγκρινεις ενα MMO που μολις βγηκε στην αγορα με ενα αλλο που ειναι τοσα χρονια και οι παιχτες δεν βγαινουν απο τις πολεις και πατανε μονο το queue button για τα bgs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ξέρετε αν γίνονται ή θα γίνονται διαστημικές μάχες μαζικά; Μέχρι στιγμής όχι. Space combat είναι στο στυλ των StarWing/StarFox, (ή για πιο Star Wars)Rebel Assault. Σε πάει σε συγκεκριμένη πορεία και εσύ πας το διαστημόπλοιο εδώ κι εκεί για να αποφύγεις lasers/asteroids και χτυπάς. Ωραίο και κινηματογραφικό στην αρχή, αλλά μετά γίνεται αρκετά βαρετό, αν και μπορείς να πάρεις items με τα fleet commendations. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ξερει κανείς αν μπορώ να διακόψω για λίγες μέρες την συνδρομή μου και να την ξεκινήσω κανονικά αργότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Με 2 καψιμαικα play sessions εχω φτασει 40. Καψιμο 12-16 ωρες σερι. Ο σεντινελ δεν ειναι τοσο αφτονομος ουτε και με τον doc. Καμια συμβουλη? Να του βρω πιο καλο gear με alacrity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ο sentinel προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου αν και έχω έναν 30-31 lvl. Πολλά skill λίγο damage καθόλου versatile σε αντίθεση με τον Guardian που μοιράζονται τα μισά skill ο οποίος είτε τανκ είτε dps είναι πολύ ωραίος (του λείπει το cc όμως). Γενικά δε μου αρέσει το gamestyle του οπότε feel free και να αγνοήσεις αυτή την παράγραφο. Από items alacrity γιατί να του βάλεις για κανά Master Strike? Δεν έχει και κανά άλλο casting time/channeling skill να πω ότι ναι βάλε του. Προτείνω Crit Chance και Surge γιατί επειδή κάνει πολλά μικρά νουμεράκια να τα κάνει crit πιο συχνά αφού το κάθε tik από κάθε skill έχει πιθανότητα για critical και άμα βάλεις και λίγο surge να είναι και πιο δυνατά αυτά τα criticals. Από την άλλη μην αγνοείς και το Accuracy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ξερει κανείς αν μπορώ να διακόψω για λίγες μέρες την συνδρομή μου και να την ξεκινήσω κανονικά αργότερα; φυσικα και οχι. edit : τώρα που είδα το πόστ του geowizard, μια διευκρίνιση : Αν εννοείς οταν σου τελειώσει ο χρόνος παιχνιδιού να μην βάλεις και να βάλεις αργότερα ναι μπορείς να το κάνεις αλλα αν εννοούσες πχ να εχεις ενα μηνα ακόμα μεχρι να σου τελειώσει ο χρόνος και να το παγώσεις και να μην μετράει/τρέχει ο χρόνος και να το ξαναρχίσεις αργότερα δεν γίνεται. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2012 από nicoc89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ξερει κανείς αν μπορώ να διακόψω για λίγες μέρες την συνδρομή μου και να την ξεκινήσω κανονικά αργότερα; οταν τελειωσουν οι 30 μερες συνδρομης που εχεις μπορεις να μην ξαναβαλεις καρτα αλλα αν μετα απο 3 μηνες π.χ. θελεις να ξαναπαιξεις απλα ξαναανανεωνεις την συνδρομη σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μπήκα μία βόλτα σήμερα στο FB και τι είδα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μπήκα μία βόλτα σήμερα στο FB και τι είδα..... Υπήρχε περίπτωση να μην συμβεί αυτό αργά ή γρήγορα? Μπαααα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 να εχεις ενα μηνα ακόμα μεχρι να σου τελειώσει ο χρόνος και να το παγώσεις και να μην μετράει/τρέχει ο χρόνος και να το ξαναρχίσεις αργότερα δεν γίνεται. αυτό εννοούσα.. Θα παει άδικα ενας μήνας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Οπως πεθαινει το θρεντ έτσι πεθαίνει και το παιχνίδι. Οι ντιβελοπερς έχουν πολύ δουλειά να κάνουν αν δεν θέλουν να βλέπουν τα subscriptions να μειώνονται κατά το ήμισυ κάθε τρείς μήνες... Προβλέπω server List με 10 servers το καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 πωπω...κριμα ρε συ..μονο εγω εξακολουθω, μετα το wow, να τη θεωρω ως την πιο αξιολογη αντιπροταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μπα, εγώ απλά περιμένω το 1.1 σήμερα για να ξαναμπώ. Αλλά τι να κάνω, έπρεπε να καώ και λίγο στο Skyrim. Ωραίο αυτό όμως, θα θεωρώ ότι αν ένα παιχνίδι έχει μεγάλη κίνηση στο Insomnia, τότε είναι πετυχημένο, αλλιώς DEAD! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Hmm εγώ παίζω περισσότερο από τότε που γινα 50. Dailies, warzones, hard modes κτλ. Για hard mode ειδικά χαλάς ένα 2ωράκι άνετα όσο μαζεύεις gear. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μπα ρε και εγω ριχνω ένα τριωρο την μερα μονο Pvp. Αυτό δεν ανερει ότι εγραψα. Ενταξει θα φαρμαρω το ρανκ και το σετ. Μετα τι; το απαραδεκτο ιλουμ η το νέο σετ; και τα δυο σημαινουν account cancel Θελει content το game αμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα